“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 847
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • На брега на реката
Накрая ще се окаже, че Филип си е бил такъв и преди и е избягал, понеже Вели го е заплашил с нещо. Така Вели всъщност, ще се окаже спасител на Снежа и Драго. 😂

# 406
А Филип защо ще иска да убива Драго? Крайно ми се струва. Все пак му е син.

# 407
Щото е Иван Грозни под прикритие 😂

# 408
  • Пловдив
А Филип защо ще иска да убива Драго? Крайно ми се струва. Все пак му е син.
А Сандо що иска да убива баща си?

# 409
Щото са наследници на Медичите.

# 410
Не гледам много редовно, но аз също нещо не схванах в последния епизод защо изведнъж Филип отново се обърна срещу Драго.

# 411
Преди искаше да го убива без да знае, че му е син. Засега няма видима причина изведнъж да си смени мнението след като вече се споразумяха. Вероятното е защото се страхува, че сина му може да е по-добър от него, а той гони някакво съвършенство и недопуска някой да му казва какво да прави и какво не. В случая може би се опасява, че ще загуби пълния контрол върху всичко, което не може да приеме. Пълен психар е този и няма как да знаем какво му е в главата.

# 412
Не гледам много редовно, но аз също нещо не схванах в последния епизод защо изведнъж Филип отново се обърна срещу Драго.

И да гледаш редовно и внимателно, трудно може да му схванеш спатиите. 😄
Според мен Кара-то си го има за конкурент и не му дреме, че му е син.
То, ако му е пукало, е щял да се поинтересува за него отдавна.

# 413
Много ясно. Въобще не му пука дали му е син. Не знам дали и вярва.

# 414
  • Велико Търново
yahoo, Лора ще влезе в час като разбере, че Филип все пак иска отровата.

Това беше в самия край, ще гледаме днес. А и не е изведнъж, просто се прави на божа кравичка пред него.

# 415
Лора сега като вече е спокойна за Драго да вземе да се сети и за обицата и да направи нещо смислено вместо онази пародия с Юлия. Все пак потърпевшия й беше съпруг. Като не може да се добере до Драго не се ли сеща за приятеля му Калин, който все още е действащ полицай.

# 416
  • Галифрей
Хареса ми сцената между Кара и Велин. Много е смешен Велин се бие в гърдите 😂

# 417
как го измислиха точно най-верният му охранител да е предател... тъпо

# 418
Да бе, точно пък Оги. Всъщност историята познава случаи с повечето мафиоти са предадени от най доверените си хора, та и тук така.
Хареса ми сцената межди Филип и Велин. Само дето Велин(не му запомних името на тоз човек и това е) е по - добрият актьор,според мен. Брилянтен е в ролята си.
Да го ожали човек Денис с тази рода. Влади какъв е смугъл и с тези топли очи.. Как наблюдаваше демонстрациите на Филип към майка му.
Хареса ми епизода. Отдъхнах си с полицаите, стигнаха до някъде.
И Калин най накрая реши да се погрижи за детето си. Тази Поли що така се срина изведнъж и тотално, само заради Симо ли?! Нали беше много нахаканата поамериканчена кака.

# 419
Яд ме е за Оги, много го харесвах, въпреки че не говореше.

Общи условия

Активация на акаунт