Глиобластом

• 44 168
  • 813
  •   1
Отговори
# 600
Съболезнования и от мен😔
Сили пожелавам да имате в този труден за цялото семейство момент.

# 601
  • Пловдив
Съболезнования!
Светло да и е на душата.

# 602
Здравейте! При нас резултатите не са добри. Трябва да поръчам Ломустин от някъде...имате ли идеи

# 603
На 20 страница, едно момиче продаваше. Пиши и, може да не ги е продала. Ние поръчвахме от Индия, но се бавят поне 45 дни. В София в Иван Рилски дават, но трябва там да е диспансиризиран. Направихме 3 курса, но се влошава и явно ефект няма и реших да не давам вече.

# 604
На 20 страница, едно момиче продаваше. Пиши и, може да не ги е продала. Ние поръчвахме от Индия, но се бавят поне 45 дни. В София в Иван Рилски дават, но трябва там да е диспансиризиран. Направихме 3 курса, но се влошава и явно ефект няма и реших да не давам вече.
Благодаря ти. Писах на жената но едва ли ще ми отговори, последно е била активна юни месец.

# 605
Оказа се че Ломустин няма никъде. Търсихме в Германия, Турция, Гърция, Македония...никъде го няма, явно не го произвеждат.Успяхме да намерим само 1 залежала опаковка(10 бр.) в склад в Инстабул.

# 606
Дидко почина, миличкия ми, отлетя......
Дано е на едно по-добро място и да ни пази оттам, докато бъдем пак заедно...

# 607
Мило момиче, съболезнования, вярвай разплаках се и аз, толкова сте млади. Дано твоят Дидко да е на по добро място, без болка и мъки. Бъдете силни, имаш детенце за което трябва да се грижиш!

# 608
Прегръдка скъпа!
Пусни го- нека лети и да не го боли! Събери се, че....голямо тегло премина и със сигурност си на парчета, а той е горе, с теб! По- силен от преди!
Гушни детенце и бъди вече всичко за нея!
Светъл път на душата му!

# 609
Съболезнования!!!  Не мога да намеря думи, с които да изразя мъката и болката, която ни изгаря. Едва дишам, едва живея.

# 610
Сърцето ми се къса като прочетох, мила Светле! Поне мъките му свършиха и вече нищо не го боли, вярвай, че е на едно по- хубаво място и със сигурност когато му дойде времето отново ще сте заедно.Той ще ви пази от горе и теб и дъщеря ти!

# 611
Съболезнования, Sv82😢 Сили и спокойствие ти желая от сърце! Светло да му е на Дидко🥺

# 612
Sv82 Съболезнования😥
Толкова се надявах като създадох тази тема да открия надежда...толкова много се надявах, че изхода няма да е такъв, така се надявах. Sv82 Иска ми се да ти кажа нещо с което да те подкрепя....просто не знам какво да е то.😔 Почвам да пиша и думите ми се губят. Гледам и ви следя и нещата изглеждат ужасно безнадеждно😔 толкова е несправедливо и тежко. Пожелавам здраве на всички, сили и вяра.
Sv82 болката е голяма, наистина съжалявам много😔

# 613
Съболезнования! Толкова е тежко всичко, през което преминаваме. Дано близките ни намерят покой Sad

# 614
Трудно ми е, много ми е трудно вече. Такава болка досега не съм преживявала - да виждам сълзите в очите на любимия и да не можеш да помогнеш. Правилно или не лягам до него и плачем в прегръдка като си стискаме ръцете. Или пък излизам от стаята и вия от болка и се задушавам в сълзи......Всичко чува, вижда и осъзнава. Физическата ми болка от схванатият кръст не се измерва с душевната. Снощи, местейки го на стола, за да го нахраня толкова ми затежа, че го изтървах на земята. Не се удари, защото го преплъзнах, усещайки за безпомощност. И пак бях сама. Въртях го на посоки, а е толкова тежък и отпуснат.Обадих се на приятели и дойдоха да го вдигнем. Иначе хапва добре, движи всичко, ръце, крака, почесва се, мачка една топчица, а няма сили даже да стои седнал и да държи главата изправена - защо така? Дали нещо не се притиска някой нерв и с една рехабилитация да се възстанови......Пак търся отговори.

Общи условия

Активация на акаунт