“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 317
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Малко беше... от никъде! Верно, че черни перли, ама аз го приех за особеност на ексцентрик, обаче да заколя жената ей така от нищото и без да трепне... Сценаристите са писали след тежка петъчна вечер!

# 496
Много хубав сериал, браво, има таланти в България. Много кърваво взе да става, не че ме изненадва. Очаквах, че Филип ще убие Снежа, още като го даваха как си мие ръцете, след като я пипна. Да, интересен образ е този Филип. И прекрасна актьорска игра.

# 497
  • Галифрей
Изгледах серията, криииндж смърта на Снежа. Карата щеше да си спести доста ако беше ползвал кондом. Щом толкова не иска деца,  а ги мрази wtf не е наред с него? Иначе браво на Лора!!
Усещам как Драго като научи истината, Карата и Юлия ще се присъединят към Снежа и Борис. Без тях няма да има интрига освен,  ако не се появи нов по -опасен злодей.

# 498
  • София
Сега излиза верен онзи спойлер, дето Ники Илиев бил пуснал уж случайно на стори в инстаграм. Явно Кара-то наистина я смята за най-голямата грешка в живота си. Като под грешка може би има предвид проява на слабост.

# 499
  • Велико Търново
Ми той спойлерът нали уж беше, че
Скрит текст:
Филип стрелял срещу Драго?
Или аз нещо не съм разбрала?

Последна редакция: сб, 16 окт 2021, 17:00 от DamaPika

# 500
Значи предстои, нали все пак иска да го убива.
Скрит текст:
Оги няма да може и той ще иде лично да го гърми и тогава ще му каже "майка ти беше най-голямата ми грешка", преди да се пробва да гръмне и него.

# 501
Явно само ще се опита да разчисти всички грешки, но очевидно няма да успее да ги очисти докрай и очаквам Драго и Сандо до края на сезона да премахнат това новопоявило се недоразумение. А полицаите само ще водят статистиката на труповете, за друго не стават.

# 502
Изгледах серията, криииндж смърта на Снежа. Карата щеше да си спести доста ако беше ползвал кондом. Щом толкова не иска деца,  а ги мрази wtf не е наред с него? Иначе браво на Лора!!
Усещам как Драго като научи истината, Карата и Юлия ще се присъединят към Снежа и Борис. Без тях няма да има интрига освен,  ако не се появи нов по -опасен злодей.
Когато е правен Драго презервативи не са сепродавали. Разчитало се е но късмет.

# 503
  • Ню Йорк
Татенцето наистина се оказа по-зловещ от очакваното. Сигурна съм, че Денис ще оцелее. Нищо чудно Лорчето да се намеси в кулминационният момент и да очисти тати. Wink

# 504
Много ми е измислена цялата интрига. Карамитев се върнал в България, не търси нито Снежа, нито Драго, изведнъж ги среща и решава, че ще ги убива. Че нея и с нож я наръга, можеше нещо по-фино да измисли. Верно е като колумбийска сапунка....

# 505
  • Галифрей
Хахха да така е. Сигурно Драго ще измисли теория,че един същ човек избива най-близките му: брат му,майка му, “ верният” Оги. Дали ще се опитат да убият (отново) Лора?

# 506
незнам какво толкова му се възхищавате на Владо,сигурно на айляшкия акцент и влажния поглед .И аз го харесвам,ама пък чак такъв топ актьор не е.А Христо Шопов според мен си е много голям професионалист .Ролята на баща-злодей,няма как по-добре да бъде изиграна.
Шопов има точно една физиономия. Не може да разбереш кога се радва, кога иска да убива.
Снежето и тя - бонзаят по-емоционален от нея. Добре че поне от нейното присъствие ни лишиха. Имам чувството, че ако актрисата беше една идея по-кадърна, сценаристите нямаше с такава лека ръка да очистят Снежето. Grin

Промото и анонса за довечера:
https://nova.bg/accents/view/2021/10/18/343320/драматични-послед … убийства-в-братя/

# 507
  • Галифрей
незнам какво толкова му се възхищавате на Владо,сигурно на айляшкия акцент и влажния поглед .И аз го харесвам,ама пък чак такъв топ актьор не е.А Христо Шопов според мен си е много голям професионалист .Ролята на баща-злодей,няма как по-добре да бъде изиграна.
Харесваме го защото е готин и симпатичен. Влади не е завършил акьорско и музикално училище, талантът му идва от вътре. Той направи  сериала успешен и го изнесе на гърба си.  Влади е прекрасен,интелигентен, забавен човек пълен с енергия да прави изкуство. Играел е сложни известни персоножи в мюзикателите. За мен Шопов има само едно студено лице.

# 508
  • Берлин
Освен сфинксовата физиономия, добавям към негативите на Шопов неприятния му глас.
Преди време покрай болничната сапунка често се коментираше решението му да не играе на една сцена със сина си. Не ми е смешно никак, ама даже Шопов-младши беше като дърво с лек повей на вятър в клоните. А Шопов-старши си е само дърво.

# 509
Шопов играе по един и същи начин в сериала и в театъра - гледала съм Догодина по същото време и Всяка година по същото време.
От филма Вчера го играе трагичния секс символ на второ място.

Общи условия

Активация на акаунт