Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 255
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София/Севлиево
В нашия Лидл(Севлиево) миналата седмица имаше някакви лампички.Купих едни,които ММ хареса и напъха в един голям икейски буркан на секцията.И елхата ми дойде,но някъде в събота или неделя ще почна да я украсявам.Проблемът е,че имам доста украса,а ММ не дава да слагам в хола и неговата стая и се чудя как и къде ще сложа поне любимите си неща като холът е с най-много пространство за декориране...

# 1 036
# 1 037
Чудя се какво да я правя тази кутия и как да я включа в украсата. Идеи имате ли?

# 1 038
Днес си купих свещи. Шарени са, ама в бяло, пкакто мислех, не ми хареса. От понеделник ги паля. Сега горя зелената, а за Коледа сме в България.

Кутията-както си я показала полуотворена,я напълни с шишарки,коледни топки и клонки и я сложи някъде Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 18:49 от red soul

# 1 039
Чудя се какво да я правя тази кутия и как да я включа в украсата. Идеи имате ли?

Това не е ли просто кутия за подаръци?

# 1 040
Да, и аз мисля, че идеално ще се върже кутията, като я напълниш с подарък и я поставиш под елхата.
Стана ми любопитно....как точно си представяш украсата в спалнята?  Пуснала си две снимки на елхи, но такава ще имаш в спалнята или просто визираш цветовете? За мен е кичозно да имам отделна елха в спалнята. За детска стая- да, но за спалня приемам за украса само декоративни възглавнички, свещи и тематично бельо.

# 1 041
  • Пловдив
Днес започнах с дървените "филийки" и вкъщи замириса на борова гора Heart
Бавно става Rolling Eyes Тези ги направих за около 4 часа като и децата се включиха в част от рисуването Joy Остават ми още може би 5-6 пъти по толкова като даже останаха половината неизшкурени и тях реших, че ще ги включа, ако не стигат тези, които съм приготвила.
След като ги гравирам всичките, ще ги и оцветя и лакирам, надявам се времето до 1.12 да ми стигне, ако не - ще творя по нощите.
ММ обеща, че ще им пробив дупчици горе, за да се закачат към елхата Simple Smile

# 1 042
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

В хотелската част

# 1 043
Някой търсеше поднос на 3 нива и днес мернах такъв в някакъв онлайн магазин, от който не съм пазарувала, но все пак: https://duka.bg/stoyka-na-tri-niva-duka-horn-5417

# 1 044
  • в сърцето на един мъж...
Някой търсеше поднос на 3 нива и днес мернах такъв в някакъв онлайн магазин, от който не съм пазарувала, но все пак: https://duka.bg/stoyka-na-tri-niva-duka-horn-5417

Дука по принцип имат и физически магазини.
Днес в кик са пуснали селце, с допълнителни къщички, взех си едно Simple Smile Да не остана и аз назад Simple Smile С батерии, не с лампички.
sweet_maniche, много са готини, дано успееш навреме! Сама ли ги рисува или от някъде прекопира?
Добри, много е готино така!

# 1 045

Дука по принцип имат и физически магазини.
Днес в кик са пуснали селце, с допълнителни къщички, взех си едно Simple Smile Да не остана и аз назад Simple Smile С батерии, не с лампички.

Може ли снимки 🤩

# 1 046
  • München, Deutschland
Проблемът е,че имам доста украса,а ММ не дава да слагам в хола и неговата стая и се чудя как и къде ще сложа поне любимите си неща като холът е с най-много пространство за декориране...

Елислава, защо да не украсите в хола? На мен ми се струва най-естественото нещо да украся хола. 😃 Да не би да му е рано просто на мъжа ти за коледни украси? Или имате животинка, която е още мъничка и не позволява?

# 1 047
Цоп и аз в най-уютната тема 🎅⛄🎄

В търсене съм на елха и съответно украса за нея,не съм решила в каква гама ще украсявам. Мисля от Джъмбо да взема всичко ако харесам. Та въпроса ми е има ли там хубави елхи? Ако някой е ходил или ще ходи тези дни може ли да снима. 🤗

Качвам една елхичка от клонки, която направихме семейно миналата година , бях я качвала в една фб група. Тази година също съм набелязала нещичко да си изработим, но не сме си набавили необходимите материали ако успеем ще я покажа.

# 1 048
  • в сърцето на един мъж...
Разбира се Simple Smile Цената при нас е 5 евро

А това е допълнителната къщичка, така свети от вътре

И преди две седмици си взех амарилис от лидъл, без да знам какъв цвят е

# 1 049
Да, и аз мисля, че идеално ще се върже кутията, като я напълниш с подарък и я поставиш под елхата.
Стана ми любопитно....как точно си представяш украсата в спалнята?  Пуснала си две снимки на елхи, но такава ще имаш в спалнята или просто визираш цветовете? За мен е кичозно да имам отделна елха в спалнята. За детска стая- да, но за спалня приемам за украса само декоративни възглавнички, свещи и тематично бельо.

Никога не си бях помисляла, че е кичозно да има елха в спалнята. Винаги съм имала. Мъничка и бяла.
Голяма и зелена в хола. Цветовете са примерни, визуално като идея само.
Показах тези елхи, като примерни само.
В спалнята си представям семпла декорация само на тоалетката и на таблата на леглото най-много. И малка елха
 Иначе аз украсявам всяка стая в различна цветова гама всяка година. Коледа ми е любим празник и се вживявам. В къщата имаме поне 5 елхи, всяка година.
В спалнята просто е малка бяла елха. Носи ми уют и си я гледам и ми свети и така ми харесва във всяка стая да има поне малко.
Украса имам във всяка стая, но са малки детайли, не си представяйте някакви чудесии.
Кутията е от албум, свеки прави. Искам да я ползвам за декорация, но се чудя къде да я сложа. Промципно там прибирам панделките са коса.
Вероятно на маса да я сложа. Или под елхата.
 С нещо около нея, фенери, свещ, не знам.
Това умувам сега.
Искам коледна кувертюра за спалнята и възглавници, но всичко ми е лилаво. И типична такава няма да отива.
А в лилаво или бежово, сиво досега не съм виждала и хем да е с коледни мотиви.
Много са хубави елхите в Джъмбо и тази година. Нашата е от там, 180 см. Всякакви размери има, зелени, бели, закрежени и са още по-хубави тази година.

Общи условия

Активация на акаунт