Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 368
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 810
И аз много се рових за името и мисля че е ратан, но да има и друго наименование. Така ми го казаха, така го запомних. Свекито гледа от руските сайтове (занимава се с хендмейд) и сигурно там така се казва.

# 811
  • DE
Ратан трябва да е, сигурно има грешка при изписването Thinking
Няма пръчки, но си намерих готови топки и други дреболии за работа Grin
https://de.aliexpress.com/item/1005001380063355.html?spm=a2g0o.p … 15871102770%22%7D
Лента за опаковане https://de.aliexpress.com/item/4000292604385.html?spm=a2g0s.8937 … .0.70be2e0ec2Ez8M

# 812
  • Euskal Herria
Ето какво може да се направи от закачалки:

# 813
  • София
Лейди Кадиопея, щом официалното откриване е на 19-ти, обикновено ден по-рано е готово, но не работят магазинчетата. Но ще следя, наблизо ми е.

Минах през Немски център.

За всички, които искат селце в мини вариант.

Има и други видове къщички.

# 814

Придобивка от днес, лед къщичка. И друг път съм казвала, с две леви ръце съм и залагам на готовите неща. Ще видя какво ще сложа покрай нея, имам елхички, еленчета. Много ми хареса.

# 815
Лейди Кадиопея, щом официалното откриване е на 19-ти, обикновено ден по-рано е готово, но не работят магазинчетата. Но ще следя, наблизо ми е.

Минах през Немски център.

За всички, които искат селце в мини вариант.

Има и други видове къщички.

Да, после видях в следващия пост, че е показано. Благодаря!
А тези къщички са прекрасни ❤

# 816
Кой точно магазин Немски? Утре и аз отивам Grinning

# 817
  • Под Сините камъни
Момичета, като изключим един лешникотрошач който дебна в сайта на Sinsay да бъде наличен мога да кажа че съм готова с коледното пазаруване.
Вече имам всичко за селцето, имам и концепция дано се получи добре.
Благодарение на вас разбрах за отстъпките в Емаг и се сдобих с мечтаните части за селцето и с един гирлянд. От Немски център си закупих и този фонтан. Вече нямам търпение да украсявам. Heart EyesHug
Скрит текст:

Скрит текст:
Оле тоя фонтан е разкошен. Искам и аз такъвв Worried
Джули-16 от кой немски център и на какви пари?

# 818
Момичета, като изключим един лешникотрошач който дебна в сайта на Sinsay да бъде наличен мога да кажа че съм готова с коледното пазаруване.
Вече имам всичко за селцето, имам и концепция дано се получи добре.
Благодарение на вас разбрах за отстъпките в Емаг и се сдобих с мечтаните части за селцето и с един гирлянд. От Немски център си закупих и този фонтан. Вече нямам търпение да украсявам. Heart EyesHug
Скрит текст:

Скрит текст:
Оле тоя фонтан е разкошен. Искам и аз такъвв Worried
Джули-16 от кой немски център и на какви пари?

Пепински или 9 или 9,90, от немския на Стамболийски, но беше само един, не знам дали имат друг. И аз като го видях не се сдържах.Cry

# 819
  • Сандански
Така… взех си от джъмбо лед фигури обаче кабела черен… Някой който е работил с темперна боя дали ще хване върху кабела да му сменя цвета на бързо? 😂

# 820
  • Euskal Herria
Ако се облицова с бяло тиксо?

# 821
  • под тепетата
Температа цапа. Това мисля, че ще ти свърши работа
https://www.servina.net/boi-i-lakove/barzosahneshti-akrilni-bois … -400ml-39485.html
Ако не искаш спрей, тогава вземи акрилна в тубичка или шише и действай с гъбичка или четка. Така ще е и по-евтино.

Аз днес си взех от гирляндите -елхови клони. Барабар с лампичките за 10 лв, дълъг 2,70м.
Същата дължина, но без лампичките - 8лв. в КИК го видях после.

# 822
  • София
Моите снимки са от Немски център на Раковска близо до Славейков. Имаше го и фонтанчето.
И от колите с елха на покрива, два вида.

Ето и моите придобивки от там днес и първа украса вкъщи.

Имаше и още един вид табелки, но много сиви ми се видяха.

Взех и ето тези клончета с лампички.

Стават не само за Коледа според мен.

# 823
  • Под Сините камъни
Благодаря ти Джули-16. София ми е малко далечко, само на почти 300км.
И да споделя едни венци откраднати от една група във фейса(беше пусната тук)

# 824

В Кауфланд

Общи условия

Активация на акаунт