“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 345
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Сцената в ресторанта, символиката на перлите, играта на Влади Михайлов за мен са втората най-силна сцена в сериала, след тази със срещата на Борис и Драго в сезон 1. Е, и Шопов помогна.
Но Влади Михайлов наистина е блестящ. Уби ги с игра.

# 436
На мен ми стана жал за Поли - почне ли се с хероин, лесно отърване няма. Очаквам много големи драми по тази линия.

Иначе този сезон е определено по-добър и динамичен от предишния.

Сцената с черните перли беше силна, особено имайки предвид, че Филип подарява черни перли на жена, чийто син иска да убие.

# 437
Този сезон наистина е много добър в сравнение с 2-рия! Евала!

# 438
  • Галифрей
Влади е велик къде му е оскара?

# 439
  • Cyprus, Пловдив
Само мен ли ме дразнят полицаят и жена му как във всяка сцена започват с:"ЕХО"!
И другият и той отговаря:"ЕХО"!
Joy

# 440
И аз го използвам това "ехо" покрай един колега. Иначе да, звучи странно.
Започна да се разбира и че има човек в прокуратурата, който прави чадър на Топал.
Докато извадят заповед и схемата се е сменила. Калин се усети и се опитва да проучва неофициално.
Сега ще се амибицира да измъква Симо и може да заловят мафиотите.

# 441
  • Другата България
Той Калин добре ще иска да измъква Симо, ама кога Черкезов ще се усети и ще измъкне Поли?
Тогава ще настане истинската драма, когато се разбере кой е Симо, коя е Поли, как са се овъртолили двете семейства и доброзорлем, и неволно.

# 442
Ох, да, това Ехо наистина се натрапва. Аз също го използвам, но тук ми прави неприятно впечатление, защото е твърде често. И после като си пусна и Пътят на честта, пак същото - и там така се поздравяват.

# 443
Поне забравиха за "Бейби" от първи сезон, а и вече си говорят за разлика от втори. Сега са на "Ехо" докато не се появи истината къде е била Ива последните месеци. Тогава ще видим какъв ще е поздрава, ако има такъв.

# 444
  • София
Не съм забелязала ехо-то Simple Smile , но и аз го ползвам. На мен ми е изкуствено това постоянно мляскане, но явно държат да подчертаят, че двойката кара втора пролет.

# 445
  • пустинен пъпеш
Сцената в ресторанта, символиката на перлите, играта на Влади Михайлов за мен са втората най-силна сцена в сериала.
Но Влади Михайлов наистина е блестящ. Уби ги с игра.
Много въздействаща беше сцената.Символиката на черните перли,предвещаваща нещастие също.

# 446
Едва ли някой очаква Филип да успее и да загубим друг брат. Опитват се да създават непрекъснати обрати за да поддържат интереса и динамиката на действието, но някак повечето изненади са прекалено нереални/нелогични и засега не ме впечатляват особено. Нека да видим кой ще спаси Денис този път.

# 447
Нека да видим кой ще спаси Денис този път.
Е как кой, Лора разбира се.

# 448
  • Берлин
И аз мисля, че Оги е поставен в ролята на предател от Денис.
Ха, здравейте.
Предният сезон не го издържах, но този върви по-добре. Впечатлена съм от Владо-невероятен.
Шопов ми е фейк, жалко за възхвалите по таланта му. Пълно разочарование.
Яд ме е, че уж за да се инсценира някакво действие, образите търпят нелогични промени-Ива-Калин-Черкезов е смешно трио. Юлия се превърна от убийца в парцала на мафиот, то Поли, то Симката. А Лора ми е толкова нелепа, че чак почнах да я харесвам.
И въпреки изброеното, този сезон е ок в сравнение с предния.

# 449
  • Другата България
Здрасти, Папур.
Много се радвам да те видя. Hug

Общи условия

Активация на акаунт