Отговори
# 525
Не не сме и се надявам да не се стига до там … Следващия ми преглед е на 1.11

Здравейте момичета. Днес бях на преглед. Бебка вече е 3160 по ехограф, но доктора ми опипа доста добре корема и каза, че според него е повече. Около 3300. В 36+5 дни съм. Официално съм +20кг. На тонове съм в петък.
Даде ми и документите за прием + направление утре за изследванията. Явно е чакал да стана в 36г.с. И тогава да направим пак изследвания.

Здравей, а вие нещо за провокирано раждане преди термин обсъждали ли сте?
Аз вървя една седмица след теб и при мен стана въпрос за това, с оглед по-големият размер на бебето (в чужбина това).

Благодаря.
И на мен не ми се иска. Утре сме на преглед ние и ще видим какво ще ни посъветва следящата ни.

# 526
То лошото е, че и моя си беше вътрешен и от време на време кървеше. Сега обаче или е навън или ми се е появил нов, нямам идея... Ама доста е неприятно да е външен,да.. Дано всички ви пропусне, че не се търпи. От цялата бременност, това е най-ужасното ми нещо...
Моят беше вътрешен без болка но се спука и прокърви. Ама да кофти работа са и дано не се сдобивам с външен такъв, които си е май винаги болезнен.

# 527
добре де аз имам такова учещане все едно там нещо ме дразни ама не е болка а по скоро ддз все едно не съм се доизходила и нещо е запецнало 😂Но примерно не минава нали като се изходиш.

# 528
Дано не е това, но щом нямаш болка, кървене, не го мисли.

# 529
И аз обмислям да си взема възглавница за кърмене, но не мога да избера, понеже не съм наясно, кой вид ще е най-подходяща и удобна. Някакви насоки/снимки/линкове от ползвалите вече мами?

# 530
  • до най-прекрасния мъж
Бочи, ти пелени Бамбу нейчър ли беше проучила? Попаднаха ми във Вис Виталис и видях, че цената не е много по-висока от Памперс Премиум Кеър. Може да ги пробвам, ако са те.

# 531
те са да Simple Smile 100 процента памук без гелове , полиуретани и дрън дрън съответно да си подготвена че не попиват 5 литра пишкано Simple Smile

# 532
  • до най-прекрасния мъж
те са да Simple Smile 100 процента памук без гелове , полиуретани и дрън дрън съответно да си подготвена че не попиват 5 литра пишкано Simple Smile
Предполагам, че смяна на всяко хранене, тоест на 2-3 часа ще е ОК или трябва по-често? Аз съм с термин чак след средата на декември и ще чакам споделен от теб опит от първо лице, надявам се, че ще родиш преди мен Simple Smile

# 533
Блу, аз мисля да пробвам и другите, които предлагат във Вис Виталис, защото те са и компостеруеми. Една идея са по-скъпи. Макар , че Бочи каза, че те пропускат повече. Пак такива има и в ДМ - от тях също съм взела пакет за проба и четох много добри отзиви.
Колкото за хемороидите- имам си 3 външни от години и не ми създават проблеми. Нито се възпаляват, нито кървят. Надявам се така да си остане и до края на бременността. В началото на бременносттта , след болничния престой , когато бях със запек , за кратко някой вътрешен кървеше , но с някакъв крем се оправи бързо.

# 534
в ДМ не съм виждала биоразградими и натурални памперси , Ирен ще пратиш ли снимка моля те ? Преглеждах всички но такива не видях.
Нати също се водят такива но по мнения на хората пропускат доста, аз лично нямам Simple Smile Иначе да за Бамбу то горе долу такава смяна се налага все пак са тънки и натурални и просто физически не могат да поемат колкото тези с гел Simple Smile Веднага щом имам опит личен ще го споделя Simple Smile

# 535
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus

Вчера бях на тонове и на преглед при лекаря. Малкият е 2650 гр. /36 г..с/. Тоновете му обаче нещо варират в ниските граници, лекарят не ги хареса и ще ги слушаме пак в четвъртък. Каза, че може и да е нещо моментно. Силно се надявам всичко да е наред. Hands Pray Иначе аз си го усещам, даже понякога е доста активен. Акушерката ми даде документите за болницата. Багажът ми е почти готов.
Каза ми да спра магнезия в 37ма седмица, а натаспина да продължавам да го пия и аз не разбрах точно докога... май до влизане в болницата.
Притеснява ме и още нещо... терминът ми е на 15.11, а мъжът ми трябва да е в София на 10-ти и 11-ти.. Притеснява ме да не вляза да раждам на тези дати или да ни изписват и да го няма.

За слинг си бях харесала хибридния на Caboo и едно приятелско семейство ще ни го даде. Мисля, че ще е доста удобен. На тях също им беше и в голяма полза.
Какво друго... харесахме си и взехме анатомичната ваничка на Cam със стойка.

Снощи получих крампа в прасеца. За втори път ми се случва вече, а пия магнезий все още. Как се справяте с тях? Аз се стряскам, следователно мъжът ми се стряска, скача от леглото и като осъзнае какво става, започва да го мачка.

# 536
Аз не намерих спасение от крампите. Спряла съм магнезия .. можете да си представите какво става. Когато се събудя за тоалетна и се изправя ми се схваща цялия крак. Както лежа и изведнъж се стяга прасеца. Пробвах с разтягания вече и поне прасците не се схващат, за да ме плашат в съня ми.

# 537
Тези,които са си правили домашен тест за ковидд.. има ли значение какъв или просто си казвам,че искам един 😀

# 538
Антигенен се продава а аптеката

# 539
Най-добре си вземи тест за Ковид със слюнка, най-лесно се прави, другите малко тегави идват според мен.

Общи условия

Активация на акаунт