Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 327
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 840
Момичета, вижте какво ще има от понеделник. Много исках от тези дървените, много са красиви, но и това е симпатично, не че мъника (на 2.5) ще разбере идеята

# 841
Украса в Била

# 842
  • София
Ето нещо от мен днес. Сложих ги в кутия от Фереро роше, за да не ги бута котката. От немския магазин на Графа са

# 843
  • Под Сините камъни
Ето нещо от мен днес. Сложих ги в кутия от Фереро роше, за да не ги бута котката. От немския магазин на Графа са

Много яко се е получило така с кутията.
Оф значи  тоя фонтан така ми легна на сърце, че днес звъннах на едни приятели от Бургас да видят там дали има.
Обещаха утре да видят, дано има 🙏🙏🙏

# 844
Понеделник мога да видя за фонтана. Аз не го харесах, вода и  сняг не ми се връзват нещо😀

# 845
Момичета за селцата има уникални неща в Бриколаж- онлайн гледах. Аз засега удържам, че нещо като ми стане мания и искам да имам всичко. А малко съм педантична относно прах и чистене( офф не бях такава) и сигурно ще го местя постоянно.
Днес украсих фалшивата ни камина леко Коледно и набързо, а на секцията още има есенна декорация и ми стана едно супер празнично

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 14:59 от JustMila

# 846
Аз ходих за найлон за цветята до Бриколаж и тъкмо редяха коледните неща, конкретно тези фигурки за селцата все още нямаха сложени цени. Приказно е, дали защото сме били изолирани толкова време, но беше толкова хубаво и коледно и приятно и продавачите бяха с настроение, на входа всички търпеливо си приготвяха сертификатите без ексцесии, нервност и напрягане. Усещаше се нормалност. Дано се подобри ситуацията и да имаме едни светли и топли празници Heart

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:46 от blackcat6

# 847
В Немския на Графа имаше ли музикални селца с влакче или с дядо Коледа? Купили са ги в този до нас, а детето си поръча на дядо Коледа този с влакчето  Sad
После обиколих още 2 магазина, но там въобще не бяха имали.

# 848
  • София
Имаше доста селца на Графа, но не знам дали има с влакче. Видях едно с ледена пързалка. Иначе дайте идея как да заснежа кутията - с изкуствен сняг ли или с нещо друго

# 849
  • там където има винаги вятър
Mama iasi , от къде са уличната лампа и пейката?
От Алиекспрес са, както повечето неща. Пейката е заедно с друга лампа, мъничка, но не може да стои и ще трябва да я залепя на нещо.

evhen, за големия камион ли става въпрос, лидълския? Червения е метален, отварят му се вратите и е също от Али.

А ето я лампата към пейката.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:55 от mama iasi

# 850
Според мен така е много красиво и няма нужда от заскрежаване, иначе бял как за нокти и парченце от гъба за чинии. Мацва се как на гъбичката и с леко потупване

# 851
За металното камионче със сладки вътре писах.

# 852
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Имаше доста селца на Графа, но не знам дали има с влакче. Видях едно с ледена пързалка. Иначе дайте идея как да заснежа кутията - с изкуствен сняг ли или с нещо друго

по идея от форума една година заскрежавах свещите със сол. Wink
С-200 и не много едра морска сол. чудни станаха.

# 853
  • Някъде там
Споделям с вас една декорация, която много ми хареса.
По традиция колко свещи се палеха, 4 броя ли ?

Еленчето със свещите.
Виждали ли сте такива пънчета, иска ми се да си сложа точно така къщичките.

Тази елхичка колко е висока, днес ще отида до Пепко да я видя, но това ще е в късния следобед.

# 854
Бях качила по-назад пънче, но по-тъничко имам от Кик, могат да се сложат няколко едно върху друго.

Общи условия

Активация на акаунт