Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 96 033
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 765
И аз чакам 2 поръчки от Скарлет и 1 поръчка от Делириум от сряда, като по нито една няма движение.

# 766
Al Georgieva, доставката е безплатна
https://fragrancetale.bg/index.php?route=product/category&path=73
Поръчката ми е под номер 18 Simple Smile Дали някой от темата е бил номер 1? tuali Thinking

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 12:36 от Фръц!

# 767
В douglas.bg :

# 768
  • София
Вчера успях да си взема поръчките от Скарлет и Делириум.
При предишна поръчка от Делириум една от мострите се беше счупила. Информирах ги и ми писаха, че при следваща поръчка ще ме компенсират. Не са пропуснали. Simple Smile

# 769
  • Бургас
Няма да пускам повече поръчки от Скарлет, докато не заредят нови продукти.Всичко, което го исках го поръчах, доволна съм.Ще уважа Делириум, ще пусна новият фдт на Клиник EVEN BETTER CLINICAL™ SERUM FOUNDATION SPF20 и едно червило на Маc, защото ги обожавам и палитрата на Наташа Денона Глам от Сефора.Ако някой се интересува за цена 138лв е голямата.Малката е 52лв.

# 770
Histoires de Parfums в makup с добри цени:

# 771
Al Georgieva, доставката е безплатна
https://fragrancetale.bg/index.php?route=product/category&path=73
Поръчката ми е под номер 18 Simple Smile Дали някой от темата е бил номер 1? tuali Thinking
Още не съм поръчвала от тях, макар една Majda много да я мисля.. но ще си понося още малко пробата, преди да реша със сигурност.
Милен като каза пак за Histoires de Parfums, реших да поръчам новия им, който сега ще излиза. Пожелайте ми късмет да се харесваме, че с HDP е доста непредвидимо. Имат код seeyouagain за сайта им, 10% отстъпка дава.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 21:34 от tuali

# 772
Poni69, благодаря! Точно така направих, обърнах няколко пъти шишето и не пропускаше.

unterdenlinden, получих новата бутилка, всичко е наред. Мен определено ме спечелиха и ще поръчам пак.

Tuali, ти си "виновницата" Heart за избора на Mon Nom Est Rouge. Още помня поста ти за парфюма на Мелисандра. Наистина е много красив, наситен, омагьосващ... И двата пъти дойде с кутия с целофан. То си имаше петно на кутията, ама не му обърнах внимание.

Изгодно нишово предложение от Елинор: https://elinor.bg/product/botanicae-matin-a-mogador. Имаше обявен и Flower Café за 57 лв., но звъннаха да кажат, че не е наличен.

# 773
Montale Sensual instinct
Поръчах вчера към 11.00ч от Elinor.bg и тази сутрин ме чакаше в АПС-а на Спиди.
Щипката е подвижна, т.е. от старите. Още не съм го пръснала, но не очаквам изненади. Heart
Доволна съм и се оглеждам за още нещо на марката, но не знам какво. Трудно ги намирам за тест. Препоръчайте ми нещо моля.

# 774
Може ли малко помощ, кой е актуалният код за елинор в момента?

# 775
summer за -15 %

# 776
Sunshine oт Парфимо с поръчка от вторник ще бъде при мен в понеделник. Много бързи са станали, адмирации!:)

# 777
Може ли малко помощ, кой е актуалният код за елинор в момента?
mid15 също -15%

# 778
  • София
Аз последно поръчах с lovelinor, който дава -14%. Явно и трите си работят още. Прецакала съм се с 1%. Grinning

# 779
код xerjoff за Xerjoff 20%⬇️

Общи условия

Активация на акаунт