Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 406
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 720
Не искам кукучки че и те се виждат, не знам как да ги разположа, така че да не си личи.
Но пък и с тиксо само падат.
Много интесерсна идея за деековците. Чудя се дали ще ми се отдаде. Венец от бонбони.

# 721
Здравейте. Чета ви от началото на темата, сега се записвам и аз тук. Още от сега ме е обхванало коледното настроение и ще се радвам да го споделя с вас Simple Smile
Вече извадих коледните чаши за кафе и чай, вчера ходих и до Джъмбо да разгледам - още не бяха готови с подреждането, но си набелязах какво ще купувам тази година за украса. Вътрешна украса си имаме, но искам да украся и на двора едно дръвче, и да си закача венец на вратата, но не от традиционните - харесах един венец, от който виси Дядо Коледа. В нова къща сме и искам да направя Коледна украса малко и по двора

Около миналата Коледа бяхте споделили сайт за страхотни елхи, но някъде съм го затрила. Ако някой се сеща ще съм благодарна, ако ли не от къде да си купя хубава изкуствена елха?

Нашата елха я купихме от Метро преди години - хубава и гъста е. Много съм доволна - 8 година я ползвам и не е мръднала. Аз харесвам зелените, по-гъсти елхи.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 09:54 от Lady Cassiopeia Duval

# 722
  • DE
Ако имам късмета да живея в къща ще си направя такава украса за двора от  палет.

Тези също са лесни за направа

Харесах това, но не знам дали ще измисля подходяща прежда за направа Thinking

# 723
  • София
Искрица, точно тези са, МНОГОоо благодаря Simple Smile

# 724
  • София
Момичета,
тези от вас, които живеят в блок. Украсявате ли входа? Тази година мисля да сложа малка елхичка на етажа, защото се притеснявам, че във входа може и да изчезне. Вие как процедирате?

# 725
  • Под Сините камъни
Тая година и аз мисля да украся входа. На пролет го боядисахме, заключва се и щом за сега една друга украса не е изчезнала ще сложа и коледна

# 726
  • München, Deutschland
Аз украсявам пред вратата и малко се разпростирам настрани от вратата. Исках да украся етажа, но не посмяхме заради противопожарните изисквания, Пред вратата търпят, защото хората държат обувки и детски колички, което също не е разрешено.

И тази година така ще процедирам - пред нашата врата и малко настрани, така процедират и другите съседи - всеки пред и покрай своята врата.

# 727
Споделям снимки на играчките от Айко

Съжалявам за лошото качество

# 728
Соня, много са хубави нещата. 🙂
И аз днес минах през Айко и Мьомакс. От последния си взех две ето такива топки

https://moemax.bg/product-03019020019

# 729
Момичета, ако някъде мернете коледни постелки за пред входната врата, моля ви да споделите. Още не съм започнала обикалянето - за сега само си правя списък кое от къде да взема.

# 730
Момичета, ако някъде мернете коледни постелки за пред входната врата, моля ви да споделите. Още не съм започнала обикалянето - за сега само си правя списък кое от къде да взема.

Не са много впечатляващи, но са коледни Simple Smile

https://jysk.bg/koleda/koleden-tekstil/postelka-za-vrata-cinnober-40x60-sm

# 731
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
миналата седмица в темата се показваха килимчета от немския лидл. наблюденията са, че при нас идват седмица-две по-късно. Simple Smile

# 732
  • София-в сърцата на моите деца
В Пепко искат ли Сертификати?

# 733
Искат, да

# 734
Искат, инфо от преди 3 дена.
Аз купих кукички за прозорците. Мисля тези дни да намеря лампичкте и май ще ги слагам скоро. Поне да се почне отнякъде, едно по едно.
Гледах клипчета за венци и харесах класичските от истински зелени клонки. Сърбят ме ръцете, но ако ги направя сега няма да издържат до Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт