Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2021 г.

• 122 234
  • 1 567
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София/Севлиево
Проблемът е,че имам доста украса,а ММ не дава да слагам в хола и неговата стая и се чудя как и къде ще сложа поне любимите си неща като холът е с най-много пространство за декориране...

Елислава, защо да не украсите в хола? На мен ми се струва най-естественото нещо да украся хола. 😃 Да не би да му е рано просто на мъжа ти за коледни украси? Или имате животинка, която е още мъничка и не позволява?
Не.Просто не обича всякакви украси(аз и по Великден украсявам,както и когато ми доскучае да гледам едно и също дълго време).И снимки в рамки не обича-иска всичко да е едноцветно и максимално изчистено(пък червено,което е един от основните коледни цветове, ненавижда).Ама му измислих цаката-имам много хубави первази на прозорците(даже един външен)-там ще редя.Снощи започнах и в тъмното на 2-3 минути измислих това,но още не е завършено.

Вероятно ще го поразместя и ще сложа още къщички (само да ги намеря).
А на част от перваза отвън е това

Вижда се и една вазичка от вътрешната страна,но няма да седи там.

# 1 066
  • там където има винаги вятър
И та тема селца..
Бриколаж пусна Коледна брошура....
Много селца и отделни елементи за тях( улично осветление, пейки и т.н.)..
Хубав и усмихнат ден на всички..😊

Да, ама не сме от тия 8 града с Бриколаж Worried

Пепински, кое е селцето от КиК, не съм се засилила, че сме от тия дето не ги пускат в големите магазини, но да знам, а може и вече да го няма, ама.
Geia го беше пуснала на предната страница. Ето това е, но при мен е разпръснато, не е на едно място

п.п. пускам линкове от брошурана на Бриколаж. Ама какви са тия цени бе, ужасТ
...........

Благодаря ти ...  връщах се няколко страници на зад, ама търсих пост на Джули  Rolling Eyes Много е хубаво, но сигурно вече го няма.

Намерих брошурата и тъкмо сложих няколко неща в количката, много са скъпи и никъде не виждам как изпращат и доставката каква е. Ще се откажа, и без тях ще мина. Но пък са големички като гледам размерите.

# 1 067
  • Под Сините камъни
mama iasi аз съм от Сливен и тук при нас има. Снощи като взех останаха още 4-5 комплекта.

# 1 068
  • там където има винаги вятър
mama iasi аз съм от Сливен и тук при нас има. Снощи като взех останаха още 4-5 комплекта.

Да, да, за това те питам. Някъде в дъното е украсата, нали?

# 1 069
  • София
Нещата от Бриколаж са адски скъпи и ще се заинатя и ще си купя още от сега от Али експрес за Коледа 2022 на някаква смешна цена. Бриколаж все едно продават злато

# 1 070
  • София
Здравейте, темата ми е любима и истински се зареждам положително като виждам какви красоти показвате Heart Eyes

Ако не сте приключили с покупките на коледна украса Smiley и харесвате стъклени играчки за елха, в ЦУМ има магазин за кехлибарени бижута, който сега предлага и стъклени играчки https://www.hard-bg.net/bg/75902/904, минали години имаха щанд и в Paradise Center (тази година не).

За тези, които като мен нямат зелен сертификат и са в София: магазин с коледни играчки на Димс92 (освен в моловете) са отворили на ул. "Пиротска" 12 и на "Дондуков", но незнам точно къде.

# 1 071
  • Под Сините камъни

Да, да, за това те питам. Някъде в дъното е украсата, нали?
Да в дясно. И никой не ти иска сертификат.

# 1 072
Момичета, на мен тази година не ми се купуват никакви декорации. Ей-го, тези дни минах през Джъмбо - гледах, гледах, пък само две свещички си взех.
Скрит текст:
Ще ги сложа в един поднос със "сняг" и три керамични къщички, който слагаме на трапезната маса. Миналата година в него имаше бяла свещ, която си палехме на вечеря, тази година ще са елхички.

Някак имам чувството, че всичко си имаме вкъщи. Има и материали да творим, ако остане време и има ентусиазъм. Мисля да наблегна на неща, които се изяждат, изпиват, използват и свършват, а не да остават и да се чудя къде да ги прибирам.

За "изяждане", освен традиционните меденки и червени напукани сладки, мисля да си направя кексово "селце" - имам от тези силиконови форми за къщички, които се обсъждаха тук преди време. Между къщичките ще сложа и няколко елхички, отново от кексово тесто, които съм правила предишни години:
Скрит текст:

За "изпиване" съм накупила коледен чай:
Скрит текст:
Отделно на ММ - бирен коледен календар, а за мен - чаен.

За "използване" взех на децата разни козметични неща от зимната серия на dm:
Скрит текст:
Няма да ги слагам в календари, но окачаме на камината 4 коледни чорапа и пускам по нещо, особено ако има някоя добра постъпка или постижение.

С удоволствие ще ви следя Simple Smile

# 1 073
Много са готини свещите елхички. Много ми харесаха.

# 1 074
И на мен свещите елхички ми харесват...ама много..😊
А относно елхата в спалнята Каролин.
На мен повече ми харесва бяло със златисто...по топличко е..
А на полярните мечета може сложиш по едно златисто шалче...😉

# 1 075
  • София
EdeIweiss, от къде е коледния чай?

# 1 076
EdeIweiss, от къде е коледния чай?
Хипермаркет HIT в кв. Младост, София.

Свещите-елхи според мен стават директно за малки подаръчета. Предишни години, когато не се работеше от вкъщи, а в моята работа и особено в тази на мъжа ми, се разменяха подаръчета с по-близки колеги, точно нещо такова съм търсила.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 18:18 от Анонимен

# 1 077
  • в сърцето на един мъж...
Ние днес с една приятелка приготвихме коледните венци Simple Smile
Това е моя, основата е отрязано дърво, като поднос

Двата

Нейният Simple Smile

И един коледен фенер

# 1 078
  • Австрия
Много е красив венецът ти, Гея! И свещите са интересни, не съм виждала такива.. от къде са?

И фенерът е чуден Heart Eyes

# 1 079
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря Дими, намерих ги в дм. И на двата венеца са от там. Златните бяха така пакетирани, 4 броя.

Общи условия

Активация на акаунт