Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 121 461
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 285
Medika,  в Пловдив ли в КиК? В кой ходи? Утре имам ходене до центъра и планът е да отида и до подлеза на Тримонциум да купя от тези играчки за подарък... Иначе и до КиК исках.. На Халите имало, освен в Марково тепе, така ли е? 🙄
Аз се захванах с подаръците първо, украсата и дребните неща за адвента на двегодишната дребка ще мисля след това
Спокойна нощ от мен Heart

# 286
Коледна украса има в Кик Халите, също видях и в този на Мол Марково тепе.

# 287
  • София
Започна да се появява коледна украса по магазините. В Икеа още няма, но в Юск са заредила много приятни неща.

Някой спомена за Коледа на тема Лешникотрошачката. Много ми харесаха дървените фигури в Юск. Видяха ми се детайлни и добре изработени.

# 288
  • Пловдив
Ох, ужасни сте, да знаете Joy
Още нямам заплата и едвам се сдържам, да не хукна по магазините за нови попадения Heart
Търся си нова къщичка за селцето - нали всяка година добавям по една Simple Smile
В Бриколаж миналата година имаше страхотни, надявам се и тази да е така. В Практикер също имаше доста избор на къщички

# 289
  • Под Сините камъни
Ох, ужасни сте, да знаете Joy
Още нямам заплата и едвам се сдържам, да не хукна по магазините за нови попадения Heart
Търся си нова къщичка за селцето - нали всяка година добавям по една Simple Smile
В Бриколаж миналата година имаше страхотни, надявам се и тази да е така. В Практикер също имаше доста избор на къщички
И в Немски център имаше разкошни. Аз се сдобих с две от там, а си харесах и още две, но не ми ги взеха Satisfied
Тая година смятам пак да ги посетя. В Юск също имаше миналата година, но при нас в Сливен не виждам да са изкарали къщичките все още.

# 290
  • Over the hills and far away
Аз днес ще се помотам най- сетне из магазините. Това е от вчерашната обиколка на Депо на гарата. Набързо грабнах някои дребокийки Blush

# 291

Момичета търся такъв метален поднос за майка ми от две години насам само че да бъде на три етажа. В пинтерест има много идеи  на различни тематики с такива. Една колежка ми беше споменала че в Кик имало но бяха свършили, като отидох, идеи от къде мога да закупя и към дамата пуснала снимката, дали имаше такива на три етажа?
Благодаря

# 292
  • München, Deutschland
Йоана, такъв тип за мъфини ще ти свърши ли работа:

https://www.amazon.de/ULIFEME-Tortenst%C3%A4nder-Geburtstag-4-st … 6LW&srpt=TRAY

Има ги и от други материали, но понеже каза, че метален търсиш.

Иначе ето от този магазин, от който показа Мари Кюри, но цената е... На други места ми излизат още по-скъпи обаче. Може би е вариант някакси да го изработиш, но няма да е толкова фин...

https://www.depot-online.de/de/p/deko-etagere-3-stockig-5637?gcl … QYCCABEgLKnPD_BwE

# 293
Ааа този е да от втория линк... Ухааа много скъпо... Иначе търся точно такъв..
Някак си много ми се виждат.. Но е страхотен, не знам дали са ви попадали с тях в пинтерест декорациите но има страхотни идеи, надявам се искрено и някоя друга дама да се включи видяла някъде по-бюджетно решение.

# 294
  • Over the hills and far away
Йоана, тази беше на 3 етажа, просто не съм хванала последния, понеже служителите не се радват когато клиентите снимат и гледах да не бия на очи.  Innocent  А самата етажерка беше доооста висока ( или може само така да ми се е сторило, понеже аз съм от ниските ). Иначе имаха и по- малки, в сребристо https://www.depot-online.de/de/p/etagere-3-stockig-22481

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 10:47 от marie_curie

# 295
Триетажни подноси съм виждала в ИКЕА, но са стъклени и не много високи, иначе са по 20лв:
https://www.ikea.bg/products/tableware/serveware/serving-dishes/ … a-3-niva/90279842

# 296
Тази по-малката е на доста приемлива цена.  А къде се намира физическия им магазин, от снимките и доста дреболии харесах.
Тези в икеа и аз съм ги виждала но искам да е метал

# 297
  • München, Deutschland
Йоана, в България май ги няма, и двата линка са от немския магазин Депо.

Вижте каква яка идея ми попадна току-що в една от фб групите, които една подстрекателка на име Яна пусна тук 😃, разбира се, само за който има радиатори:

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 13:15 от chrissy

# 298
^^ Това лепенка ли е някаква или е рисувано? Astonished

# 299
  • München, Deutschland
Не съм сигурна, предполагам, че в случая е лепенка. Аз по-скоро бих го нарисувала, за да ми пасне на размера на радиатора, а и за да няма загуба на картинка като се правят срезовете, пък и за създаване на зимно/коледно настроение.

Общи условия

Активация на акаунт