“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 260
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
А Драго е намерил черна перла или това е хипотеза? Странно ми е човек като Кара ботаник да не изкорени навика да си пипа часовника и да позволява нещо такова да го издава. Също ако с перлата е истина (която съм пропуснала) такива хора като вампира да го пропуснат дори да е под дивана.

# 661
  • Пловдив
Намери я под масата...все едно "чистачите" са слепи, ама карай...филм. Драго я настъпа с обувката и му светна. Инак и аз не видях кога Филим намести тоя часовник? Та то всяка дума му е лъжа, та... Wink

Вярно има доста епизоди...кво ще се случва до края?

# 662
В последните няколко секунди, Драго си премести крака и видя нещо под обувката, беше черна перла.

Фильо се обърна с гръб да си сипе питие и Дражко прибра перлата.

# 663
Е,хайде сега,нали знаете едни такива топчета как се разпръсват из цялото помещение и дни наред можеш да намираш още от тях. Grin

А вампира каза ли за Лора?Че Драго и е бил мъж?

# 664
  • Пловдив
Е,хайде сега,нали знаете едни такива топчета как се разпръсват из цялото помещение и дни наред можеш да намираш още от тях. Grin

А вампира каза ли за Лора?Че Драго и е бил мъж?
каза му, че са любовници. Не в минало, а в сегашно време...т.е Карато незнае, че това е бившата му снаха Laughing
пълен смях...

# 665
Аа не е ли пълен смях, че когато са я наели не са знаели коя е? И после дори й дадоха достъп до мръсния бизнес, поне тогава можеха да я проверят, дори смятам, че е задължително. Аз дори мислих, че я наемат защото знаят, че е бивша на Дениз Топал.

И също разбра ли се защо беше задължително жените да ходят само с рокли?

# 666
Това съм го изпуснала.
Значи Карато вече си играе с Денис,защото всъщност Филип е разбрал за Лора и Драго преди двамата да говорят за обединение?

# 667
  • София
И аз не видях кога си е пипнал часовника. И за пропусната перла се чудех как е възможно.
В момента двамата се надлъгват, всеки подозира другия.
Това с братчедите нали беше постановка? А защо в такъв плик им ги бяха сложили, малко е нелепо. Тази част много не я разбрах.

# 668
  • Пловдив
Това с поръчката на дрога беше гаф или...? Как така Бопа поръчаха през приложението на Симо, а доставката дойде от Кара-то и в негов плик?

# 669
  • Галифрей
Аз също останах с впечетлението,че знаят коя е Лора и за това я държеше. Първо я изведе на вечеря и се мазнеше после “ уж загрижен” да остане да работи при него. Никава логика няма. Може би я държеше,защото е добър изглеждаш дилър.
Защото Карата е взел целият пазар на Денис, но беше много тъпо да гложат в такъв плик.
Той си пипна часовникът, ама неше в гръб. Камерата показваше лицето на Денис как гледа надолу.

# 670
  • София
Всъщност как гердана се скъса и перлите се разпиляха и в същото време Велин казва на Драго, че Снежа е намерена с бижуто на врата?

# 671
Велин НЕ е казал, че е намерена с бижуто на врата. Каза, че я е видял преди убийството ѝ и е била с перлите. Т. е. е отивала на среща с Кара. Т. е. той е последният, който я е видял. Т. е. той е убиеца ѝ.

# 672
  • София
Велин НЕ е казал, че е намерена с бижуто на врата. Каза, че я е видял преди убийството ѝ и е била с перлите. Т. е. е отивала на среща с Кара. Т. е. той е последният, който я е видял. Т. е. той е убиеца ѝ.
Боже, аз разбрах, че са я намерили на Витоша с перлите.

# 673
Боже, аз разбрах, че са я намерили на Витоша с перлите.
Явно си пропуснала намушкването тогава. 😜
Толкова драматично и символично се скъса прословутата огърлица. 😉

# 674
За мен Калин се сети отдавна, че Симо е в центъра на приложението и нарочно му се обади да го предупреди, че се знае, хакнат е сайта и имат акция, за да го спаси. Иначе щяха да го хванат със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт