Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 112
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 315
Днес се загледах в едни клипчета за доукрасяване на топки за елха. Интересни са.
С перлена дантела. Много ми харесаха накрайниците от 10:49 мин., но не откривам такива. Някой виждал ли е?

# 316
  • Euskal Herria
А някой ще качи ли линк с къщички за коледно селце, че никъде не намирам?
Шаблони за направата им, видео или снимки - за идеи  или готови фигурки за купуване?

# 317
Аз днес минах през Юск и се сдобих с този симпатяга 😊 Стои много стабилно на краката си.
Минах и през Пепко, но тази година много са се забавили при нас - нямат нито грам коледни неща

# 318
Подшушнаха ми, че тези дни са открили нов магазин на бул. Хр. Ботев /София/ само за коледни стоки. Имате ли идея в коя част на булеварда е да не обикалям като гламава?

# 319
  • там където има винаги вятър
И аз снощи минах през ЮСК.

Светеща е, другата беше с фигурка на дядо Коледа - 7.50 струва.

Имам идея за коледно село - с фигури, но не знам какво ще стане Thinking  Най- близкото Пепко е на 30 км, а Джъмбо - 100 км Sad

# 320
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
обиколи левчетата. намирала съм страхотни дреболийки там.
другия вариант е да си разгледаш ДИМс
http://dims-92.com/AnonymousDisplayProductFolder?param=4553686f7 … 9443d3b543d42473b

а имате ли магазин "немски център"? преди имаха всичко на сайта, но са го махнали. Sad

# 321
  • Под Сините камъни
Моите къщички са от Димс, Немски център,  Билла и Айко.
В петък бяхме в Пепко - Ямбол още нищо коледно няма. Има в Кик, но къщички не видях. Миналата година имаше.
Къщички има и в обявите втора употреба в Базар.бг или ОЛХ.
За Джъмбо ще изчакам до другия месец.

# 322
  • München, Deutschland
Подшушнаха ми, че тези дни са открили нов магазин на бул. Хр. Ботев /София/ само за коледни стоки. Имате ли идея в коя част на булеварда е да не обикалям като гламава?
Зайче, ако разбереш нещо, подшушни и на нас, че тази седмица съм в София и поне бих разгледала. Simple Smile

# 323
  • DE
Тощу що гледах приятни идеи за хубави венци. https://www.facebook.com/watch/201765839840980/558815118119865/
Това е страницата, има и други интересни неща.

# 324
  • София-в сърцата на моите деца
Снощи минах през Джъмбо Дружба...Беше заредено с коледни неща! Но ако искат Сертификати ......кой ще ходи?

# 325
  • Пловдив
А някой ще качи ли линк с къщички за коледно селце, че никъде не намирам?
Шаблони за направата им, видео или снимки - за идеи  или готови фигурки за купуване?
Готови къщички, понеже не съм особено сръчна, да не кажа никак.
Добри, от Пловдив съм и мисля, че има на главната Немски център, ще разгледам.

# 326
  • София
Бях се запътила към Джъмбо, защото си харесах много интересни чинии - големи златни, малки червени и обратното - големи червени и малки златни. Много празнично седяха, но май в Джъмбо ще пускат само със сертификат и ще пропусна

# 327
Бях се запътила към Джъмбо, защото си харесах много интересни чинии - големи златни, малки червени и обратното - големи червени и малки златни. Много празнично седяха, но май в Джъмбо ще пускат само със сертификат и ще пропусна

Нали от утре влиза в сила този сертификат. Бягай до Джъмбо днес.

Моите къщички са от Димс, Немски център,  Билла и Айко.
В петък бяхме в Пепко - Ямбол още нищо коледно няма. Има в Кик, но къщички не видях. Миналата година имаше.
Къщички има и в обявите втора употреба в Базар.бг или ОЛХ.
За Джъмбо ще изчакам до другия месец.

Димс - в МОЛ-а е... и от утре сигурно няма да работи, а и на сайта който е дала Добри само 2 са налични, и то за елха.
Билла - къде пък има такива неща, от 3-те вериги големи маг. в него най-рядко влизам.

Немски център - има ли в нашия град Thinking

Ще чакаме за Джъмбо - ама сме от тия без сертификатите Rolling Eyes

# 328
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
миналата година джъмбо беше обявен за хранителна верига Wink заради сладкишите до касите и се влизаше.
сигурно и сега така ше стане.

# 329

Нали от утре са сертификатите. Бягай днес до Джъмбо.

Общи условия

Активация на акаунт