Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 770
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
В крайна сметка няма промо код при регистрация в Прити, нали?

# 946
  • Стара Загора
Получих известия от парфимо за няколко заредени, но аз ще пасувам засега макар че много бих искала да взема една Капка от Прити Шоп. Вече 10 дни съм без обоняние и ме мъчи това...

# 947
Влизам да дам отзив за Скарлет. Всичко поръчано дойде - гримчета на MAC и козметичен комплект на Lab Series.
В чудесно състояние и опаковка. Не съм проверявала дата на производство, в кой сайт се правеше това?

# 948
  • Sofia
Дойде ми поръчката, която направих в 10:30 ч Smiley Прити шоп направо ме изумиха. Добавили са ми спрейчето, както и мостри, също и дезифектант брендиран с тяхната марка. Един голяяяям плюс за тях и любезното и светкавично обслужване!

# 949
  • Стара Загора
Браво на Прити шоп.👌

# 950
  • Пловдив
Аз пуснах за Angel nova EDT от Парфимо💓💓

# 951
# 952
  • Пловдив
До кога е намалението в Прити шоп?

# 953
Ех, докато се регистрирам в prettyshop и натуткам изчезна Manifesto l'elixir. Кажете, моля, ако го мернете в някой читав сайт. Това ми е най-голямата парфюмна любов.
https://pmparfumi.bg/yves-saint-laurent-manifesto-lelixir/
 Цената за 30 мл е малко висока, но парфюма е спрян и надали ще се появи на по-добра цена. За пръв път пазарувам от този сайт, но нямам забележки. Продукта е оригинален, бърза и безплатна доставка....  другото да сме здрави Simple Smile

# 954
mystic

До 24 часа на 31.10

# 955
  • София
iv4enceto_91 , YVES SAINT LAURENT ELLE 90 мл в Нотино е 144лв. с безпл. дост.!

Ето нещо по-изгодно:

https://www.parfimo.bg/jean-paul-gaultier-classique-pin-up-eau-d … ni-100-ml-tester/ - 91.70лв.

# 956
  • София
Aз също поръчах Rouge 35 мл., с получаване от магазина в гр. София. Казаха, че мога да си взема парфюма от магазина половин час след поръчката, което също си е бързо.
И аз се отчитам със същото по същата схема с взимане от магазин. Smile
Поисках този парфюм още от първо помирисване! Heart Eyes

# 957
  • Стара Загора
Нямам интерес към нищо в момента.
Просто споделих офертите, понеже преди време съм си включила известията. 😀 Така че не съм ровила по други сайтове.

Този Ел във ФР казват, че е много близък до Среднощната отрова. Така ли е?

# 958
Имате ли проблеми с достъпа до Скарлет? Не ми зарежда страницата цвла сутрин, а дори имам мейл от тях.

# 959

Общи условия

Активация на акаунт