Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 327
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте, може ли да питам момичета, които живеят в Германия, дали в техния Лидл предлагат дървени играчки? Прави ми впечатление, че при нас няма в брошурите 😒 А съм харесала една дървена тоалетка от миналата година и вече се чудя дали да чакам или да се ориентирам към пластмасова от промоцията на Хиполенд.

# 826
Здравейте, може ли да питам момичета, които живеят в Германия, дали в техния Лидл предлагат дървени играчки? Прави ми впечатление, че при нас няма в брошурите 😒 А съм харесала една дървена тоалетка от миналата година и вече се чудя дали да чакам или да се ориентирам към пластмасова от промоцията на Хиполенд.
И аз чакам дървена кухня за Коледа Simple Smile Затова следя и немските брошури, за да се ориентирам дали скоро да я очакваме и тук, но за съжаление не ги виждам и там

# 827
Нямах търпение да сложа новите придобивки и да ги запаля

# 828
  • в сърцето на един мъж...
От 8ми пише, че я има, но не я видях в магазина. Има я он лайн

https://www.lidl.de/p/playtive-holz-schminktisch-mit-grossem-spiegel/p100336675

И кухнята я има

https://www.lidl.de/p/playtive-kinderkuche-aus-holz/p100336837

Пускам ви листовката. Може през Габиели да си ги поръчате. Не знам дали ще ги има в асортимента на лидъл за България.

# 829
  • При елфите ...

Много са сладурски... порцеланови ли са и ако да, от къде са?!?

# 830
  • Някъде там

И аз това искам да попитам Simple Smile
Тениската от синсай.
Тези звънчета ме побъркват, забавна е, като за 13 лева, става. Не ми се занимава да я връщам.

# 831
И аз искам такива къщички, ако са и порцеланови още повече Heart

Имам една порцеланова и много си я пазя. Като извадя коледните неща ще ви я снимам, ако не забравя Wink

# 832
  • Euskal Herria
Къщичките са порцеланови, в Пепко ги има.

# 833
Така… взех си от джъмбо лед фигури обаче кабела черен… Някой който е работил с темперна боя дали ще хване върху кабела да му сменя цвета на бързо? 😂
По скоро акрилни...

Днес съм на вълна рисуване. Имам едни платна 24/30, които ми стоят неизползваеми. Имам 4 от тях и реших да си направя коледни картини. Има и брукат на места, но на снимките не личи

# 834

И аз това искам да попитам Simple Smile
Тениската от синсай.
Тези звънчета ме побъркват, забавна е, като за 13 лева, става. Не ми се занимава да я връщам.

Отрежи звънчетата и всичко е 6 Wink

# 835
От Пепко са къщичките. Има ги в каталога им онлайн, можете да погледнете, защото не съм сигурна от какъв материал са.

Коледни украшения във фантастико

# 836
  • там където има винаги вятър
Събирам, събирам...

Ех тия къщички...

# 837
Аз пък така, както нямаше да купувам нищо, излязох до супера и се върнах с къща за котката. Нищо, че има оше една и още две легла.

Сега и Закари ще чака Дядо Коледа. Има си и място за паркиране на шейната на покрива. Имаше още коледни глупости за котки, ама успях да се удържа.

# 838
Mama iasi , от къде са уличната лампа и пейката?

# 839
И аз имам същото камионче, пазя си го, защото ми напомня, когато детето беше малко!
Тази седмица във Фантастико има такова камионче, дори по-цветно и на много добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт