Кралски работи и клюки - октомври 2021

• 61 504
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 960
Още малко от испанците. Харесват ми

# 961
  • Майничка
Една идея по-дълга рокля на Леонор щеше да стои по-официално. Разбирам, че Фелипе и Летисия умишлено подчертават крехката възраст на дъщерите си и по този начин донякъде им осигуряват медийно спокойствие, но понякога става твърде инфантилно.

# 962
Една идея по-дълга рокля на Леонор щеше да стои по-официално. Разбирам, че Фелипе и Летисия умишлено подчертават крехката възраст на дъщерите си и по този начин донякъде им осигуряват медийно спокойствие, но понякога става твърде инфантилно.
Когато гледам испанските девойки все ми е в ума една фраза "Каквото не минеш на млади години те стига на стари". Такива стегнати, дисциплинирани, праволинейни персони като ги треснат лудите в по-късна възраст, стой та гледай. Мисля си, че трябва с времето си да изживяват и преживяват възможно най-много.  Дано възпитанието на девойките не им изиграе лоша шега в бъдеще, все пак носят гена и на дядо си Хуан Карлос Simple Smile
На мен лично Летисия не ми вдъхва нито респект, нито ми изглежда царствено. Изглежда ми като престараваща се служителка, да не говорим за анорексичната и външност.
Знам, че много от пишещите тук й се възхищават и ги моля да не се засягат от различното ми мнение. Все пак възприятието за красота е напълно субективно.

# 963
Полата на София не ми харесва.
Роклята на Леонор не е лоша. На Летисия ми харесва роклята, но не ми се връзва стилово с тези на децата. На баба София ми харесва тоалета.
Вратовръзката на Фелипе ми е хитът Simple Smile Искам днес да е с жълта най-сетне, ако имат и днес ангажименти Simple Smile

# 964
Знам, че много от пишещите тук й се възхищават и ги моля да не се засягат от различното ми мнение. Все пак възприятието за красота е напълно субективно.
Напълно съм съгласна с написаното. Но, само да посмее някой да напише, че не харесва Херцогинята на Кеймбридж и настава вой до небесата, и много хора се засягат.
От гърците най-много ми хареса роклята на Татяна.

# 965
  • Някъде там
Имат и днес но са лежерни. Няма вратовръзки.
Така повече харесвам момичетата.

Аз пък не разбирам облеклото на Мод дъщерята на Марта-Луизе
Винаги се облича като лелка за разлика от Леа, другата и дъщеря която е обявена за моден инфлуенсър на някакви награди.

Този сладур днес става на 3. Сина на Шарлот Казираги

Меган и на мен Татяна ми е фаворит но аз си я харесвам почти винаги.
Обиците и също са страхотни.

Още няма снимки.

# 966
Алесандра и Кристиян на концерт на Елтън Джон:

Не ми харесва десенът на роклята, но Саса има хубаво лице и прическа. Свежарка е (:

# 967
Какво правят днес испанците ?

# 968
  • Sydney
Бени на мен ми са интересни по-малките монархии и аристократи,тоалети, замъци бижута, инициативи и прочие, защото за големите постоянно се говори и на тях всичко им се знае и ми омръзват, за това и споделям за другите ако и на друг му е интересно.

Разбира се, всеки има различни интереси. Което е добре, защото може да сподели.

Кейт с ужасна рокля на летище Хийтроу.
Къде отиват?
https://www.instagram.com/p/CVXoDYWPFre/?utm_medium=copy_link

# 969
И на мен не харесва Кейт в тази рокля, както и другите в пеньоари. Може да е модерно в такива десени,  но някак за тях ,богати и  под погледите на всички, не  е  до мода.С анцуг ще е по-добре от тези бабешки рокли.Стават за плаж ,за нещо лежерно, не и  навън.Че и на летище за път.
Едни по мрежи ,други по гащи, без гащи, тези с пеньоари, и не само Кейт, ама тя  е отгоре по статут и не става хич приемливо.Ако ще да е от златна коприна, не става, дори за бабичка като мен не е красиво на млад човек.

# 970
Булчето Нина, в който и да е тоалет на Шанел има твърдо НЕ от мен.

# 971
Е, Фелипе може ли така нелепо с елечето под сакото... Тюх, язък, аз жълта вратовръзка чакам, ток така да ме разочарова.

На Алесандра роклята щеше да ми хареса повече с други кецове. С тия хич. Но тя наистина е много свежа в лице.

Кеймбриджови явно заминават за ваканцията нанякъде. Мен тази рокля ми допада.

# 972
  • Някъде там
Днес Леонор връчва наградата за примерен град на Санта Мария дел Пуерто.
Кралското семейство посети това малко астурийско селце, което е наградено за традицията си вакейра, грижата за природата и ангажимента си да запази населението си.

Тирамису и на мен десена не ми харесва но пък тук е жестока. Красива секси и пленителна. За рекламата на бижутата

И цветна на Беатриче. Страхотна и тя. Бижутата много ми харесват.

Бейче и Едко са на сватбата, ще ги видим после.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 15:14 от daviz

# 973
Саса ми хареса и роклята и също. Тази на Кейт ми е ОК. Просто ежедневна дреха.

И испанците са добре днес. Цвета на палтото на София е красив.

# 974
Беатрис и Моци ще бъдат на гръцката сватба.

Очакват се още британски аристократи и членове на КС.
Даже спекулират, че Кеймбридж били тръгнали за сватбата в Гърция.
Имат се с гърците, но на мен не ми се вярва натам да са тръгнали.

Иначе и те са във ваканция до 1-ви.

Общи условия

Активация на акаунт