Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 327
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 945
  • München, Deutschland
Привет, момичета!

След известни перипетии с отказан полет, вече съм в София от ден и 1/2 и от днес вече и в отпуска до края на другата седмица.

Днес имахме задачки от Бриколаж, а аз нащраках малко от нещата.

Организирали са, както и предни години, много добре, по цветове, с едни навеси от елхови клонки между отделните редове, има и по-едри неща по земята - просто е като в Коледна приказка. Това е заБриколажана Сливница, другият не ми е на път и нз там как е.

Играчките са страшно качествено изработени, стъклени, фигури има всякакви, селца...

Ето общ поглед от сребърния рафт:

И отблизо, за да се види някоя цена. Скъпи са играчките, определено не са китайщини, на места разпознах да пише Весела Коледа на холандски, явно ги внасят от западна Европа.

Имаше и множество заготовки за венци или директно готови такива:

За любителите на къщички - имаше такива от дърво...

... и порцеланови селца:

Моя милост преди малко се паркира пред камината на вилата с един чай и мозъкът ми си почива. Чашките са от предна година от Практикер. 😃 Специално купих последните 6-7 мандаринки от Билла снощи - да замирише на Коледа. 😃

След малко отивам да извадя коледната елхичка за вилата, тук е изкуствена. 😃

Хубава сряда, момичета! Heart

# 946
  • На острова
Може ли да ми кажете дали в България се намират тези светещи шишарки, белите? Снимката е от миналогодишната коледна тема, съжалявам, но не помня името на дамата. Май са от Джъмбо?
От Джъмбо са, да. Има ги и тази година. Много са хубави, защото са восъчни и макар, че не светят с реален огън, а с лампички, създават уют.

Благодаря, Еделвайс! Вече 4 броя успешно закупени (дистанционно) и ги очаквам рано през декември ☺

# 947
  • там където има винаги вятър
И къщичката ми е пристигнала Wink Ще си я взема в събота. Яд ме е, че не поръчаха повече неща/ама така е когато други ти вършат работата, пък било то и дъщеря ти/

# 948

Днес си взех един фенер /в червено/, малко му е кофти пластмасата, но пък идеята за валящ сняг и хубавите песнички е много приятна. Откакто го купих сме го включили и е сложен временно на видно място на масата 😀

# 949
  • Някъде там
Днес и аз гледах украсата в Бриколаж.Много са им хубави нещата, но са ми скъпи и не мога да си го позволя на този етап.Ако започна да взимам,всичко което искакм за Коледа ,трябва да оставя стотици левове в магазина Grinning

# 950
Много ми хареса селцето в Бриколаж, обаче цените им - не.

# 951
  • Под Сините камъни
Както обича да казва моя мъж, до сега сме дали толкова пари за коледна украса все едно съм си купили още два мотора Laughing

# 952
И е прав мъжът ти Simple Smile И аз бих предпочела моторите Simple Smile
Днес ходих за подложки за 4те свещи и други нещица.Не сминах коледните къщи и селца,защото няма смисъл,не са в БГ и без това,но имаше дървени къщички за сглобяване за 2 евро.Бяха около 6-7 вида.И много коледни селца и май най-скъпото беше 20 евро.В България наистина не мислят като слагат цени Sad

# 953
  • München, Deutschland
Поукрасих и щракнах 2-3 снимки, ама утре ще снимам повече, че има още дребни детайли.

Животът без деца ни отрежда вечер с джаз и уиски пред камината 😃 (накрая ще избие на метъл и уиски, ама пак вървят добре).

# 954
  • Някъде там
Поукрасих и щракнах 2-3 снимки, ама утре ще снимам повече, че има още дребни детайли.

Животът без деца ни отрежда вечер с джаз и уиски пред камината 😃 (накрая ще избие на метъл и уиски, ама пак вървят добре).
Украсата е страхотна.
И ние така започваме вечерите понякога, уиски и песни на Стинг, и завършваме с тежък рок или метъл:)
В каталога на лидъл има доста интересни неща за Коледа, коледни дрешки за малките и т. н.
Днес ще от скоча до Пепко и до КиК.

# 955
  • там където има винаги вятър
От тая сутрин, от Кауфланд/обичам го тоя магазин, отваря в 7 ч...сутрин спокойно, спокойно, а Л... е от 8 ч/

# 956
Ошетах и Практикер аз, исках да погледна една ограда, но е много груба за селото, обаче е хубава, можете да ги погледнете, няколко размера са.

Това е много хубаво и качествено, но и то не ми се върза със селото, за перваз е страхотно!

https://praktiker.bg/bg/Dekoraciya-za-doma/KOLEDNO-OSVETLENIE-RE … -RXL-280/p/111534

# 957
  • Под Сините камъни
evhen, а човеченца имали в Практикер? Ще ми се да отскоча и аз, но най - близкият ми е на 30км и да не се разкарваме напразно.
Знам, че има в Мосю Бриколаж, но най- близкият ми е в Бургас на 100км.

# 958
Тц, няма "селяни" 😀 в Практикер, и аз заради това ходих.
Има в Бриколаж, но са ми грозни нещо.
Търся като миналогодишните ми, мисля, че от Бриколаж бяха, не бяха евтини, но са много красиви. Някой, ако ги срещне, моля да ми обади

# 959
evhen, а човеченца имали в Практикер? Ще ми се да отскоча и аз, но най - близкият ми е на 30км и да не се разкарваме напразно.
Знам, че има в Мосю Бриколаж, но най- близкият ми е в Бургас на 100км.

Може да поръчате онлайн. Днес гледах и имаше много хубави неща за селце. Цените не мога да преценя дали са добри

Общи условия

Активация на акаунт