Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 95 586
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 1 020
Вчера и днес сутринта сайта на Скарлет работеше. Пуснах поръчка днес, но не получих имейл за нея. Писах им и чакам отговор. Звънях два пъти вече за липсваща поръчка от 20.10, но отговориха, че нямали информация от склада…

# 1 021
В Parfimo са заредили доста неща на Jul et Mad

# 1 022
И през Mozilla не ми се получава със Скарлет, дори последният мейл бе върнат обратно. Дано е за хубаво, аз не бързам Simple Smile Но се надявам да ги има отново.

Не, няма валидност кодът 15%.

# 1 023
  • Бургас
Потвърждение къде получавате от Прити?
По имейл или по телефон?
По имейла.И аз не мога да вляза в сайта на Скарлет и през Mozilla.

# 1 024
  • Стара Загора

# 1 025
Неа беше ли налична?

# 1 026
Неа беше ли налична?
Погледнах веднага и я нямаше за жалост Sad

# 1 027
Подготвям една поръчка от Feelunique uk, но отдавна не съм поръчвала оттам. Преди имаше една опция Pic & Mix за 5 безплатни семпъла. Има ли я още и може ли линк, ако някой знае! Благодаря!

# 1 028
  • София
Получих си и аз поръчката от pretty shop. Много съм доволна. Още повече, че единия от парфюмите го поръчах само по описание от Фрагрантика. Olympea Legend много ми допадна,  доста ми прилича на Pure XS.

# 1 029
Неа беше ли налична?
Не, но все още ги ъплудваха, като погледнах. Може и се появи. Ще ти пиша, ако я видя

# 1 030
  • София
Днес върнах пратка към Скарлет, един вид я отказах след преглед. Обикновено от изпитани сайтове не отварям дори да имам преглед и тест, този път какво ме подбутна не знам...Бях поръчала гримове МАК. Сенките бяха натрошени и счупени, предвид, че Скарлет пращат в кутия, а не в плик, мисля че са си сложени вътре на сол. Не е по вина на Спиди. Двата продукта за лице, които бях поръчала на МАК, картоненните им кутии бяха надрани и поожулени и си помислих, голяма работа, то пък не са ми за подарък, но добре че реших да отворя. И самите пластмасови кутии бяха с надрано, свалена боя и мръсни, прашлясали. Върнах всичко, като си платих връщането, за това че ми пращат натрошени и прашлясали неща и мисля да им пиша. Все пак в Делириум при намаление цените не са кой знае колко по-различни, не ми ги подаряват от Скарлет за без пари за да пращат продукти в подобно състояние. Та имайте едно на ум, особено тези смелчаци като мене, които не отваряте от проверени сайтове Wink.

# 1 031
  • Пловдив
Благодаря за информацията! Много неприятно, наистина! И аз нямам навика да отварям пратките от проверените сайтове, но трябва да се поправя.

# 1 032
В този ред на мисли - и аз нямам намерение да си отварям пратките.Обикновено бързам, след мен чакат хора, какво ще инспектирам на място по складовете или на улицата цяла пратка, особено когато са няколко неща и дребни.Пълно безумие, а и все пак понякога пращаш други хора за поръчаните неща.
Днес си взех пратка от Старкорп и получих парфюм в ужасно състояние , че и пръскан.Става въпрос за старият Givenchy Very Irresistible sensual. Ясно , че е стар нали, но освен това беше пръскан , олющен ,с капачка която едвам се прикрепя, с опаковка в не особено добър вид.Нямам времето да се занимая с тях, защото го видях вкъщи и заминах по ангажименти.Ще им пиша когато имам време тези дни да им направя забележка и да им обясня елементарни търговки практики , които освен че оставят доволни клиенти , печелят и пари на търговеца.А именно , че най-малкото по телефона снощи можеха да ми споменат за тези забележки, дори не говоря за промяна в цената.Просто от уважение към клиента.Толкова е елементарно.

# 1 033
Поръчвам предимно до офис абсолютно нарочно. Никога не пращам никого да ми взема и отварям всичко на място. Чакам и мен ме чакат, получавам пратки почти всеки ден. Връщам всичко, което не ме удовлетворява и не поръчвам продукти без преглед, защото не искам да се нервирам излишно.

# 1 034
Не всички имаме свободно време да правим това.Аз доскоро живеех извън града.
За това си има защита на потребителите, 14 дневен срок за отказ от покупка, доставки до адрес и други.
Аз пак щях да взема парфюма, защото няма от къде да го намеря - въпроса е принципен.

Общи условия

Активация на акаунт