Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 745
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
Tsugumi, и аз от вчера не можех да я отворя, но сега успях. Трудно зарежда и много се бави.

# 961
Аз отново имам отказ от Скарлет. Сега пък кестеновия парфюм не е наличен. Изобщо опита ми с този сайт е катастрофален - нямам нито една изпълнена поръчка.

# 962
Нямам достъп до Скарлет, явно оправят сайта и са го изключили. Дано го оправят бързо и има нови зареждания.

# 963
  • Стара Загора
Сайтът и при мен не зарежда, най-вероятно работят по него. Иначе днес си взех парфюма на Tom Ford.

# 964
  • Балчик
За Парфимо няма действащ код, нали?

# 965
  • Бургас
Брайт, и ти се добави травел спрей? Може би е било някакъв бъг в системата, защото и аз съм сложила 35мл и не се добавя спрея, само при 80мл.
Да, иначе изобщо не бих го написала.Аз пак говорих с тях било бъг, имали още няколко бройки ще добавят.Просто цената на Руж е супер, а аз го исках много него.Аз не съм изобщо за този спрей не харесвам Линтерди едп и ги намирам много различни с Руж.Дано Скарлет направят едно бомбастично ново зареждане.

# 966
  • Пловдив
Да се похваля и аз с поръчка от Делириум. В крайна сметка поръчах Vanille Fatale. По въпроса ми за Angels Share много малко хора се включиха и не посмях да го поръчам съвсем насляпо. Не е като да не бях на косъм Simple Smile , но удържах.
Мостричката е Myrth&Tonka Jo Malone.

# 967
Честит, Lili_78?Какъв е бил въпроса за Angel's share? Аз ги обожавам и двата, но ако трябва при извънредни обстоятелства да избера само един, би бил Vanille Fatale ❤️
Току що дойде и моят втори фдт от Скарлет. Само той, червилата ми ги отказаха.

# 968
Да се похваля и аз с поръчка от Делириум. В крайна сметка поръчах Vanille Fatale. По въпроса ми за Angels Share много малко хора се включиха и не посмях да го поръчам съвсем насляпо. Не е като да не бях на косъм Simple Smile , но удържах.
Мостричката е Myrth&Tonka Jo Malone.
Честито! Избрала си много по-добрия парфюм.

# 969
Честити ви нови придобивки , момичета Blush - изглеждат много, много луксозно - Том Форд си е Том Форд - аз на черен петък ще скоча на Табако Ванилията ако има отново 40 процента ....
В Прити изригнах с поръчка на доста висока стойност, надявам се , че въпреки бъга ще получа и аз спрей Линтерди

# 970
  • Пловдив
Благодаря, момичета! Аз Vanille Fatale го познавам и от миналата зима все го мисля. Това намаление сега беше жестоко, надявам се скоро пак да има такива.

# 971
Честити ви нови придобивки , момичета Blush - изглеждат много, много луксозно - Том Форд си е Том Форд - аз на черен петък ще скоча на Табако Ванилията ако има отново 40 процента ....
В Прити изригнах с поръчка на доста висока стойност, надявам се , че въпреки бъга ще получа и аз спрей Линтерди
Мисля, че 30% беше най-голямото миналата година. Ама, ако дадат 40%, ще е върха 😀

# 972
  • Sofia
Изкуших се с L'Interdit rouge, и с мини спрея, мостри и безплатна доставка.. затова се метнах на 80 мл.  Joy

# 973
  • Стара Загора
Членувам в една от групите във фейса и от време на време хвърлям по едно око. Тея дни точно се коментираха какви са били процентите миналата година в Делириум. От там разбрах, че намалението е било 40%.

# 974
Може би на място? Защото онлайн в Делириум (то даже имаше ли онлайн Делириум октомври миналата година?) не помня такова чудо. А дебнех Bitter Peach като куче пред месарница и най-голямата отстъпка за ТФ беше 30%, вкл в Beauty Zone на място.

Общи условия

Активация на акаунт