Бебчо във коремче рита: хайде майче не остана - Януари наближава!!!

• 15 943
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • ville de Quebec
Аз съм с две ръце за помпата на Авент, определено си заслужава парите.
А относно шишетата, мисля, че най-добрите са на Др Браун, с тръбичката вътре. Определено мисля, че са по-добри от тези на Авент. Ама, те май са и най-скъпите...

# 136
  • София
Аз съм с две ръце за помпата на Авент, определено си заслужава парите.
А относно шишетата, мисля, че най-добрите са на Др Браун, с тръбичката вътре. Определено мисля, че са по-добри от тези на Авент. Ама, те май са и най-скъпите...

Аз мисля, че анти-колик системите са на един принцип, само метода на отвеждане на въздуха е различен. А и колкото по-прост е един механизъм - толкова по добре (и за стерилизация)

# 137
  • София; Дружбето
Абе тия антиколик.....нали жената в училището каза, че няма бебе без колики, че физиологията е такава, че всяко бебе ми нава през тоя етап. Та много се чудя тия шишета за какво толкова ги хвалят. Е на колежката бебето с какви ли не скъпи шишета, специално от Германия пращани и пак не спаха един месец, заради коликите.  newsm78 Т'ва сега казвам от наблюдения де, да не ма изядете ся Crazy

# 138
Айде, ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ !!!  bg
нека бъдем будни и борбени
че какво ни чака

# 139
  • София/Варна
Айде, ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ !!!  bg
нека бъдем будни и борбени
че какво ни чака

аз тъкмо се чудех защо тая сутрин така рано се оцъклих Wink

# 140
  • София
Добро утро значи!
 Laughing

# 141
Добро утро БУДНИ мамчета.   bouquet

# 142
  • Пловдив
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МАМЧЕТА!   bouquet

# 143
  • София/Варна
аз не успях да си купя одеалце вчера - бяха ги свършили  Confused.
Иначе открих удоволствието да спиш с възглавница между краката - откак го правя, не се събуждам с болки в таза, кръста или ставите.

# 144
  • София
Ние вчера за малко да купим легло, ама се разколебахме накрая, че имаме още да довършваме и е по-добре да не ни се мотае в краката. Но тези дни ще направим гардеробите и ще вземем и легълцето. И там матраче, ще трябва и чаршавчета. Макар че си има доста време, поне за мен кажи-речи месец и половина и отгоре, за някой и 2 месеца... Crazy Колкото повече наближава, толкова по-спокойно го давам с покупките, ама то явно, защото списъка с необходимите неща намалява.  Joy

# 145
Привет и от мен  Simple Smile
Като гледам как напредвате с покупките, направо си мисля, че аз никога няма да успея, ама пусти и суеверия  Tired

Спокойно! Аз също не съм купила една дрешка, една играчка... Мисля, че за всичко си има време Simple Smile. Имам уговорка, обаче, с един магазин за детски стоки, да си избера каквото ми харесва, да ми го запазят, а после мъжът ми да ги плати  Grinning.

# 146
  • София; Дружбето
Ох, момичета, пак съм с течащ нос и кашлица, утре незнам дали да идвам на училището, да не ви заразя там Confused Накупувах си чай , взех си стодал обаче едвам гледам и грача като гарга Crazy  Мога да се оплаквам цял ден Mr. Green
Айде честит празник и от мен Hug

# 147
  • София
Добър ден и честит празник!  bg

В тон с пожеланието да сме будни и борбени споделям, че сега се върнах от НОИ - инспекторката беше категорична, че погрешно ми изплащат обезщетенията сега, докато съм болничен и трябва да реагирам, в противен случай ще ми изчислят погрешно и майчинството.  Tired Стъпките са неофициално подканяне по e-mail, официално подканяне с писмо до шефа на фирмата и официално сезиране на НОИ с жалба.
Само дето си знам, че макар и парите да не идват от джоба на шефа, а от НОИ, един ден като се върна на работа, това няма да ми го простят и ще намерят причина да ме шитнат. А в отдела, в който работя (работа с клиенти), винаги може да се намери причина за това. Историята познава случаи, в които на колеги им е казвано "Ставай и си заминавай".  Sad
Обаче пък от друга страна парите ми трябват тук и сега. Така че поемам неравния и неприятен път да си търся правата по законен ред с всички произтичащи от това последствия.

Ама да ви кажа ужасно ми писна да ме правят на идиот!  Close Малко са по-големите гадости от това да (се опитваш да) прецакваш бременна жена! Което ми напомня как една продавачка на пазара ми напълни торбата с развалени ябълки и ми пожела на бебето да му се усладят преди 2 седмици!  #Cussing out  Ами на мен ми писна! Ще си търся правата до край!

# 148
Ним гордея се с теб!  newsm10
Браво, точно така ще променим себе си и околните - стига сме се оплаквали - трябва да си търсим правата
Като ти свърши майчинството, току виж си си намерила по-добра работа
Успех в  fight

# 149
  • София/Варна
_Ним_, личните ми наблюдения показват, че в случаите, когато работодателите са вгорчили бременността и майчинството на своя служителка, след това тя си намира една много добре платена и удовлетворяваща я работа Simple Smile. Пожелавам го и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт