“БРАТЯ” - сезон 3

• 33 279
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Галифрей
Добре де, това все пак е жената, която обича, защо я мъчи гладна и жадна, аз това не разбирам. Не може ли да я затвори поне някъде, където има друго освен гол под? Не може ли да и даде вода? Що за простотия. За тоалетна даже и не питам, те физиологичните  нужди във филмите отсъстват като цяло, освен ако не са важни за сюжета, ама това просто е върха на простотията вече. И след цялото това издевателства, се очаква тя някакси да му се метне в леглото ли? Да се сдобрят?
За да е по- драматично, ддз питай сценаристите. Не я бият и оковали във вериги. По- добре,че я държат в мазето,защото ако я пуснат хората на Карата, ще я очистят. И на него му е гадно от цялата ситуация, той е манипулиран от Юлката и Филип и не знае какво да прави. Като му светне лампичката тогава. Това е нарочно разтягане на лукуми и бла бла щот немогат да разкрият всичко  за 27 минути епизод.

T. Valcheva ей няма да обиждате Драго и Никсъна. Може да са престъпници но за едно в прав Велин, че Драго има дълбоко в себе си добро сърце. Обиждайте Карата и Юлката в тях няма капка доброта, защото са психо.

# 616
Направи ми впечатление снощи и на мен прическата. Ами щото Влади не свикне, че е най-хубав със спретната подстрижка (както в сезон 1), ами постоянно иска дълги развети коси и бради. Нали е музикант, но не му ходят, прекалено е тъмен. В сезон 1 беше бонбон.
Талантлив е много Влади, но Драго си е чиста проба мафиот с цялата  кръвожадност на този образ,а не лошо момче с добро сърце.

# 617
И според мен актьорът, който играе Никсъна се справя много добре.

# 618
И аз харесвам Никсъна. Получава му се.
А Владо ми допада с небрежно набола брада, но къса коса му отива повече. С дълга коса и без брада все едно друг човек гледам. А с къса гелосана коса и с брада пък ми прилича много на онзи италианец, актьор и певец - Микеле Мороне.

# 619
Никсъна е симпатяга и добър актьор.Предлагам, повече ефирно време.
Абе има си го Влади италианският чар.
Затова и са го избрали за брата-мафиот, а не - доброто ченге. Simple Smile

# 620
Ох, рева от смях с темата, супер сте Kissing Heart
И аз съм пренасочвала пратка - и двата адреса се виждаха на опаковката отгоре, но не с такъв огромен шрифт, какъвто тия бяха пльокнали на поръчката на Ивето. Grin
Шефа на куриерската фирма е братчед на Калин и тъй като не иска да му каже лице в лице (щото знае наш Калин как пали от раз), накарал хората си да му го напечатат с голяяям шрифт Wink

Добре де, това все пак е жената, която обича, защо я мъчи гладна и жадна, аз това не разбирам. И след цялото това издевателства, се очаква тя някакси да му се метне в леглото ли? Да се сдобрят?
Ние мафиотската любов трудно ще я разберем, тя е на други висоти и честоти Joy И да, след всичко това очаквам да правят секс, пардон любов в същата стая, в която я е затворил Joy

Абе, вярно, тия хора по нашите филми до WC не ходят ли???

# 621
Денис/Драго трябва да заплаши Карата, че му е отвлякъл мениджърката и да иска откуп за нея.
На Лора й е токова просторно, може да си пишка в цялото помещение. Една кофа, като в затвора, ако са й оставили.

# 622
T. Valcheva ей няма да обиждате Драго и Никсъна. Може да са престъпници но за едно в прав Велин, че Драго има дълбоко в себе си добро сърце. Обиждайте Карата и Юлката в тях няма капка доброта, защото са психо.
Добре Sweat Smile Laughing

На Лора й е токова просторно, може да си пишка в цялото помещение. Една кофа, като в затвора, ако са й оставили.
Те жените само пишкат, друго не правят Satisfied

И да, след всичко това очаквам да правят секс, пардон любов в същата стая, в която я е затворил Joy
Аз изобщо не виждам никаква химия между тях, какво остава за секс... че и в същата стая, в която я е затворил. Даже с лудата Юлия виждам повече химия. Просто Лора.... е много странна, а аз в Драго не виждам нищо добро, нито привлекателно. Едно време гледах ''вампирски'' сериали, в които лошият вампир се разкайваше и се влюбваше... Grinning но нито в реалния живот е приложимо за мафиот, нито във филма виждам подобно нещо. И всъщност предпочитам да показват нещата така, а не другояче.

# 623
  • София
Ох, не мога 😂😂😂

Ама мафиотите също плачат. И те изпитват човешки чувства - любов, омраза, уважение, презрение…. Те не са изцяло отрицателни. Виж, Карата е абсолютното нереално ЗЛО. Мизантроп, социопат и психопат в едно…

# 624
  • Галифрей
Денис/Драго трябва да заплаши Карата, че му е отвлякъл мениджърката и да иска откуп за нея.
Тя ако пикае по ъглите то ще мирише много, а не ми се мисли ако и се доходи по- голяма нужда 😂 Аз не видях кофа. Важното,че не е в цикъл.

# 625
  • София
Ама Лора може да е пипнала Ковид и да няма обоняние 😂 Да му мислят другите 😜

# 626
  • Другата България
Скрит текст:
Изобщо даже не бих жалила мъж като Драго, ужасно същество... както и абсолютно всички, които работят с него. Всъщност харесвам колегата на Калин със сините очи, който беше с Ива, но очевидно човек не може насила да обича. Иначе той изглежда добре, възпитан и мил, внимателен ит.н. все хубави качества виждам у него.

Драго е станал и леко гнусничък физически с тази коса мазна, кичури, които се мятат и падат в пристъп на гняв, все надига чашата, пяна капе от устата му.... гнусна работа отвсякъде. А това, че е мафиот и убиец е най-гнусното.
Скрит текст:
Никсъна също ми е противно малко момченце, чийто глас се раздира от мъка снощи пред вратата ''тук съм, Лора. Не мога, Лора''. Беше хубава сцена, хареса ми и той как играе и сякаш виждах химия между него и Лора, между него и Поли. Може би на самият актьор му се получава химията като цяло Grinning браво за което!
Написаното за пореден път доказва колко добре се справя човек, не помирисвал актьорско училище.
За да предизвика такива чувства у друг, значи е страхотен! Heart

# 627
  • Галифрей
Хаха нали ето затова я държат в мазето 😂 (  актрисата найстина го прекара тежко) вече ги е заразила всичките. И ся карантина за всички, готино отмъщение за Карата да се зарази и той ще се побърка 😂

# 628
Карата веднага ще въведе зелен сертификат за всичките си служители Joy

# 629
  • Галифрей
😂Аз имам 😎 мога да влизам навсякъде. Да му мисли Марин Вампира 😂

Общи условия

Активация на акаунт