“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 253
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Само дето Симо се обади на баща си и разпита за приложението..за пореден път.Отдавна споменах,че Калин ако се е усетил ще иска да прикрие чедото си,но засега не дава индикации да се е сетил(което е странно за полицай и баща).Симо го нямаше никакъв месеци,сега няколко дни му се обажда всеки ден и все за работата му и за приложението пита..!

# 676
Как се скъса тъз огърлица, като в корема я намушка? Егати ментето и е подарил.
Останаха ми очите в роклята на Юлия...

# 677
Дръпна я назад директно с огърлицата през врата и тогава я намушка, затова се скъса.

# 678
На мен пък Юлето никак не ми допада.В началото я намирах за красива,но с времето нещо ми опротивя дори визуално.Представят я като някаква много лоша и хитра мутреса, но за мен си е чиста кифла!

Това,което направи Ива в първи сезон,изцяло си заслужаваше поведението на Калин спрямо нея.Не я оправдавам по никакъв начин.

Лора не ме дразни.Почти. Grinning

За тази Поли някак изсмукано от пръстите ми е това с наркотиците.Изобщо не даваше вид да залитне по нещо такова.Виж,за Викито нямаше да се изненадам.

Ей с такъв бърз разбор се записвам в темата. Blush

Според мен изобщо не е залитнала сега. Мисля, че е бивша наркоманка. Просто Симо не знае и я заведе при т.нар. му приятели и на нея точно толкова й трябваше.

# 679
  • София
Аа не е ли пълен смях, че когато са я наели не са знаели коя е? И после дори й дадоха достъп до мръсния бизнес, поне тогава можеха да я проверят, дори смятам, че е задължително. Аз дори мислих, че я наемат защото знаят, че е бивша на Дениз Топал.

И също разбра ли се защо беше задължително жените да ходят само с рокли?

И аз мислих, че знаят коя е Лора, когато я наеха / на интервюто не блесна нито с интелект, нито с нищо/. После я бутаха при Денис...

# 680
За мен Поли не е била зависима преди.Сега се набута на тази гадост.

# 681
  • Галифрей
Симо и каза да не го прави, а тя нарочно за отмъщение, защото я лъжеше. Сега не може да спере и получава паники. Надявам се навреме да и помогнат преди да започне да пее ‘ остана само моята душа’

# 682
# 683
Мм хубаво, де, ама кат ги избие какво ще гледаме?! Как си намества часовника ли? 😁

# 684
  • Пловдив
Чакай ся...нъл Драгича шъ ги избива Stuck Out Tongue  и то още довечера.

# 685
Мм хубаво, де, ама кат ги избие какво ще гледаме?! Как си намества часовника ли? 😁
И как мистериозно надига една вежда, докато дава заповеди на Вампира. 🤨

# 686
Едва ли ще се избият толкова бързо колкото се канят. Ще има още много обрати и изненади предполагам. Не само края на сезона е далече, ами герои и за следващия сезон ще са нужни. А и видяхме, че Лора даже е по-добра в стрелбата от Огнян, който от 1м с десетина изстрела не успя да убие Карамитев. Като си спомня и предишните пукотевици ме напушва на смях колко се постараха никой да не пострада.

# 687
  • Галифрей
В сезон 4 Лора ще стане ченге. Да видим днес какво ще стане ще се гърмят там нещо.

# 688
  • Пловдив
Ааа, не...ц.

# 689
Това с поръчката на дрога беше гаф или...? Как така Бопа поръчаха през приложението на Симо, а доставката дойде от Кара-то и в негов плик?

Най-вероятно - не, понеже нали вече двете мафии уж работят заедно, не вярвам да е гаф.

Общи условия

Активация на акаунт