Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 047
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Fiona1, благодаря за информацията за българския Дъглас и протоколите, които се съставят при куриер. Ще имам предвид, ако чакам пратка от тях, задължително да отворя пред куриер, колкото и да бързам. Simple Smile
Lollaa*, прилагам 2 снимки на TF Original Sin (със и без светкавица), с уговорката, че камерата ми не отразява съвсем правдоподобно цветове, особено ако има червено. Но да кажем, че са горе-долу близо до истината. От срока на годност не съм съвсем очарована, остават му 5 месеца на това червило (произведено март 2019 според бач кода, който с много зор разгадах, много лошо се виждаше на етикета). Тъй че може да е на късмет, че си взела другия цвят, може да е по-скорошна партида. Wink Аз го взех за тест по-скоро, да се запозная с текстура, покривност и т.н., понеже не съм ползвала червила на ТФ досега, а са доста скъпи. Като познавам скоростта си на изразходване на червило (почти нулева, особено в настоящите условия), не знам дали бих поръчала пак червило от Скарлет, но пък след толкова отзиви за доста "по-пресни" продукти, може да се изкуша отново в бъдеще. Simple Smile За парфюм не бих се поколебала, ако някога заредят нещо интересно за мен.
Скрит текст:
Получих си и парфюмна поръчка от Елинор - всичко е изрядно и без забележки, позвъниха да предупредят, че ще се забави парфюмът и доставиха в указания срок, даже малко по-рано. Доволна. Nature Sunny

# 751
Отстъпка 20 %  в Делириум, хваща доста неща, включително Kilian и Malle:

# 752
Като сте заговорили за проверка на пратките пред куриер - вчера имах приключение с отчупено и останало в капачката гърло на бутилката на парфюм. По принцип не отварям никога пратките, но тъй като не съм поръчвала досега от сайта ( https://fragrancetale.bg) и е нов за мен, реших да я отворим. Беше в плик на Спиди, вътре фирмена платнена торбичка, в която увити в найлон парфюм и мостри . Видях само, че парфюмът е наличен и я приех. В колата, докато развивах найлона, си казах "брех, егати парфюма, през кутия и 100 обвивки се усеща. Видях, че на кутията има петно, ама то в парфюмно вълнение кой се впечатлява от такива работи. А то 
Скрит текст:
Обадих се на изпращача и се разбрахме, че днес ще ми изпрати нов, а този да му го върна, за да си отправи рекламациите. Приемам идеи как да запуша гърлото така, че докато стигне до Плевен да не се разтече съвсем.
Много съм доволна от комуникацията с продавача. Още когато го поръчах се обади да попита дали познавам аромата и каза, че ще изпрати мостра с парфюма, така че ако не ми хареса да върна бутилката. Разказа ми малко за него и т.н. Много приятен човек. Надявам се да няма проблем с новата бутилка.

# 753
Мерси, Klodilia!
Срокът не ме притеснява, ако няма промяна в аромат и усещане, имам и червила на по 3 години, обичам си ги, а колекцията мк не е малка.
Имам подобен цвят на Диор, така че другото, което поръчах може да ми е повече в полза Simple Smile

# 754
  • Пловдив
Ох и аз не издържах на изкушението в Скарлет на безплатна доставка и -15% отстъпка с код и си поръчах набелязан парфюм.

# 755
Като сте заговорили за проверка на пратките пред куриер - вчера имах приключение с отчупено и останало в капачката гърло на бутилката на парфюм. По принцип не отварям никога пратките, но тъй като не съм поръчвала досега от сайта ( https://fragrancetale.bg) и е нов за мен, реших да я отворим. Беше в плик на Спиди, вътре фирмена платнена торбичка, в която увити в найлон парфюм и мостри . Видях само, че парфюмът е наличен и я приех. В колата, докато развивах найлона, си казах "брех, егати парфюма, през кутия и 100 обвивки се усеща. Видях, че на кутията има петно, ама то в парфюмно вълнение кой се впечатлява от такива работи. А то 
Скрит текст:
Обадих се на изпращача и се разбрахме, че днес ще ми изпрати нов, а този да му го върна, за да си отправи рекламациите. Приемам идеи как да запуша гърлото така, че докато стигне до Плевен да не се разтече съвсем.
Много съм доволна от комуникацията с продавача. Още когато го поръчах се обади да попита дали познавам аромата и каза, че ще изпрати мостра с парфюма, така че ако не ми хареса да върна бутилката. Разказа ми малко за него и т.н. Много приятен човек. Надявам се да няма проблем с новата бутилка.

Бих съединила счупените парчета на точното място и бих омотала няколко пъти със скоч в двете посоких, така че да не мърда.

# 756
Ally, този сайт за пръв път го виждам, има интересни неща. Пиши как се е развила сагата, може да го пробвам. Не съм виждала в други БГ сайтове Франческа Бианки🤔

# 757
Поръчах си сет за проба Majda Bekkali  Simple Smile Много му се зарадвах като видях в сайта, че го предлагат

# 758
Ally, този сайт за пръв път го виждам, има интересни неща. Пиши как се е развила сагата, може да го пробвам. Не съм виждала в други БГ сайтове Франческа Бианки🤔
Официален представител са на Франческа. Човекът, с който говорих по телефона е наистина изключително любезен. Ще си купя парфюм скоро и ще споделя.

Днес отново нямам пратка от Сакрлет, започвам да се дразня.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 09:56 от densi

# 759
  • Стара Загора
Аз сега реших да проверя моето червило на Том Форд кога е произведено, но не виждам кода на опаковката.
На дъното на гилзата има сякаш блед, като перфориран, обаче колкото и да се взирам - не мога да разчета.

П.п. видях го, той така написан че.... с черни букви на тази тъмна опаковка в долния край на кутийката.
Излиза ми това

# 760
Вчера говорих с много мило момиче от Скарлет.
Извинява се за забавянето, но нямат възможност за по-бързо изпълнение към момента.
А и не е като да са неща от първа необходимост😀

# 761
  • София
На Кариби примерно, аз ползвам техните за кола, които са с парфюмни аромати. Видях в сайта, че имат и за климатици( не мога да схвана къде се слагат) ама ще ги пробвам. Имат и като на Ареон с пръчици.
Мога да кажа, че тези за кола са много силни и аз ги харесвам. За другите просто давам идея.

# 762
Тайна оферта,  -20% на целия сайт на Delirium Exclusive с код: SECRET20.  До 27.10.

# 763
Поръчах си сет за проба Majda Bekkali  Simple Smile Много му се зарадвах като видях в сайта, че го предлагат
Може ли линк към сайта? Благодаря Simple Smile

Със Скарлет поръчката ми е любопитно какво ще се случи; в сряда сутринта поръчах и до момента няма движение, не че има някаква спешност де.

Полезно ми беше за пратките от Дъглас, в еконт ме чака пратка, ще я отворя задължително, а и след липсващия целофан от parfimo съм малко мнителна

# 764
Аlly, о, нее, ужасно, че е станало така, но добре, че са реагирали адекватно!
Mon Nom Est Rouge е феноменална роза, една от любимите ми! ❤️ Без кутия ли дойде?

Общи условия

Активация на акаунт