“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 294
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Вампирът ѝ каза, нали и тя е в другия бизнес.

# 571
Сара Драгулева - барманката (на Сандо изгората) и Папи Ханс в реклама в инстаграм на хотел...
Скрит текст:

Филип ще получи нурвна криза на това опело и толко народ, дето ще каже по някоя дума за Снежа. А, то пък той ще говори! Егати безочието...

# 572
  • София
Репликата на Шопов беше почти толкова нелепа, колкото играта му - "да не е станала някаква грешка"...
Мен не ме изненада по принцип убийството на Снежа. Човек като него не иска слабости. Но не ме убеди, че отново е изпитал трепет. По-скоро заради минали неща. Ако често е мислил за нея и му е липсвала.

# 573
Ай, честито 😁

# 574
  • Велико Търново
Оппааа... Калинчо видя адресите.
Ивчето пък и тя кога го е поръчала това нещо, кога чак ѝ го доставят.

# 575

Ууу, кофти тръпка да разбереш по тоя начин, че жена ти си спи с шефа 😁

# 576
Еййй за адреса Калин получи мигновено просветление, а за Симо половин сезон се мòта и още не се е светнал!

# 577
  • Берлин
Не чух последната реплика в промото, а ми се искаше...
Много бързо някак се случват нещата. Какво ще правят до декември???

# 578
  • Велико Търново
Ще търсят Борис Satisfied

# 579
Сега какво излиза, Лора добре че е
при  Денис, само там ще е в безопасност от лапите на Филип.
При Ива и Калин пак ще стане неприятно, той как трудно прощава. В изходна позиция са.
Голям удар ще е това когато разкрият Симо. Жал ми става за него. А и тази неадекватна Поли.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 23:26 от Amber*

# 580
  • Велико Търново
Калин може пък все пак да се усети, че Симо е в дъното на приложението и да тръгне да замазва положението, само и само да го спаси.
В първия момент си помислих тоя от киберсигурност да не би да е някакъв брат'чед пак.

Иначе за Лора наистина е най-добре да си седи там, където е.

# 581
  • София
Аз все се надявах по друг начин да стане - примерно  чрез Поли, ако ги запознае Симо. Друго се чудех - пишат ли кой ти е стар адрес на пратките? 🤔
Мая и Велин явно не са си говорили за Снежа скоро, стана ми странно как реши, че виновен е някой бивш насилник.

# 582
Не може Филип да е чул какво казват по телефона на Снежа, ако се чува и да не е разпознал гласа на Лора. Както и до сега да не знае коя е Лора.
Действително доста хора държат звука в слушалката на телефоните си на mах и добре се чува какво им говорят отсреща.

# 583
  • Велико Търново
Друго се чудех - пишат ли кой ти е стар адрес на пратките?
Ххаха... да. Че чак и на плика отпечатано...

Азалия🌺, и аз това имах предвид. Чул какво ѝ се казва, пък не познал гласа. Ако беше непознат човек - да, съгласна съм, ама това е Лора, все пак...

# 584
Въобще не е проблем за обяснение това с адресите, все пак не са непознати двамата - Калин и Митко, може да се измъкне, но сценаристите няма да решат така...

Общи условия

Активация на акаунт