Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 500
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Бг присъствие

На мен пък десенчето на Алесандра ми харесва. Моделът - горе долу бива за пеньоар.
Това обаче много ми харесва

# 976
На мен пък десенчето на Алесандра ми харесва. Моделът - горе долу бива за пеньоар.
Това обаче много ми харесва

А да, като за пеньоарче бива, не е най- хубавото, но не и най- лошото.
На рекламата, обаче е 🔥
Много секси 😏

# 977
  • София
Почти като обикновено семейство са тръгнали нанякъде Кеймбриджови - облечени според случая, всеки взел участие в носенето на багаж и изглеждат много сплотени.  

И принц Дожрдж, и принцеса Шарлот са доста високи, а нейните крака отсега са впечатляващо дълги.

# 978
Бившият гръцки крал е кръстник на Уилям, а пък Уилям е кръстник на един от внуците на гръцкия крал.
Принц Филип и Принцеса Даяна пък са кръстници на младоженеца.

Отзад се вижда и Фелипе.

# 979
  • Някъде там
Тая Нина такива тоалети вади че представям си сватбената ѝ рокля.
На сватбата на Южени 🤭

Казираги и те са на сватбата.

В църквата гостите ще са само 100 но за гостите, които не са в епархията, обаче ще има  голям екран в луксозен хотел в центъра на Атина, за да се гледа церемонията от там.

Сватбеното тържество ще се състои в хотел около площад Синтагма.
Утре пък ще има вечеря в морски Клуб Пирея.
Ето я. Хубава е. Очаквах по шантава рокля.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 17:30 от daviz

# 980
Лейди Луиз язди в Уиндзор:

Южени от снощи:

Днес е в Атина със сестра си и мъжете им.

# 981
  • Някъде там
На който му се гледа сватбата.
Има страхотни тоалети. Много неща харесах. Като има хубави снимки ще слагам.
https://youtu.be/4vJyRHLHYA4
Алесандра е приказна.
Роклята е толкова красива като се движи. Прическа аксесоари, всичко е топ от това което успях да видя на видеото.

Татяна също ми хареса.

# 982
Супер са сватбарите. Даже Йорките ми харесаха. Много и е добре косата на Беа по този начин.

# 983
  • Някъде там
Беа не прилича на себе си даже, толкова ми хареса така.
За мен Саса беше Уаууу, като гръцка богиня.

Южени можеше да се съобрази с фигурата с  и. Роклята доста я очертава.
Булката ми харесва предвид безумията които обличаше до сега.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 18:55 от daviz

# 984
На мен Кейт ми харесва, роклята изглежда спортна и удобна, като за полет. Марката отново е британска Me + Em, харесва ми, че покрай нея разбираме за хубави английски брандове.

Но съм по-впечатлена от Шарлот, колко високо върви това дете, ще надмине сигурно и майка си.

# 985
  • София
Алесандра е страшно красива!
След показаните тоалети булката е приятна изненада. Роклята ми харесва, без джуфката отпред, но областта в раменете ми харесва много повече от тези на Юджини.
Йорките - не на тоалетите, иначе ми харесват. Беа да ме прощава, ако кърми, но подходящи сутиени -бол. Юджини най-накрая да докара готин вид с червеното манто - харесвам ми от предната вечер.
Татяна също ми изглежда много добре, а на Теодора цветът е супер.

# 986
Добре е булката, ние доста бяхме свалили летвата, та приятно ни изненада Simple Smile

Беа в профил наистина много странно изглежда в бюста, но май е нещо от роклята.

# 987
Беа с тази прическа е много добре! Бързо е влязла във форма.
Сестра и` също е с хубава прическа, с много хубави обувки на последние две снимки.
Саса е чудесна!
Булката, добре че ни подгря с толкова грозотии, та да харесаме сватбената рокля. Не е лоша, само тази панделка отпред е напълно излишна.

Като писахте за роклята на Кейт си представих нещо ужасяващо, а то напълно нормално рокле за път. Бих носила такова. Децата наистина високи, а Луи с много гъста коса. Как се оправят с три малки деца и само с тази бавачка не знам.

# 988
  • София
Кралски гости. Дотук гостите са доста елегантни. София както винаги на официални събития е страхотна!

# 989
  • Някъде там

Лана приказна е Алесандра  нали ? Като газела се движеше и роклята още повече допринасяше за усещането.Слагам снимки в скрит текст че са много на известните ни гости.
Скрит текст:

Етърва и също много красива.

Тази сватба просто беше радост за окото.

Свекървата много добре днес

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 20:54 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт