Бебчо във коремче рита: хайде майче не остана - Януари наближава!!!

• 15 932
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мамчета! Преди малко се връщам от училището и имам една хубава новина за Русенските мами - другата седмица ще има безплатна тема.
У-ще Ма-ма и здравна къща Медика организират безплатно на 10,11,2006/петък/ от 17.00 тема: Лактация и кърмене
лектор:Дида Върбанова - детска сестра
Предварително записване на тел.: 082/82 85 25, GSM 0887/ 99 99 87, e-mail: varbanova_dida@mail.bgСлед лекцията - представяне на продукти за майката и бебето и подаръци.
Място на провеждане: Европейски културен център / Доходното здание - театъра/ в Изложбената зала./ това е точно зад барчето
С съдействието на Nuk и аптеки Оптима

Това е точно по брошурата и се надявам да се видим.

За помпите мисля, че Авент и Nukси струват парите. Приятелката ми роди преди месец смени две помпи от по 5 -6 лв.и се измъчи . Взе на заем от друга майка на Авент и се цедеше успешно.  Да кажат и някои от майките, които имат вече по едно дете.

# 121
  • София/Варна
_Ним_, благодарско, че сте ме записали за четвъртък. Става да съм Тодорова - да се почувствам за малко пак мома Wink

# 122
олеее,корема ми е огромен.а като видях какви стрии имам по дупето и ханша  ooooh! полудях-никъв ефект от мазилата-ужас. #Crazy
pavlinato добре дошла в отбора.   bouquet

# 123
  • ville de Quebec
Здравейте мами,

Относно препаратите за пране, искам да ви препоръчам един. Не му помня името, но се водеше като "арабски прах" или нещо такова и то защото отвън на плика пишеше с някакви такива като арабски букви и произхода му беше някъде от там Laughing. На пръв поглед е малко скъпичък, 7-8лв, обаче той е концентрат и стига за много дълго. Има специален да бебета, както и омекотител на същата марка. Страхотен е, пере супер и мирише супер. Изпирала съм петна от морков само с едно пране и без предварително третиране. Аз перях и нашите дрехи с него и един пакет ми стигаше за около месец, като на Вики дрехите ги перях отделно. В мека опаковка е, не е в кутия. Препоръчвам го горещо, дори и за себе си се изкушавам да кажа да ми го доставят от БГ, че тук положението с детските прахове е отчайващо.... ама е тежичък....

# 124
Здравейте и от мен момичета!!!
Относно праховете да си кажа от опит ползвала съм тео,персил и сано от последния съм най-доволна в комбинация с омекотителя е върха.Е този е израелски и е с ируглифи.
За помпите първо си купих чико ръчна за около 20-25лв пълен буклук,а после чико с батериики и се родих, но и за ръчния авент мога да кажа че си го бива.
А за стриите като родим ще видим за какво става въпрос Sad

# 125
  • Пловдив
а този израелския прах в бебешки магазини ли е или там кадето се продават перилни препарати?
Относно помпите аз имам една-даде ми я приятелка и смятам да я пробвам-ако не е ефективна мъжът ще купи авент,но ако тази става мисля,че излишно ще дам 80 лв.

# 126
  • София
Здравейте мами,

Относно препаратите за пране, искам да ви препоръчам един. Не му помня името, но се водеше като "арабски прах" или нещо такова и то защото отвън на плика пишеше с някакви такива като арабски букви и произхода му беше някъде от там Laughing. На пръв поглед е малко скъпичък, 7-8лв, обаче той е концентрат и стига за много дълго. Има специален да бебета, както и омекотител на същата марка. Страхотен е, пере супер и мирише супер. Изпирала съм петна от морков само с едно пране и без предварително третиране. Аз перях и нашите дрехи с него и един пакет ми стигаше за около месец, като на Вики дрехите ги перях отделно. В мека опаковка е, не е в кутия. Препоръчвам го горещо, дори и за себе си се изкушавам да кажа да ми го доставят от БГ, че тук положението с детските прахове е отчайващо.... ама е тежичък....

Мисля, че говориш за израелският прах. И като букви и като характеристики е той. Забрави за арабите, там хигиената не е култ  Mr. Green

# 127
И аз съм чувала за израелския прах-бил много хубав и дълго време караш с един пакет.

# 128
  • ville de Quebec
Ами да Laughing, май беше точно израелски Laughing, абе имаше някакви йероглифи на плика Laughing
Аз преди около година и половина го намирах както в бебешки магазини, така и в магазини за перилни и др препарати. Абе, общо взето с времето, го виждах на все повече места, сега не знам как е. Но, при всички положения, ако го видите, купете го, няма да съжалявате Laughing

# 129
Аз прах на Сано не съм си вземала, но ползвам почистващите им препарати и съм супер доволна.Сега ме зарибихте да си купя и прах. Малко извън темата - Сано за керамични плотове чисти идеално. Но не навсякъде ги зареждат, защото са малко по-скъпи, но пък си струват.

# 130
  • София
Здравейте!
Аз съм за Тео бебе и Flex bebe, от самото начало пера с тях /Флекса повече ми харесва/, Никол никога не е имала кожни проблеми.  Peace Сано няма да купя никога, понеже съм им ползвала 2 неща и от двете въобще не съм доволна, мокри кърпички за бебета и един Сано оксижен, дето е уж за много замърсени повърхности, а въобще нищо не чисти...обезмаслител за 2,50 ми чисти по-хубаво от него...така че за Сано-то съм абсолютно пас.
Днес се разбих от доктори, моята ме ядоса, защото ме прати да ме гледа една нова докторка, явно току-що завършила, дето 15 минути не можа да хване бедрото на бебето да измери... #Cussing out, побяснях накрая...на всичко отгоре не ми обърна монитора да гледам бебето. Иначе пак вървим малко напред, с една седмица някъде.  После ходихме при доктора за секциото, разбрахме се , че ще е между 18 и 21. 12, на 15.12 ще решим точната дата.  Crazy

# 131
maqnoliamm ето ти сайт с детско обзавеждане http://www.carlodanielli.com/indexcd.html. Разгледай и ако ти харесат виж кой магазини зареждат и отиди на място. Аз съм ги гледала и много ми харесват.

# 132
Оле,сега гледам Биг брадър 3 .Тая жена е за убиване-каква майка може да е това,бе. #2gunfireСамо пуши и си зарязва детето да й го гледат другите.Как тя стои и си пуши цигарките,а МЪЖЕТЕ в кущата й успокояват плачещото бебе.  Outta Joint
Съжалявам,че я намесвам без повод в темата,ама много се ядосах като видях каква безотговорност проявява. Whistling

# 133
Здравейте, мамчета! Преди малко се връщам от училището и имам една хубава новина за Русенските мами - другата седмица ще има безплатна тема.
У-ще Ма-ма и здравна къща Медика организират безплатно на 10,11,2006/петък/ от 17.00 тема: Лактация и кърмене
лектор:Дида Върбанова - детска сестра
Предварително записване на тел.: 082/82 85 25, GSM 0887/ 99 99 87, e-mail: varbanova_dida@mail.bgСлед лекцията - представяне на продукти за майката и бебето и подаръци.
Място на провеждане: Европейски културен център / Доходното здание - театъра/ в Изложбената зала./ това е точно зад барчето
С съдействието на Nuk и аптеки Оптима

Това е точно по брошурата и се надявам да се видим.

За помпите мисля, че Авент и Nukси струват парите. Приятелката ми роди преди месец смени две помпи от по 5 -6 лв.и се измъчи . Взе на заем от друга майка на Авент и се цедеше успешно.  Да кажат и някои от майките, които имат вече по едно дете.

Vesi, благодаря ти! Мисля да се запиша, но се чудя не е ли малко раничко за мен или напротив?

# 134
pavlinato,имам 1 приятелка от София,която роди тази година и и се наложило да ползва помпа.След безуспешен опит с 2-3 модела и подобна ситуация при други нейни познати за малко да се откаже,но по съвет на друга майка си закупила помпа "аvent" за 30 лв.-втора употреба,намерила офертата в един от тези форуми,където други майки предлагат за продажба различни артикули.Бебето и вече наварши 10 месеца,а помпата все още и влиза в употреба да си го кърми.   

Общи условия

Активация на акаунт