“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 324
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Другата България
Аз не мисля, че Кольо разбра с кого говори Снежа. Ако е така, то следващата ще е тя. Лора.
Не разбрах защо уби Снежа. Наистина не разбрах. Снощи още коментирах символиката на черните перли, но не очаквах да е толкова скоро. Не мога да навържа идеята на Кольо, още не схващам Юлия част от нея ли е. И наистина ли Денис не разбира, че татко е злодей....
А Лора Крофт показва на какво е способна една жена от любоФФФФ.
Тъй де, любовта ще спаси света.
Аз мисля, че ако не се спре, следващата ще е Мая.
Или Вели.

# 481
Ох, много некадърно са направени сцените с убийствата...а убитите, като получат нож/куршум, пускат един поглед в стил "току-що ми просветна новата теория на относителността ".

# 482
  • Велико Търново
Я ме светнете къде Денис наблюдаваше Лорчето? Сложил е бръмбър в офиса на Филип ли?
А, чак пък бръмбар...
Тя май беше на вратата му.

Филип и според мен не разбра с кого говори Снежа. Или пък ако е разпознал гласа на Лора, не мисля, че разбра за какво говори. Просто си е бил намислил да убие "любовта на живота си". Защо - предстои да разберем. Може би. Дано.

# 483
  • Другата България
Точно, на вратата му беше, той гледа кой му звъни.

# 484
  • Велико Търново
Ще гледа, ами. Оги като отиде при "алфата"... Satisfied

# 485
  • София
Ох, много некадърно са направени сцените с убийствата...а убитите, като получат нож/куршум, пускат един поглед в стил "току-що ми просветна новата теория на относителността ".
Май й просветна, че Велин е прав 😉

# 486
  • Другата България
Изведнъж стана кърваво.
Голям психопат ще излезе Филип, това със Снежа си беше изненада за нас.

# 487
  • Велико Търново
Да, предупреждението на черните перли, че беше черно - беше. Но пък много бързо се случи всичко наистина.
Ама... действа човекът, няма шест-пет. Не може само някакво си предупреждаване там...

# 488
Уби я, защото чувствата го правят слаб, а като мафиот се полага да е безчувствен Grinning

А защо уби Снежа? Заради разговора с Лора?!?

# 489
Уби я, защото чувствата го правят слаб, а като мафиот се полага да е безчувствен Grinning

И аз така разбрах. Последните му думи бяха, че няма да допусне да се чувства отново така.

# 490
Ще гледа, ами. Оги като отиде при "алфата"... Satisfied
Това пък беше супер смешно … гледали са последния филм от Джурасик парк Simple Smile

# 491
  • Пловдив
За Оги казах, ма не очаквах Лора да го гръмне Simple Smile
За Снежа се изненадах, да...тя повярва на думите на Лора или поне се замисли, ама оня я омагьоса и айде...слаба беше.

# 492
  • Велико Търново
Пууу... заради едните чувства затри жената.
Опасна работа е това мафиотът!
Той и Велин предупреждава, предупреждава, ама кой ли го слуша...

# 493
Има една приказка за лъжливото овчарче, та и тук така.
Малко ми дожаля за Снежа. В първият момент бях сигурна, че не съм разбрала какво се случи. Върнах назад и гледах пак. Малко ми е трудно да проумея. Дано има обяснение.

# 494
Чувства във Филип... супер невероятно ми е, той децата си мрази, че Снежа... дано разберем каква е причината...но наистина ни изненадаха.

Общи условия

Активация на акаунт