Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 95 991
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 810
  • виртуално
И аз се чух днес със Скарлет, имам поръчки от 16,19 и 20.
За момента няма докладвани проблеми с нещата, които съм поръчала.
Обещаха утре най-късно да изпратят всичко

# 811
  • Стара Загора
Аз реших да дам шанс на Скарлет, но този път поръчах само парфюм.  Поръчката е от 23-ти.

# 812
Аз имам 3 поръчки получени ,една нова с 2 кремчета ,едното за ръце ,едното парфюмно и ТФ Glow Drops ,тя е последната ще видим кога ще дойде.

# 813
Ревизират поръчките от преди 20.10

# 814
И на мен ми се обаждаха днес от Скарлет, поръчка на 16.10. Парфюмът липсвал, бъг имало в системата, ако искам  да ми пратят другият поръчан продукт, бил наличен, отказах.

# 815
  • Стара Загора
И на мен ми се обаждаха днес от Скарлет, поръчка на 16.10. Парфюмът липсвал, бъг имало в системата, ако искам  да ми пратят другият поръчан продукт, бил наличен, отказах.

Кой парфюм беше поръчала?

# 816
И на мен ми се обаждаха днес от Скарлет, поръчка на 16.10. Парфюмът липсвал, бъг имало в системата, ако искам  да ми пратят другият поръчан продукт, бил наличен, отказах.

Кой парфюм беше поръчала?

Eau de soleil blanc, Tom Ford.

Предложиха 15% отстъпка при следваща поръчка.

Миналата седмица и в Дъглас се получи същото, липсващ продукт, бяха по-щедри обаче, 20% отстъпка за следваща поръчка.

# 817
Моята поръчка от Скарлет с Том Форд гримове от 20.10 пристигна днес. Имам и още една от същият ден, направена в 22 часа, но тя все още няма движение.

# 818
elinor - 15% код halloween

# 819
Скарлет - разминах се с първия ми поръчан без обилно обливане парфюм, сега ми е любопитно какво съм изпуснала, но и без Adults / Kilian ще мина Simple Smile
Ще се въздържа от покупка на гримове - нещата, които ми харесват са 2017-2018-2019, което ми идва много, сутринта изхвърлих едно червило на MAC на 2 години, защото леко си е променило миризмата

# 820
Скарлет - разминах се с първия ми поръчан без обилно обливане парфюм, сега ми е любопитно какво съм изпуснала, но и без Adults / Kilian ще мина Simple Smile
Ще се въздържа от покупка на гримове - нещата, които ми харесват са 2017-2018-2019, което ми идва много, сутринта изхвърлих едно червило на MAC на 2 години, защото леко си е променило миризмата
Няколко момичета предлагат Adults в размените, може да го намерите там

# 821
Здравейте,
Знаете ли дали са заредили Shalimar Millésime Vanilla Planifolia във физическите магазини на Дъглас? Има го наличен онлайн, но първо искам да го пробвам . Simple Smile

# 822
# 823
Няколко момичета предлагат Adults в размените, може да го намерите там
Видях аз, благодаря Simple Smile

Parfumi-shop има 33% намаление на Nishane (за първи път чувам марката, идея си нямам)

# 824
Първата ми поръчка от Скарлет от 14.10 беше Elderflower & Gooseberry Jo Malone и дойде за два дни.
Аз доволен. Сега поръчах козметики в петък на 22-ри и още чакам движение.
Като ви чета, май може и да не ме огрее, но каквото... Поне оставих поръчката с наложен платеж.

Нотино има 15 % намаление на парфюми тази седмица. Код notino.

Общи условия

Активация на акаунт