“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 307
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
На мен ми харесва Христо Шопов. Добър е.

# 511
  • София
Ау, “чудовищни последици”… Какво ни чака 😲… Психо-трилър? Хорър? / досега беше психо-комеди 🤪/

# 512
  • Берлин
Представих си Юлката, насочила пистолет към Лора, и Денис (по-скоро Драго) застрелва украинката в сърцето 😜

# 513
  • София
Аз пък си представям Филип, насочил пистолет към Драго, влиза Лора и го застрелва между ушите 😛 Само не мога да преценя отпред или отзад 🤔… По-добре отзад и мозъкът на Филип опръсква лицето на Драго. Влиза Юлия и Лора “бам” : “ Това е за Борис, кучко!” - бам, бам, бам…/ изпразва Беретата в нея/ 😂

# 514
Странно ми е Лора да нарича Драго Денис и то когато не се замисля. Също ми е странно Николай да се държи толкова зле с нея, от страх от Денис ли е, че той забрани да говорят с нея..... просто е простащина чак толкова. Макар че може би мафиотите са си простаци по дефолт, не знам. Не харесвам Лора, но ми е гадно за нея, че е сам сама на света в момента.

# 515
Николай се държи гадно с нея, защото за малко не беше пътник, заради нейното предупреждение за поляците.

# 516
  • Галифрей
“Криех дрога в сутиена си, разнсях я. Не съм спала с баща ти!
Ти нормална ли си?
Убих човек заради теб за да те спася. “
Ей Лора е много е смела а и можеше да каже аз съм жената осъдена да те обича. Милата опитва се да му отвори очите….😔

# 517
  • София
Дано и той не даде фира, симпатичен ми е по принцип.
Силна сцена беше между Велин и Драго. Може би и заради музиката.

# 518
Оф, Денис ако не изперка в този момент няма да е в друг. Отвсякъде само лоши новини, как пък го намислиха така подтискащо е.
Пак да потретя колко му вярвам на Велин, на актьора де, как хубаво го изигра.И двамата бяха добре.
Дани Ангелов ме дразни вече с това мрънкане, играе го полицай - мекотело.
Полицаите направо са ми безинтересни, всичко се развива с такива бавни темпове.

# 519
  • София
И на мен ми стана жал за Денис/Драго.
А това с клечката за зъби в ареста (или там както се води мястото, където ги разпитват) е нелепо. Все ми хрумва, че ще опита да я забоде в очите или артерията на някого.🤪

# 520
Прилича на италиански мафиот Денис... И колкото и да повтаряме всички за Влади Михайлов "много е добър", няма да е много. Е, много е добър!

# 521
Продължавам със странно нелогичните за мен неща, Калин и Ива са като някакви тийнове, докато въобще не знаят какво се случва със сина им. И как така Калин не се усеща какво точно прави синът му? Какво значи работи за Денис, за хората му и т.н. Grinning какво може да работиш за мафиот, дори да си барманка в бара му пак не е ок и е ясно, че нещата не са чисти. Калин знае, че Симо се занимава със софтуера, сайта и т.н. но не се усеща, че той е разработил приложението???

# 522
Е не мога да повярвам, че не го протакаха 20 епизода докато Денис разбере, че баща му е изрод. FlushedJoy
Жалко за Поли, че не спря дрогата, въпреки че със Симо се сдобриха. Сякаш можеше да ни спестят драмата около нейната героиня.

# 523
Да, това е страшно нелепо. Опявам от предният сезон, кой полицай - висш при това, ще си остави непълнолетното дете да се развява по квартири, че и при мафията да работи. Това и в Октопод не знам дали се е случвало. Joy
Е сега като каза Лора"Филип даде отровата на Оги" , и името на отровата назова не е ли ясно, че Филип иска да го убие, не се ли съмнява поне?! Или си мисли че тя я е взела от офиса и я е дала на Огнян и после го убива... Или тя я е под хвърлила при Оги ли, не знам.Е къде е логиката ?
Пп. Сетих се друго. Според мен Калин подозира, че сина му знае как действа приложението, ако не се досеща, че е негово дело. Най - малкото като полицай трябва да усеща кога го мотаят, а пък като баща още повече би трябвало да познава кога детето му го лъже.

# 524
Калин е толкова нелеп, чак срам да те хване. Децата на двама "топ" полицаи и двамата да са се забъркали с дрога, сигурно в последния епизод ще ги усетят. А Поли май хвърли пликчето с дрогата у тях.

Общи условия

Активация на акаунт