“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 553
  • 746
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Филип стига до Драго чрез Снежа. Разговорите, в които удобно я намесва, срещата, перлите. Ще свали гарда Драго по този начин, защото дълбоко в себе си е едно малко момче.
Според мен Филип е маниак на тема съвършенство. Може да не е знаел, че Снежа е омъжена, че е имала вече едно дете. И след като го е разбал, това е разрушило съвършенството ѝ и затова я изоставя.

# 421
  • София
Оги може да играе “предател” за да разбере какво кроят 😉
yahoo, обецата е косвена улика - не върви пред полицията, но ако Драго разбере, ще му светне 😉
А Филип е много абсурден образ… Дори Изцъкленият е по-нормален по ненормален начин 😂

# 422
  • Велико Търново
Тодор Танчев е актьорът в ролята на Велин.

# 423
Благодаря!
Филип си е чист психопат за мен.
Almadji, дано ти е вярна теорията.

# 424
Юлия достатъчно се издаде с начина по който реагира пред Лора, но това го забравиха и двете. Уж украинката се закани, че с Лора е трябвало да започне, а сега я остави с "косвеното" доказателство като потенциално опасна в бъдеще. Изобщо не мога да им хвана логиката на всички. Както и пропадането на Поли.
Поне полицаите по случайност попаднаха на някаква следа за да имат минимален смисъл техните напъни да свършат нещо полезно, но и тук няма да излезе нищо значимо.

# 425
  • Ню Йорк
Аз само не мога да разбера какво се опитват да ни внушат сценаристите: Филип иска да убие Драго въпреки, че му е син или иска да го убие защото му е син?!

# 426
Кой мафиот убива с отрова? 🤔😜

# 427
Нещо съм пропуснала какво е станало с Оги и защо да е предател?
 За мен иска да го убие въпреки, че му е син.
Това с черните перли беше зловещо.

# 428
  • София
Кой мафиот убива с отрова? 🤔😜
Кара-та идва от Италия, там от Борджиите имат традиции с отровите.Grin Само дето, това в контейнера, прилича на БОВ/бойно отровно вещество/. Ще изтръшкат целия антураж на Денис, барабар с него.

# 429
  • Пловдив
Незнам историята на Оги каква е, ама ще даде фира...
И Лора дето намери обецата...? Остана пак в нищото Close  Да беше отишла при Калинчо и да му изпее всичко, не че ще хванат нещо Simple Smile
И пак при Никсън ще иде да каже какво е разбрала...ама вече няма кой да и се върже...

# 430
Нещо съм пропуснала какво е станало с Оги и защо да е предател?
 За мен иска да го убие въпреки, че му е син.
Това с черните перли беше зловещо.

Вампира предаде на Оги отрова, Лора ги видя на паркинга.

# 431
  • София
Сцената с перлите на мен ми хареса. С поглед само дори, Денис го изигра чудесно. Много емоция изрази. Въздействащо беше за мен.
Нямам идея каква би могла да е причината да иска да убие сина си. И дали няма да го извъртят по друг начин накрая. Но може би наистина не е читав човек.

# 432
Добре , че е Владимир Михайлов... страхотно попадение!

# 433
Добре , че е Владимир Михайлов... страхотно попадение!
Той сериалът на него се крепи.

Благодаря за отговора за Оги.

# 434
  • София
Това с Оги май беше съвсем накрая. Сериалът започва да се връща в модела от първи сезон - мигнеш ли, изпускаш нещо. Simple Smile Определено има раздвижване, в сравнение с втория.

Общи условия

Активация на акаунт