Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 72 281
  • 808
  •   1
Отговори
# 420
Търсеният парфюм май го има навсякъде или почти навсякъде от това което погледнах, но не сравнявах цени. От където и да поръчате fiby06 от сайтовете на първа страница би трябвало всичко да е наред с оригиналността на парфюма.
В EMAG (докато разглеждах набързо) видях че има код за 25%  - Deal ако на някой му върши работа Simple Smile

# 421
Това е темата за парфюми, не за сайтове. Отидете в другата, там се коментират и оферти, и всичко.

Аз онзи ден се опитай да разнося Jimmy Choo Fever. Не знам от кожата ми ли е, но седи "евтино" и тъпо. Надявам се, че просто му е топло, ще пробвам пак в по-студено време.

# 422
Сутринта се парфюмирах обилно с Aqua Allegoria Granada Salvia и парфюма седи прелестно в студеното време. Според Фрагрантика има пачули, но за моя радост не го усещам

А лявата ми ръка е обилно парфюмирана със Serpentine Cavalli и определено се замислих дали да не се върна към тази цветна красота. Преди 10-ина години ми беше много любим, май-май като получаваш парфюм подарък ти пасва по-добре, отколкото като сам избираш (като се замисля имам само няколко парфюма, които съм купила сама, всичко друго което съм носила и нося е подарък от фамилия, колеги и приятели)

При Вас дами как е? Уцелват ли Ви с парфюмите подарък или е ужас-ужас положението?

Хубава седмица!

# 423
  • Франция
При Вас дами как е? Уцелват ли Ви с парфюмите подарък или е ужас-ужас положението?
Никой нормален човек не е в състояние да ми подари такъв "ужас-ужас", какъвто сама ще си купя Smiley
По-близките ми хора са отдавна вече добре научени да не ми подаряват парфюми. Ако някой се обърка да ми подари, то обикновено е някой популярен парфюм - J'adore, Miss Dior, не съм питала никога защо ми избират Диор, може да си има причина. Приятен за носене и мога да си го износя за разнообразие, а ако не - винаги има на кого да се подари и да се доизноси с удоволствие.
Нормалните хора не подаряват нишови парфюми, а мейнстриймът не ми е труден за носене или пре-подаряване.

# 424
Всички подарени парфюми съм ги преподарила и само една Мис Диор edt не знам кое издание пазя заради красивата бутилка, но парюмът не е мой изобщо. Най-големият ми ужас-ужас беше Жълтият диамант на Версаче. Не помня интенз ли беше, но това е най-гадният парфюм, който съм помирисвала. Повечето парфюми в колекцията ми са на сляпо и си ги обичам всичките. Явно интуитивно съм разбрала какво ми харесва.

# 425
  • София
За мен пък Adults не е сладък Grinning, да смокинов е, но не е очаквания плодов свежак, за мен е унисекс на границата, та дори леко я минава към мъжката част. Ще го нося аз обаче, мислех да остане за ММ, но за сега не Simple Smile. Не мисля, че е лесен. Когато го взех бях с приятелка, която каза че и мирише  на най-отвратителния сироп за кашлица, който е пила като дете....така че Joy. Не е посоката на смокиновия Angel, той е къде къде по-лесен за мен Simple Smile.

# 426

Хубава седмица!

На мен рядко ми подаряват парфюми и чак ужас-ужас не съм получавала. Но да кажем Aromatics in White Clinique - просто не е много мой тип или нещо, което нося често. И все пак не мога да се разделя с него. Едно, защото е подарък от скъп човек, второ, защото обективно погледнато е наистина хубав парфюм...

# 427
На мен парфюми никой не ми подарява, а и с моя вкус не ми е удобно да лишавам хората от бяла техника Simple Smile)))), но пък често получавам пари в картичка и така задоволявам нездравите си мераци за аромати ....

# 428
И това го има, близките, които знаят за парфюмната ми обсесия или изобщо избягват да ми подаряват такива неща или внимателно подбират. Последно една близка приятелка ми беше подарила ваучер за Ателие 84, защото не могла да се сети какво точно си бях харесала там и за да не рискува...така се сдобих с един прекрасен Pantheon Roma ❤️.

# 429
Здравейте! Току що чух в телевизионна реклама, че "Guerlain", работи активно, за опазване на пчелите. Това много ми хареса, само по себе си, а и защото, сравнително скоро, се запознах (донякъде) с техните аромати. Някой сеща ли се, за парфюм, с аромат на марципан и горчиви бадеми? Благодаря и хубава вечер! Heart

# 430
# 431
Здравейте! Току що чух в телевизионна реклама, че "Guerlain", работи активно, за опазване на пчелите. Това много ми хареса, само по себе си, а и защото, сравнително скоро, се запознах (донякъде) с техните аромати. Някой сеща ли се, за парфюм, с аромат на марципан и горчиви бадеми? Благодаря и хубава вечер! Heart

Tulaytulah Majda Bekkali ми е любимия марципанов аромат. На нищо друго не прилича!
Също Bois d'Amande VC&A
Както и Tardes Carner Barcelona ❤️

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 12:43 от tuali

# 432
# 433
Еха! Благодаря! Heart

# 434
Откъде се снабдявате с парфюмите на Majda Bekkali? Цените ѝ са доста високи, 120€ за 50 мл редовна цена, досега не съм уцелила намаления в трите уж най-надежни и европейски онлайн парфюмерии.
Иначе парфюмите с хелиотроп също докарват лека нотка на бадем, но по-скоро пудрена, а на марципанена. Точно днес бях с любимата ми La Dolcissima, много добре му се отрази прохладният и безоблачен есенен ден.

Общи условия

Активация на акаунт