Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 95 991
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 795

А някой да знае в момента дали има за parfimo?

пробвайте

SAVEBG130 - 9ЛВ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 130
7ONLINEPROMO - 7лв за поръчки над 100

Такова червило и аз не бих ползвала.

Тия кодове не важат ,някой има ли друг ?

# 796
  • Sofia
Вече бях отписала мострите от Нотино и днес като отварях гаражната врата , за да отида за поръчка от Скарлет , плика падна в краката ми.

# 797
  • До сърцето...
След 4 дена борба със Спиди да ми доставят пратката от Скарлет, на 5-я ден благополучно си я взех от офис на куриера (ужасни са, честно!). Много съм доволна, опаковката и презентацията на продуктите говори за стил и класа. Оставам им признателен клиент. А ако се откажат от услугите на този куриер - ще съм им направо фен Joy

# 798
Вече бях отписала мострите от Нотино и днес като отварях гаражната врата , за да отида за поръчка от Скарлет , плика падна в краката ми.
Кои номера са червилата на ТФ?
Аз съм поръчала две в розовата гама, но още няма движение и съм малко нещастна

# 799
  • Sofia
Al Georgieva ,  Lou и  Udo са.

# 800
Здравейте, дали някъде в момента има намаление на този парфюм Аrmaf club de nuit intense конкретно този от 150 мл

# 801
  • Пловдив
Остана ли някакъв валиден код в Скарлет? Използвах Welcome10, но искам да направя още една поръчка с грим.
Perfume15 важи за парфюми до днес, мисля.

# 802
  • София
Аз не знам за друг актуален код в Скарлет. Интересно ми е какъв асортимент ще поддържат занапред и дали ще вдигнат цените малко по-малко.
Иначе чакам втора поръчка от сайта, мини сет с Jo Malone.

# 803
Вероятно ще предлагат всички изоставащи продукти от актуални и предишни колекции, които са минали през намаление и пак не са изкупени, а им остава малък срок на годност. Цените не ми се вярва да се увеличат, това си е аутлет за козметика.

# 804
  • София
В Парфимо този тестер е на добра цена: https://www.parfimo.bg/giorgio-armani-light-di-gioia-eau-de-parf … ni-100-ml-tester/ - 87 лв.

# 805
код notino - 15 %  на парфюми и комплекти - не важи за продукти на разпродажба.

Хваща повечето нишови парфюми също. Diptyque, Amoage, Parfums De Marly,  Byredo, Comme des Garçons, Memo

# 806
  • Бургас
Аз си пуснах от Нотино парфюмната любов на живота ми Мон Герлен ЕДП! Каквото и да излиза, нищо не може да се сравни с него за мен.Взех го крайна цена с безплатна доставка 86лв. за 30мл.Стоя ми в кошницата за 96.50 и сега с кода цената стана супер.Sparkling Heart

# 807
  • Пловдив
Аз си пуснах от Нотино парфюмната любов на живота ми Мон Герлен ЕДП! Каквото и да излиза, нищо не може да се сравни с него за мен.Взех го крайна цена с безплатна доставка 86лв. за 30мл.Стоя ми в кошницата за 96.50 и сега с кода цената стана супер.Sparkling Heart
този ли? https://www.notino.bg/guerlain/mon-guerlain-parfjumna-voda-za-zheni/p-615638/
Щото сега цената е друга, дори и с -15%.

# 808
  • Бургас
Да, Мистик, той от дни е на тази цена.Аз го имах в кошницата, докато беше намален.Smile Писах ти нещо на лични.

# 809
Страшни разправии със Скарлет. Разбира се, че няма да получа нито една от двете си поръчки, защото всичко е свършило, първата е от 15.10. втората от 20. Не са ме търсили, не са ме уведомили, абсолютно нищо. Аз се обаждах миналата седмица/иначе чакам търпеливо указан срок от 7 работни дни/, казаха ми само за свършилата четка на Мас и че веднага ще тръгнат другите гримове.
Оправдават се с бъг и абсолютна невъзможност за контрол на поръчките. Предложиха ми ваучер за извинение, но няма какво да поръчам, защото всичко хубаво вече свърши, а останалите неща за мен са стари и не ги желая. Ще чакам ново зареждане, но такова няма да има докато не оправят бъга и сайта, ми казаха. Сагата ще има развитие със сигурност, няма да ги оставя така.

Общи условия

Активация на акаунт