“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 339
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Този епизод ми хареса! Но можеше да бъде малко по-драматично това със Снежа... но все пак добре! Simple Smile

# 466
  • Велико Търново
Снежа може да знае неща, които не трябва да знае жив човек.
Според мен тепърва ще разбираме причините. Ако ги разберем, де...

# 467
  • София
Мъчно ми стана за нея малко. Нещастна и глупава си умря.

# 468
Очаквах да й сложи отрова или поне да я убие докато я целува... Не знам, нещо не беше докрай изпипана сцената.

# 469
Очаквах да й сложи отрова или поне да я убие докато я целува... Не знам, нещо не беше докрай изпипана сцената.

Според мен е мислил да я убие с отрова или по някакъв друг начин по нататък, но като чу разговора й с Лора се наложи да задейства план Б.. Joy

# 470
Поне в следващите епизоди ще ни спестят присъствието на Снежа/актрисата.

# 471
  • Берлин
Надуших кога да се явя в темата 😜
Сезонът обявен ли е за последен?

# 472
  • София
И аз мисля, че разбра притеснението й и затова действа бързо.

# 473
Въпреки некадърната актриса ми дожаля за персонажа.

# 474
  • София
Може би са решили, че образът е изчерпан вече. Щастлива сбръчкана мутреса не е много обичайно.
Драго получи баща, но загуби майка.

# 475
Много е задобряла в стрелбата Лора, по-точно не можеше и да бъде. Дано се изясни защо му е на Филип напълно да разчисти миналото и защо му е на всяка цена да си запази точно тази територия, а не която и да е друга. Засега изглежда като пълен психопат и сигурно Велин е един от следващите.

# 476
  • Галифрей
Ол изпуснала съм доста, утре като ми оправят нета ще наваксам. Значи Снежа умря ох…☹

# 477
  • Берлин
Умря. В (от) ръцете на голямата си любов и посипана в черни перли. Сцената беше долнопробно и лошо изиграно клише.
Лорчето се развихри, това вече ме изненада. Ееех...докъде стига човек от любов...

# 478
А защо уби Снежа? Заради разговора с Лора?!?

# 479
  • София
Е, отърваха ни от Снежа - актрисата тъкмо започна да влиза в образ и те я шитнаха…
А Лора Крофт 😂😂😂
Хареса ми сцената с Лора и Никсъна в колата 😉 Като тореадор с бик 😂

Я ме светнете къде Денис наблюдаваше Лорчето? Сложил е бръмбър в офиса на Филип ли?

Общи условия

Активация на акаунт