Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 107
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 300
На мен не ми харесва.

# 301
  • Euskal Herria
В момента съм при дъщеря ми, има заредено за Коледа. Гледам, гледам... ама нито съм избистрила как точно ще украсявам тази година, нито съм сигурна дали в куфара ще намеря място за всичко харесано. Че и разни сладкарски инструменти имам купени вече Simple Smile.
Че и списък какво още да взема.

# 302
  • Бургас
Много е яко това с радиатора и живия огън. Предполагам е печат на фолио, но няма ли да се лепилния слой от топлината?
Някой може да си поръча в рекламна агенция само да даде картинка, после ще се го срежат с правилиния размер на ленти

# 303
  • Пловдив
Здравейте,  може ли да дадете линк към къщичките за коледно селце? Иначе за печат на стикер с камина, ще питам колегите (имаме рекламна агенция) кое фолио е подходящо.

# 304
Като споменахте Пинтерест , ето ви още една възможност да откраднете идеи или просто да се заредите с настроение за коледно декориране . Такива клипчета има колкото щете , просто ви пускам първото на онче-бонче . На мен ми идват доста еднакви обаче, претрупани и непрактични за нашите европейски малки жилища , но пък някои неща могат да се адаптират за тукашните  условия и вкус . https://www.youtube.com/watch?v=pZuAvs75MxY

# 305
  • Бургас
Здравейте,  може ли да дадете линк към къщичките за коледно селце? Иначе за печат на стикер с камина, ще питам колегите (имаме рекламна агенция) кое фолио е подходящо.

Средна цена, но хубав печат на хубава машина

# 306
  • Пловдив
Добро утро, питах, нашите фолиа за печат няма да свършат работа, защото първо ще се свият леко и после много трудно ще се разлепят. Но ми предложиха вариант да се залепи на плоскост и тя да се закачи с кукички на радиатора.

# 307
  • Пловдив
Ако радиаторът се ползва по предназначение, плоскостта пред него ще го играе изолация и топлината ще се отдава към стената

# 308
  • под тепетата
То и винил да е , пак се съмнявам да не се свие от топлината.

# 309
  • Пловдив
Има плоскости, които са алуминиеви и няма да спират топлината според мен.

# 310
Гледам увеличена снимката с радиатора-камина. Може да се нарисува. Но намирам доста минуси - тръбите наоколо, горната бяла част, развалят усещането за камина. Освен това лятото в горещините, никак няма да е приятно да гледаш такъв бумтящ огън.

# 311
Друг вариант е да се остави на цяло парче, на картон и с кукички да се закача при нужда. Така ще се маха лесно да не спира топлината, а и лятото няма да нагорещява усещанията

# 312
  • Пловдив
А някой ще качи ли линк с къщички за коледно селце, че никъде не намирам?

# 313
  • Сандански
Джъмбо, кога зареждаха тип светещите украси?

# 314
Днес минах през един Юск и купих много красиви и естествени ЛЕД свещички. Споделям на някой може да му харесат. Като восъчни стоят и са със таймер, пламъчето се движи като истинско. Цената е супер 4 лв.
Аз продължавам да страдам за елхичка, че не можах да видя на живо и да си купя. Сега ще разчитам на препоръки и снимката по която я изберам да е актуална.

Общи условия

Активация на акаунт