Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за болки в краката и кръста по време на бременност?
Какви са препоръките за сутиени за гърди по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с болки в гърлото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за болки в краката и кръста по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сутиени за гърди по време на бременност?
-
Какви са препоръките за справяне с болки в гърлото по време на бременност?
-
Какви са препоръките за посещение на лекар по време на бременност?
-
Какви са препоръките за обзавеждане на бебешка стая?

Ще гледам да съм навреме, тъй като в четвъртък пак не се знае как/кога/дали ще смогна да дойда. На бат Бойко съм му избацала такава Жалба, че ако в законния 30 дневен срок не ми отговори кога ще имаме осветление, съм твърдо решена да ме гледате в Господари на ефира да разнищвам въпроса! 

Никога не ме е гонила така параноята, че чак и насън.
Някой друг има ли луд като мен?
) гинеколозите се опитват да го "направят" задължителен, т.е. касата да го плаща. засега разходите оба4е ти ги поема касата само, ако имаш направление от доФтУра. Не знам ка е в България.
Аз съм в 7 месец! тука я изписват на
То моето са витамини с фолиева киселина специално за бременни.... тъй че cherry_gabo и при мен е така но моят съвет е и ти да си вземеш комбинирани витамини и ти, а не само фолиева киселина - файдата поне според моята акушерка е по-голяма.
не знам не е ли малко рани4ко.Направо се изумих?На някой от вас да са му казвали такива неща?
. Снимаи си новата лична карта и я предай на личен състав - при мен така беше