“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 300
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Баща психопат и женомразец...
Дали пък съдбата не си отмъщава на Драго за всичките трупове, които е оставил след себе си?
Предстои да разберем Joy

# 556
  • Пловдив
Мая за кво реве в промото...?

# 557
  • Галифрей
За Снежа

# 558
Скрит текст:
Да, това е страшно нелепо. Опявам от предният сезон, кой полицай - висш при това, ще си остави непълнолетното дете да се развява по квартири, че и при мафията да работи. Това и в Октопод не знам дали се е случвало. Joy
Е сега като каза Лора"Филип даде отровата на Оги" , и името на отровата назова не е ли ясно, че Филип иска да го убие, не се ли съмнява поне?! Или си мисли че тя я е взела от офиса и я е дала на Огнян и после го убива... Или тя я е под хвърлила при Оги ли, не знам.Е къде е логиката ?
Пп. Сетих се друго. Според мен Калин подозира, че сина му знае как действа приложението, ако не се досеща, че е негово дело.
Най - малкото като полицай трябва да усеща кога го мотаят, а пък като баща още повече би трябвало да познава кога детето му го лъже.
Въртят ми се спомени за едни сцени в първи сезон. Калин само с поглед го хващаше Симо, когато се опитва да излъже. Сега направо са нелепи ситуациите, в които сценаристите са поставили героя му.

Много ми е измислена цялата интрига.
Скрит текст:
Карамитев се върнал в България, не търси нито Снежа, нито Драго, изведнъж ги среща и решава, че ще ги убива. Че нея и с нож я наръга, можеше нещо по-фино да измисли. Верно е като колумбийска сапунка....
Сякаш няма сценарий и докато снимат мислят какво да се случва. Smile

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 16:58 от Merelenda

# 559
Очевидно е, че търсят по-висок рейтинг с много действие дори и да е лишено от смисъл (засега). Дори разводняването с второстепенните сюжетни линии не ми е толкова дразнещо както вечното безсилие на полицията още от еп.1 на сезон 1 та досега и вероятно до края. Великата мафия от няколко човека на кръст се присмива на целия специализиран отдел за борба срещу такива. Много по-висок рейтинг би се получил, ако полицаите бяха представени по-близко до нивото на мафията за да има по-сериозна интрига. Засега изглеждат като напълно излишни за сюжета.

# 560
Става  напачено ех Кольо,Кольо не може да ме изненада нито да ме размекне. Убил е жените си… 😰 Майката на Сандо се казва Лукреция, чакай малко…..😂🤣🤣😅
Те са живели в Италия и а аз знам само една жена с това име — Лукреция Ван Некер 😱😲

Скрит текст:

Тя има по-голям син ей този хубавец, полу брат на Сандо.
Скрит текст:

Лелеее, къде ме върна с този сериал Grinning

# 561
Въртят ми се спомени за едни сцени в първи сезон. Калин само с поглед го хващаше Симо, когато се опитва да излъже. Сега направо са нелепи ситуациите, в които сценаристите са поставили героя му.

Да, и аз помня в първите епизоди празнуваха рожден ден в къщата на Лора и Борис. Баща му бързо-бързо го сгащи. Ама от тогава доста дрога изтече. Ако действаше така и с Денис нито повече братя щеше да има, ни брат`чеди.

# 562
Според мен Калин се чувства виновен пред сина си и желанието му да се сдобрят е по-силно от това да го хваща в лъжи. Иначе и Радо му казваше на Симо, че не се е научил да лъже. Очевидно му личи и Калин вижда, че нещо не е както трябва щом втори път го пита за същото, но засега го е ударил на молба и не го притиска. Това са обаче подробности сравнено с липсата на логика в основния сюжет.

# 563
Ха-ха, полицайчето в парка си помисли, че бопаджията се натиска с чуждо 😂 / на мен ми бяха симпатично-комични 😉/
И аз много се смях с влюбените "тийнове", малко лежерност да има, не може всички да са трагични Simple Smile
Повече ме дразни украинската жена на Денис.

Иначе смятам, че Калин баш си се усеща, че Симо има много общо с приложението. Нарочно го викна втория път.

# 564
Ето го АнитУ

# 565
Ани Simple Smile
"Страшно неприятен човек. През цялото време рева!" - психари!
Денис се усеща вече.

# 566
  • Галифрей
Много ми хареса сцената между Сандо и Драго ❤ Силна е, отваря му очите за Филип за белите рози.

# 567
Поне се потвърди защо Филип уби толкова внезапно Снежа. Както някой тук предположи, чул е че по телефона я предупредиха, че ще бъде убит Денис. Затова ще го търсят този някой да му помогнат да забрави каквото знае.

# 568
А нея кой я предупреди?

# 569
  • Велико Търново
Хм... чул, че предупреждават Снежа, пък не познал гласа на Лора... не е ли странно?

Общи условия

Активация на акаунт