Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 121 203
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Коледни календари съм пълнила само една година. Тогава децата сами си ги бяха направили от едни симпатични комплекти от магазините Немски център. Кутийките с датите бяха много малки и слагах основно миниатюрни лакомства. Иначе купуваме готови календари. Обикновено са само за децата, с шоколад. Последната година обаче, заради стоенето вкъщи, бях взела по-интересни: за децата на Лего, а за мъжа - бирен, пък за мен имаше чаен. Чайчетата си ги бях взела аз, но децата ми украсиха една дървена "чаена къщичка", от която си взимах всеки ден по едно пакетче. Отделно от календарите обаче, имаме закачени чорапчета на камината и там взаимно си пускаме по някоя изненада. За възрастни, пък и за деца (зависи колко са големи) през зимата винаги има нужда от един вазелин за устни и крем за ръце, отделно някое сапунче с коледен аромат и/или форма на елха, снежинка. За мъже напоследък има доста козметични продукти за брада или пък ако няма брада - за бръснене Simple Smile. За жени може декоративна козметика, шноли, ластици, пила за нокти (има с коледни мотиви), бижу. Няколко лакомства също може, не е нужно да са непременно сладки. Пакетчета чай или топъл шоколад. Някакви малки декорации - играчка за елха, тапа за бутилка с лампички, ароматна свещ. Ако имате вана, има пяна за вана в пакетчета еднократна доза или бомбички за вана във форма на снежинка/пингвин/елха. Коледни чорапи, ръкавици, лента за глава, шал. И, разбира се, нещо свързано с хоби, спорт, любимо занимание - нещо за сглобяване от няколко части, които да се сложат в последователни дни, компактен инструмент за поправка на колело, отвертка, ножче, запалка, пура, зарове за игра, карти, химикалка, тефтерче. Вкъщи например, си отлеждаме саксийки с подправки - пакетче семанца за босилек е добра идея - пониква бързо и се ползва за много неща после.

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 09:59 от Анонимен

# 137
Да кажа, че Юск са пуснали Коледните си неща.
Аз продължавам да търся елха “Ромео” не е налична, иска ми се някъде да ги видя . Бързам, за да не затворят пак с някой безумен Локдаун, че тогава направо ще се изнесем към Банско, а там въобще няма да има от къде да си купя хубава елха, която да видя “на живо”

# 138
  • Пловдив
Аз продължавам да търся елха “Ромео” не е налична, иска ми се някъде да ги видя . Бързам, за да не затворят пак с някой безумен Локдаун, че тогава направо ще се изнесем към Банско, а там въобще няма да има от къде да си купя хубава елха, която да видя “на живо”
В момента не съм вкъщи, но следобед ще изровя снимки на моята украсена в по-близък план ако можеш да добиеш някаква представа.

# 139
В момента не съм вкъщи, но следобед ще изровя снимки на моята украсена в по-близък план ако можеш да добиеш някаква представа.
Няма я налична в размер 220 см- незнам дали ще я заредят отново.
Иначе от теб я харесах❤❤❤
Да допълня че още избистрям идеята за фенера, но нахвърлях малко неща да видя как става. Може да сложа сомо един цвят елхички, не съм решила

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 11:08 от JustMila

# 140
  • Пловдив
Ох, трябва да видя къде са файловете... Във вторник ще се разровя из настолния компютър и ще ги кача
Малееее, браво за интосиазма!
Страхотни идейни и много интересни закачки 😊

# 141
Коледа е най-любимият празник в семейството! Започваме "кипренето" още от края на октомври. Миналата година се сдобих със страхотни коледни одеала - напълниха ми окото и душата! Аранжирах  диваните, креслата.....много атмосферно стана. Ще прикача снимка по-късно Simple Smile

Eй ми ги на одеалцата!
Свалих снимката от нета, защото моите фотографии са по-обемни

# 142
Няма да има затваряне повече. Пазарувайте спокойно.

# 143
  • Пловдив
Скрит текст:
Няма я налична в размер 220 см- незнам дали ще я заредят отново.
Иначе от теб я харесах❤❤❤
Да допълня че още избистрям идеята за фенера, но нахвърлях малко неща да видя как става. Може да сложа сомо един цвят елхички, не съм решила
[/spoiler]

Ромео украсена, личи си че не е естествена, но поне е достатъчно гъста за да се украси било с по-малко украса, било с повече. Върха е слабото звено в тази елха и дори на предпоследната снимка се вижда как се е огънал от по-тежката звезда. Честно казано това много ме дразни и имам десетки снимки иначе хубави, но върха си има собствен живот на всяка една от тях. Затова сега съм решила да взема или 220 см. или 250 см, за да мога да прегъна върха и да го подсиля с някаква тел или нещо такова, все ще измисля нещо.
На последната снимка най-ясно се вижда от какво точно са направени и как точно изглеждат "игличките" от близо.
Иначе от елхите на този производител съм виждала и модела им Виктория 3Д, но честно казано не съм впечатлена за цената, която искат за тази височина, освен всичкото останало клонките са уж като истински иглички, а ствола и основата на самите клони отнова са като тези на другите им по-евтини елхи, с тази разлика, че Виктория 3Д е много по-рехава и се вижда различието в "игличките", на мен лично не ми харесва.
Скрит текст:

# 144
Повече ми харесва с този тип иглички - жилкови. Не стоят намачкани и да са накъдето им скимне, както фолийните.
https://www.lampite.bg/solight-1v238-led-eksteriorna-koledna-dek … -3xaa-elkha-ip44/
Първата ни беше такава с намачкани иглички и въобще не ми напомняше на истинска елха.
А и другите тук ми изглеждат с по-добри иглички.
https://www.lampite.bg/izkustveni-koledni-elkhi/?gclid=EAIaIQobC … AYASAAEgL2pvD_BwE

Имаше едни бг производство, не се сещам как се казваха, но и те бяха хубави.
Ето бг елхите, много са красиви и изглеждат като истински. „Виктория 3D“, направо е като истинска.
https://kolednielhi.com/produkt-kategoriya/%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d1 … 0%bb%d1%85%d0%b8/

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 19:19 от Diorela

# 145
  • Пловдив
Повече ми харесва с този тип иглички - жилкови. Не стоят намачкани да са накъдето им скимне.
https://www.lampite.bg/solight-1v238-led-eksteriorna-koledna-dek … -3xaa-elkha-ip44/
Първата ни беше такава с намачкани иглички и въобще не ми напомняше на истинска елха.
А и другите тук ми изглеждат с по-добри иглички.
https://www.lampite.bg/izkustveni-koledni-elkhi/?gclid=EAIaIQobC … AYASAAEgL2pvD_BwE

Имаше едни бг производство, не се сещам как се казваха, но и те бяха хубави.
Ето бг елхите, много са красиви и изглеждат като истински.
https://kolednielhi.com/produkt-kategoriya/%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d1 … 0%bb%d1%85%d0%b8/

От втория линк ми харесват повече, бг производител са тези https://kolednielhi.com/ моята елха е от тях.

# 146
  • София
Знам, че коментирате други модели, но ще покажа и нашата елхичка.

Поръчахме миналата година Скандинавия 3D от същия сайт- https://kolednielhi.com/produkt/%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d … 2%d0%b8%d1%8f-3d/

Преди това ходих да ги гледам наживо в Бриколаж и тази се доближаваше максимално до истинска елха (с каквато съм свикнала цял живот 🥺).

Ето бодличките отблизо.

И малко по-общ кадър- изглежда достатъчно кичеста.

*опърпана е украсата, но с котка и тодлър.... 🙊

# 147
  • Бургас
Много хубаво яренце виждам 😍
Моите деца си включиха коледните лампички на прозореца 🤔😂 Рано е още, ноооо...

# 148
Яренце страхотна е елхата, но ако трябва да съм честна бъдещата кака е още по страхотна:heart:HeartHeart
Елхата- някакси много ми се струват 350 лв за елха и то за втория ни дом
Мацата също Heart

# 149
Аз правех на детето всяка година по два/за Синтер и Коледа/ и ми беше лесно,докато беше малка.Вече е тийн и се интересува от други неща.Миналата година и взех готов адвент с козметика,но не ми хареса.Тази година и правя аз.Ще го покажа,когато дойдат и останалите 12 неща,които съм поръчала.Пак ще бъде козмеика за тяло и бижута/от скоро се увлича по камъни и това чакам да пристигне/,но вече ще бъдат съобразени с предпочитанията и,а не с нещо готово.
Откъде камъни, че и при нас има такова увлечение?! Мерси!!

MyReni, а линк към идеалната може ли?

Общи условия

Активация на акаунт