Опити за бебе на 36 г., моля за мнение!

• 5 352
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за куража!Но на мъжът ми му се налага януари месец да замине в чужбина,както и ще го принудят да се ваксинира така че ако стане нещо до Нова година и това ще е!

# 31
Хаххаха, нашето второ дете е правено от мъж, живеещ и работещ в чужбина 🤣, така че и в такива ситуации се случват нещата. 4 години....но проблемът беше в моята щитовидна жлеза, не толкова в липсващия мъж.

# 32
Викаш да си идва когато съм в ову и да си заминава:grinning:идея е

# 33
Викаш да си идва когато съм в ову и да си заминава:grinning:идея е
Ако може всеки месец е идеално. Ние смогвахме да пътуваме на около 3м. 🤣🤣

# 34
За съжаление при нас няма как да стане!Както дойде имаме още Два месеца

# 35
А с ваксинирането какъв е проблема?!? Какво ще му стане на мъжа?!? 😆 Ще го осакатят може би? 🤣

# 36
Притеснявам се за материала хаха .Сериозно незнам дали оказва някакво влияние.Чувам Разни слухове,но до колко вярно...

# 37
Притеснявам се за материала хаха .Сериозно незнам дали оказва някакво влияние.Чувам Разни слухове,но до колко вярно...
Да, разбрах, но това са глупости! Нищо няма да му стане на материала, не го мисли това изобщо.  Виж раздялата според мен наистина може да затрудни процеса, така че стискам палци да станат нещата по-скоро! Ако не - и по-натам пак може да стане, няма да се засели в чужбина тоя мъж я Simple Smile

# 38
Момичета,как сте?Има ли забременели от форума?При мен продължават опитите;)Имам нужда от подкрепа,знам че не е много темата тук,ноо доста хора ми казват че ми е било късно за второ и къде ми е бил акъла досега!?

# 39
Момичета,как сте?Има ли забременели от форума?При мен продължават опитите;)Имам нужда от подкрепа,знам че не е много темата тук,ноо доста хора ми казват че ми е било късно за второ и къде ми е бил акъла досега!?
Заповядай в темата за бебеправене. Има дами от 18 до 45, които също като теб правят опити за зачеване.
https://bg-mam.ma/t/1400359
Аз самата забременях 2 пъти в тази тема. Като сега (втория път) съм на 37 години.

# 40
Изобщо не ги слушай къде ти е бил акъла до сега. Всички сме различни, с разл обстоятелства в животите си и се чувстваме готови по различно време за деца. Аз съм на 37г и чакам второ, живот и здраве през пролетта, имах и една неуспешна бременност миналата година (беше доста съкрушително, но не се предадох и сега съм с нова надежда). Имам син на 12г, като дълго време смятах, че едно дете ми е ок, да ама си смених мнението, макар и след толкоз години.
Не се интересувам от хорското мнение, особено ако е негативно, упреци и хейт, даже не бях споделяла с никого, че планираме второ дете, не мисля, че някой го засяга😉

Общи условия

Активация на акаунт