Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 783
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 870
Благодаря.
Според кода с три символа е от февруари 2019 г.

# 871
  • София
Получих четката на mac от Скарлет! Всичко точно! Heart Eyes
Какво беше изумлението ми, когато младото момче в Спиди, явно нов, ми казва, че дължа 3,60лв за доставка????!!! Imp
Викам му, няма такова нещо в съобщението, нито в проследяващият линк. И той, ми вижте разберете се, обадете се.... Звъня аз на телефона посочен на пратката. Никой. И внезапно момчето се коригира и ми казва: не дължите нищо.
Излизам навън с пратката, след като съм се разписала 2х за нея (!!!) и ми връщат обаждане от Скарлет. Обяснявам и на тях причината за обаждането ми и им разказвам кво-що. Те също се изумиха! Ta...Да! Здраве да е! Simple Smile

# 872
Аз явно уцелих греда с този Скарлет имам регистрирани 2 поръчки от 18.10 и досега никакъв ъпдейт.Днес им звъня за 2ри път,момичето ми казва ще ви върна обаждане и досега нямам такова обаче.Много несериозно.Разочарована съм

# 873
  • sofia
И аз в близките месеци няма до поръчам от Скарлет. Поръчката ми е от 15.10. с изтеглена сума за прословутия Killian Adults и след като днес звъннях за втори път, ми обясниха, че нямат парфюма и най-вероятно просто ще ми върнат парите....... не е ОК така! Не ми пука, че 10 дни ми блокират някакви 72лв., а по-скоро че няма никаква обратна връзка за поръчки, по които са наясно, че няма наличности, но си мълчат и ей така си висят нещата във въздуха....

# 874
И моето го няма налично в Скарлет , но трябваше аз да звъня от миналия вторник ми е поръчката. Момичето ми върна обаждане, любезна, явно не могат да се оправят. Каза, че ще ми пусне код. Кой взел-взел другите спестихме парите , здраве да е. Grinning

# 875
HdP в парфимо на готини цени Simple Smile чудя се на един мулен руж... вземето го да не се чудя! 😂

# 876
И аз си взех четката и гланц на Том Форд. Не съм проверявала кода на гланца, нямам притеснения , цветът е жесток и съм доволнa, но бяла козметика имам скрупули да поръчам заради годността.

# 877
HdP в парфимо на готини цени Simple Smile чудя се на един мулен руж... вземето го да не се чудя! 😂
Не бой се, имам един в запас, дори неотварян, ако много закъсаш 😆

И аз получих обаждане от Скарлет, че червилата, които исках, са изчерпани. Та само фдт ще ми пратят. Здраве да е!

От parfumishop си получих тестера на Desert Serenade Prada. Цената  беше чудна!
Дойде в обикновена тестер- кутия и без втората кутия, в която има сатенена торбичка (Tainted Love с пълната презентация беше от нотино) . С празен ход и всичко точно иначе.

# 878
Не се чуди!Тъкмо да избегнеш неудобството да миришеш  на джибри или първак, както и да избегнеш въпроси от  рода дали някога баща ти не те е водил "на казан" - дето се вари ракия....и т.н....

# 879
Момичета, докога е валиден кода за  20% в Делириум? Някъде видях, че приключва на 27, т.е. утре, но това дали значи, че ще важи и утре? Чудя се на един парфюм, та да знам дали да побързам с чуденето 😁

# 880
  • София
Не беше ли валиден до 24?
Сега пробвах и приема код secret20 все още.

# 881
  • Бургас
Код за Делириум SECRET20, валиден до 27.Тоест и утре цял ден.

# 882
# 883
  • София
Видях рекламата и аз. Grinning

# 884
Той толкова си струва по принцип-приятно ароматче,отлитащо бързо.. Не са необичайни тези  цени,реални са си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт