Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 402
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 735
  • München, Deutschland
Caroline, моите издържаха до февруари и след това вече ги махнах. Бях им сложила цветарска гъба отдолу и ги поливах веднъж седмично някъде.

# 736
Момичета, ако някъде мернете коледни постелки за пред входната врата, моля ви да споделите. Още не съм започнала обикалянето - за сега само си правя списък кое от къде да взема.

Не са много впечатляващи, но са коледни Simple Smile

https://jysk.bg/koleda/koleden-tekstil/postelka-za-vrata-cinnober-40x60-sm

Тези и аз ти видях, но нещо не ми харесаха Simple Smile

Търся нещо такова, но ми се иска да го видя на живо

https://trendystock.bg/koledna-dekoraciya-postelka-za-vrata

# 737
  • München, Deutschland
Днес си извадих коледна чаша за кафето, ей-така, за кеф. 😃

# 738
Постелки за врата видях в европейския shein. Онлайн магазин с подбрани продукти от алиекспрес, цената на голяма част от тях е почти същата, но поне съм сигурна, че всичко се изпраща от еврпейски складове. Също така поръчките пристигат до 20 работни дни - ако поръчате сега, ще могат да дойдат преди коледа.
Пролетта поръчката ми дойде за около 15 календарни дни, ще видим тази, която пуснах в началото на седмицата, колко бързо ще дойде. Поръчала съм си дървени звездички (предпочитам украса от дърво, плат и стъкло, но не бих поръчала стъклени играчки от чужбина).

# 739
Тамън щях да питам как да закрепя лампички на прозорец без корнизи.
Какви са тези кукички?
Досега лепях с тиксо, но честно, не ми се занимава. Падат, летя пак, после едва чистя тиксото от прозореца...

Да почерпя с визитки, кухнята ухае на канела и Коледа

# 740
Постелки за врата видях в европейския shein. Онлайн магазин с подбрани продукти от алиекспрес, цената на голяма част от тях е почти същата, но поне съм сигурна, че всичко се изпраща от еврпейски складове. Също така поръчките пристигат до 20 работни дни - ако поръчате сега, ще могат да дойдат преди коледа.
Пролетта поръчката ми дойде за около 15 календарни дни, ще видим тази, която пуснах в началото на седмицата, колко бързо ще дойде. Поръчала съм си дървени звездички (предпочитам украса от дърво, плат и стъкло, но не бих поръчала стъклени играчки от чужбина).

Сърдечни благодарности за информацията Simple Smile
Сега разгледах и си харесах. Имам една приятелка, която утре може би ще ходи до Турция и, ако там не ми намери нещо, което да ми хареса, ще поръчам. До адрес ли ги доставят или трябва да се освобождават от митница? Не съм много запозната с този тип пазаруване

# 741
Това са кукичките.
Тиксото много пада. Колкото пъти мина покрай прозорците, толкова пъти оправям. Тамън залепя едното, другото падне.
Ами не, егати досадата. Не мога да циркулирам между два етажа с по 5, 6 прозореца на етаж и да си лепкам тиксо по цял ден.
Хриси как я сложи тази гъба в основата на венеца?

# 742
  • München, Deutschland
Лейди Касиопея,

надали някой ще може да каже със сигурност. Попринцип стоката, която вече е в ЕС, няма да подлежи на мито до друга ЕС страна. Ако обаче е физически в ЕС, но се намира в т.нар. ентрепот (така го превеждат на български), то това е безмитен лагер, т.е. в него се намират необмитени стоки и когато стоката излезе физически от това място, вече подлежи на обмитяване, което мито, в случая, ще трябва да бъде поето от теб, като краен клиент.

По всяка вероятност са направили първото, особено ако стоките им са от различни държави и различни категории, но все пак няма как да знаем със сигурност как са решили да си обмитяват стоките.

# 743
Тиксото пада от ниската температура на стъклото, дори и при двойни прозорци. Установих го емпирично, откакто правих на прозореца елха от гирлянд и лампички😀
Тези кукички ще свършат добра работа, че има и едни дребни, които също падат много.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 09:08 от evhen

# 744
Тиксото пада от ниската температура на стъклото, дори и при двойни прозорци. Установих го емпирично, откакто правих на прозореца елха от гирлянд и лампички😀
Тези кукички ще свършат добра работа, че има и едно дребни, които също падат много.

Да, и от парното отдоку под прозореца. От топлото в стаята. И после е едно махане, разправия. Има следи и пролетта от тиксото, като почна да мия прозорците.
Със лакочистител и спирт ги махам.

# 745
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно за такива вендузки писах. Simple Smile нашите са по-малки и съвсем прозрачни. дали ще издържат тежестта на светлинен гирлянд предстои да се разбере.

# 746
Не знам и точно как ще ги редя и слагам.
Нашите са среден размер, тези са от нета снимани. Тези дни ще пробвам. Около 25 ти мисля да ги слагам светлинките вече.

# 747
  • Deutschland/HE
Аз по-миналата година купих кукички за закачане на лампички, те не са на вендуза, а с лепило, производител е 3М. Като ето тези, има различни размери на кукичката и не се отлепват толкова лесно като вендузите.

# 748
Благодаря,  момичета!

От кварталните левчета ли ги купувате?

Ако не мога да намеря тук ще поръчвам от Амазон.

# 749
И тези падат доволно. Само вендузи и то по-големшки.

Общи условия

Активация на акаунт