Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 121 206
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 150
  • Over the hills and far away
In4hi, проблемът с върха сме го имали и ние. Решение намерихме в "звезда на клечка".

Просто забождаме звездата на пръчка (аз използвам от тези за цветоносите на орхидеите ми)  и я привързваме с панделка или цветарска тел за елхата. Клечката трябва да е достатъчно дълга, за да стигне до ствола на дървото, който пък е достатъчно здрав и не се огъва. Не се забелязва и стои стабилно.
Сега игличките на елхата ни са прекалено дълги и няма начин да наврем какъвто и да е връх. Последните три години имахме сова отгоре, но тази година ще се върнем на звездата.

# 151
  • под тепетата
arino, виж тези камъни дали ще ти свършат работа
https://www.emart.bg/akvamarin-estestveni-i-poluskapocenni-kamani

# 152
Момичета, някоя от вас дали има такива лампички?

https://www.unisec.bg/produkt/%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0% … s-zy1605t-cherry/

Изглеждат интересно, но в същото време нещо ме спира да си взема точно такива. Мисля си, че когато не светят, няма да стоят хубаво. Защото всъщност са бели и не съвсем миниатюрни.

Също и ако знаете някой сайт с красиви стъклени орнаменти за елха. Ще съм благодарна да споделите. 🙂

Днес в КиК във Варна изкарваха коледни неща. Имаше коледни календари от филц, във формата на звезда с пришити малки джобчета с числа върху тях.

Аз имам доста идеи вече и чакам да извадят коледните украси по магазините.

Ето малко красоти за вдъхновение.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 22:03 от Кейтинка

# 153
Дъщеря ми скоро в ателие за сребърни бижута беше питала за камъни, но при тях нямаше наличен от желания и я препратиха към градския музей. Нямам идея дали навсякъде в музеите продават  скромни камъчета за сувенири.

# 154
Продават в музея Земята и хората и в мгазинчето пред Природонаучния музей в София.

# 155
Камъни съм купувала от магазина между НДК и Витошка, точно на светофара

# 156
  • München, Deutschland
Момичета, какви камъни? Мъниста за нанизване на гердани ли?

# 157
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
най-изгодно камъни за колекция могат да се намерят в индийските магазини Лока. този до халите го затвориха миналата година, но на Витошка си работеше.
https://lokah.bg/index.php?route=product/category&path=170
има и в халите, в музеяна земята и хората и може би на мног други места, но цените са в пъти по-високи за същото нещо. Cry

# 158
  • софия
най-изгодно камъни за колекция могат да се намерят в индийските магазини Лока. този до халите го затвориха миналата година, но на Витошка си работеше.
https://lokah.bg/index.php?route=product/category&path=170
има и в халите, в музеяна земята и хората и може би на мног други места, но цените са в пъти по-високи за същото нещо. Cry
И на Графа, срещу 6-то, има голям индийски магазин. На Пиротска, под хотел "Св. София", има индийски магазин с английско имe.

# 159
# 160
  • Троян
Здравейте на всички! Първо се извинявам, че така нахълтвам в темичката, но искам да ви попитам с какво пръскате венците, които правите от естествени материали? Направила съм един венец с борови клонки и искам да се запази възможно най-дълго, но не знам как. Някакви идеи да ми дадете?
Благодаря предварително и хубав ден желая.
Нека темата се напълни с все така хубави неща и скоро и с коледно настроение Simple Smile

# 161
  • Бургас
Здравейте на всички, взехме да се ориентираме към украси!
Първо искам да ви попитам за външни лампи, ако някой е купувал от къде и цена горе долу. Целта е да издържат над година навън. Другото което искам да попитам е, знам, че сте правили изкуствени камини, може ли да ми покажете вашите. Не съм решила каква визия и се надявам с вашите снимки да ми помогнете. Благодаря

# 162
  • Под Сините камъни
Здравейте на всички, взехме да се ориентираме към украси!
Първо искам да ви попитам за външни лампи, ако някой е купувал от къде и цена горе долу. Целта е да издържат над година навън. Другото което искам да попитам е, знам, че сте правили изкуствени камини, може ли да ми покажете вашите. Не съм решила каква визия и се надявам с вашите снимки да ми помогнете. Благодаря
това е нашата

# 163
Благодаря за темата ще ми бъде интересна и полезна.

# 164
  • DE
Тази година май няма да свалям камината от тавана Thinking но имам планове за селото, имам нови къщи Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт