Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 492
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 005

Последните дни много ми харесва как изглежда
Кралското семейство на Испания в официални
и по-обикновенни облекла.

Беа за втори път ми допадна на сватбата,
Южени не..Александра много,
булката на сватбения си ден беше на ниво.

# 1 006
Стеахотни тоалети на гостите. Даже и йоркитата ми харесват. Саса е просто ослепителна!

Крймбридж не знам на къде са тръгнали, но са много интересно облечени. От къде е снимката? Насред есен децата и Катрин са  облечени все едно е средата на юли. Само Уилям е облечен адекватно за сезона. Като гледам и хората около тях, май грешката не е в него. Странна работа. В англия по къди панталонки, а в испания с палта 😂 За пеньоара няма какво да се изказвам дори. И Саса на предните снимки беше с нещо подобно ужасно. Няма ли да им мине модата вече…

# 1 007
Крймбридж не знам на къде са тръгнали, но са много интересно облечени. От къде е снимката? Насред есен децата и Катрин са  облечени все едно е средата на юли. Само Уилям е облечен адекватно за сезона. За пеньоара няма какво да се изкам дори. И Саса на предните снимки беше с нещо подобно ужасно. Няма ли да им мине модата вече…

Споделям това мнение. Тия пеньоари ми напомнят на някоя 85-годишна баба. Чудя се дали има комбинезон отдолу.

# 1 008
Децата са във ваканция за седмица и явно отиват на почивка някъде.  Вчера беше 14-16С през деня, но доста меко. Облечени са съвсем ок. През деня, докато още е  светло става за къс ръкав при по-незиморничавите. Стъмни ли ве пада веднага до 6-8с и си е хладничко.

# 1 009
Официалната сватбена снимка ми е много грозна с тоя супер очертан бял кръг в центъра ѝ от шлейфа и булото ѝ.

# 1 010
Всеки според възприятията си за адекватно. То има хора и по бански на тези температури. 😀 други пък са с палто на 20. Просто ми направи впечатление, че се отличават от масата.

# 1 011
Явно отиват на топло място обаче Simple Smile
Ама аз се чудя това ли им е целият багаж Joy

# 1 012
Всеки според възприятията си за адекватно. То има хора и по бански на тези температури. 😀 други пък са с палто на 20. Просто ми направи впечатление, че се отличават от масата.
Коя маса? На снимките са само те и бавачката. Разтоварват си багажа от колата, влизат в летището, качват се в самолета ... Не прекарват навън повече от няколко минути. Не са на -20С все пак.

# 1 013
Явно отиват на топло място обаче Simple Smile
Ама аз се чудя това ли им е целият багаж Joy
И аз с това си го обясних. Решили са да са адекватно облечени за дестинацията 😀 ще да е някой остров на юг.

# 1 014
Абе на всичките им завидях.
И на Кеймбриджови, че отиват някъде и на сватбарите в Гърция.
Искам и аз на топло и слънчево Simple Smile

# 1 015
За слънчево - слънчево е, но и аз искам на топло 😂

# 1 016
И на Кеймбриджови, че отиват някъде и на сватбарите в Гърция.

И аз благородно им завидях. То и в София е  слънчево, но друго си е на топличко. А пък гърците направо ни дадоха пиршество за клюкарските ни души. От кога не бях виждала красиви тоалети на едно място. Саса е зашеметяваща наистина.

# 1 017
  • Някъде там
Тази вечер ако ни отпуснат снимки пак ще се нагледаме на красиви неща.
Пак прием ще има.
Искам да ви покажа на какво страхотно място е бил предсватбения прием.
Езерото Вулягмени

# 1 018
  • Countryside
Принципно съм забелязала, че англичаните обличат децата си доста леко. Понякога дори с дебело яке, а отдолу с къс ръкав, това гол кръст, къси панталони, боси крака посред зима за нищо го нямат. Обяснението било, че децата много се движели и не им било студено. Явно и Кейт бая се движи, гледам Уилито е най-адекватно облечен. А да и децата са със сандали, къси панталони как да е, ама сандали края на октомври?!

Бея сигурно кърми с тоя бюст, а кърма се замразява, така че детето гладно няма да остане, при тези кубици Joy

# 1 019
Винаги е хубаво да видим здрави и добре калени деца, дори и през зимата съм виждала англичани по къси панталони, а на всяка площадка и във всеки парк има деца по къси гащи и през ноември. В баровете зимата всички англичанки са по сандали, само по обувките се познават :Д Забелязохте ли, че Кейт носи плажна чанта? Сигурно отиват някъде на юг.

За мен по-важното е, че изглеждат напълно нормално семейство, дори сами си носят багажа. Преди 2 години се качват на нискотарифната локална компания Flybe.

Общи условия

Активация на акаунт