Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 494
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 990
О, роклята на булката не е толкова зле.

# 991
  • София
Аз от рода на Симеон Кобурготски не видях никой май.

# 992
Хахаха Joy
Смешно ми стана, че всички се разохкахме, че не е толкова зле булката Joy Всъщност е доста добре.
Фаворити са ми Саса и Татяна. Роклята на Саса е в много красив цвят. На Олимпия също ми харесва роклята, но не ми е като за сватба.
Значиии...първото нещо, което видях в Беа беше кофти изборът на сутиен. Има варианти много...та не знам. Южени ми се струва добре.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 22:27 от Tiramisu29

# 993
  • Варна
Булката с такива възможности разполага, а е мега зле. Роклята все едно за някой друг е шита и от разпродажба е взета.

Княз Кирил присъства на събитието с дама.

# 994
Гостите - всички са ми топ, без София Испанска. Грозновата ми е нейната рокля. И като модел, и като цвят и материя.
Булката - значително подобрение от вчера, но пак не съм супер впечатлена. Панделката веднага я махам и кройката трябва да се преработи малко, да я вталят. В момента изглежда едра. Деколтето, бродерията и обемната пола много ми харесват.

# 995
  • Някъде там
Дядо Хаджия снощи Кирил беше на приема.
Днес не го видях на видеото но може да е бил в хотела. В църквата само 100 човека са допуснали.
Допълвам се. Ето го с приятелката му

Честно казано на тази сватба гостите са ми най-стилни и красиви от всички сватби последните месеци.
Мари, направо ще си е хубава роклята, ако я нямаше джуфката.😉

София направо ме шашна. Рокля от преди 10 години. Не е мръднала.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 23:11 от daviz

# 996
Коя е дамата-сватбарка с бяла рокля? На предната страница, да не цитирам фермани..
 Барбадос избра първият си президент, след като от години са независими.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 23:23 от G&B

# 997
  • Sydney
Вече ми стана интересна сватбата, Мари Шантал е със Сааб 😍

https://www.instagram.com/p/CVYsm5GBL0f/?utm_medium=copy_link

Алесандра Осма също е мн хубава, Олимпия и тя.

# 998
Благодаря за снимките, много са готини.
Почти като обикновено семейство са тръгнали нанякъде Кеймбриджови - облечени според случая, всеки взел участие в носенето на багаж и изглеждат много сплотени.  

И принц Дожрдж, и принцеса Шарлот са доста високи, а нейните крака отсега са впечатляващо дълги.

# 999
  • София
Олимпия - ще се счупи, и тази рокля не ѝ прави услуга+ пристегната коса, а Теодора доста е напълняла, или и нейната рокля не и прави услуга.
Възрастните дами са доста елегантни. Бенедикте особено много ми харесва, великолепна жена е. Но инфанта Елена, за разлика от майка си, все не ги докарва нещата.

# 1 000
  • Някъде там
Вчера ми направи впечатление че Теодора беше без годеника си. А ѝ те щяха да правят сватба, но заради пандемията я отложиха.
Но от тогава когато говореха че са се подписали в тесен кръг, а сватба ще правят като се разминат нещата, изобщо нищо не пише. А тя е постоянно сама или с Татяна.
Другото което ми е интересно, защо толкова богата жена като Нина се е вързала с Шанел, иначе това с техните тоалети на всичко официално не ми се връзва. Все едно гледам Кити.
Булчинската рокля също е Шанел.

Официалната снимка

# 1 001
  • Майничка
След като мернах един господин със закачливо намигващи алени чорапки, при черен панталон и обувки, около 32 минута, само мъжките глезени гледах. И излових още един със същия аутфит.🤣

# 1 002
  • Някъде там
Ха ха ха Гаргамела този и аз го забелязах.
Светеше от далече 😀
На мен погледа ми беше основно в Алесандра но тоя просто нямаше как да не го забележа.
Красива

Масите за приема

И снимка от купона

Стана ми интересно Беа дали кърми, защото малката няма и 40 дни, а тя две денонощия отсъства ?

# 1 003
В петък принцеса Ан е посетила Кралската Академия за инженерство, по случай 50годишнината от откриването на учебното заведение от принц Филип.

# 1 004
  • София
Страхотен кадър

Общи условия

Активация на акаунт