Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 95 986
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 825
Поръчах за първи път от Делириум в петък. До момента няма никакво движение по поръчката ми. По принцип ли са така бавни или е инцидентно?

# 826
Поръчах за първи път от Делириум в петък. До момента няма никакво движение по поръчката ми. По принцип ли са така бавни или е инцидентно?
И с моята така която е от петък, но трябва да се въоръжим с търпение. Заради двойните кодове имат много поръчки. До сега беше от днес за утре, явно този път ще почакаме Simple Smile

# 827
Какви са тези двойни кодове в Делириум

# 828
Получих си тестера на Амуаж от Парфимо, с оригинална капачка но липсва доста от сока . В чуденка съм дали да не го върна

# 829
Моята поръчка от Делириум, направена на 20.10 вечерта, дойде днес.

# 830
  • Пловдив
И аз чакам поръчка от 22.10 от Делириум. За момента ни вопъл, ни стон от тях Simple Smile

# 831
  • by the sea
Получих си тестера на Амуаж от Парфимо, с оригинална капачка но липсва доста от сока . В чуденка съм дали да не го върна
а с празен ход ли е?

# 832
Не че ги защитавам, но днес е едва първият работен ден след петък. Аз това не бих го нарекла "така бавни".
Моята поръчка от 20ти дойде днес, което е повече от обикновено, но пък и в дни с промоции, не се впрягам за ден-два повече.

# 833
Scarletbeauty, очната линия молив е абсолютна греда,  не препоръчвам отврат е.
MAC гланц 07.2020г, Bobbi Brown perfectly defined gel eyeliner 2019г

# 834
  • София
Densi, много некоректно от тяхна страна. И то не 1 продукт, а 2 поръчки ... Надявах се да видя твое мнение за палитрите на Том Форд.
Кодът на Нотино хваща и новия Rochas Girl.
Получих поръчка от Скарлет от 15-ти. Още миналата седмица щяха да я доставят, но отсъствах. Не съм махнала още пластмасовите протектори на единичните сенки и ружа (затова ружът изглежда на петна), цветовете са по-красиви, нямам търпение да ги пробвам.

# 835
а с празен ход ли е?
  Не, парфюма е ползван без кутия  Писах им да го въерна.

# 836
Не че ги защитавам, но днес е едва първият работен ден след петък. Аз това не бих го нарекла "така бавни".
Моята поръчка от 20ти дойде днес, което е повече от обикновено, но пък и в дни с промоции, не се впрягам за ден-два повече.
Не се изразих правилно. По-скоро се притесних да не би да има някакъв проблем с поръчката; иначе не я бързам. Но получих мейл от Спиди преди малко - утре ще е при мен, така че всичко е точно 😉

# 837
  • София
Поръчката ми от 18/10 в Скарлет пристигна днес (още в събота всъщност, но отложих доставката). И двете неща бяха налични - молив и единична сянка, опаковката е страхотна, доволна съм и ще поръчвам пак като заредят нови неща.

# 838
В Парфимо Mon Guerlain 100 мл е в много изгодна оферта...
https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-podarachen-komplekt … 100-ml-edp-10-ml/

Интересуваме интенз версията или оригиналната е по-секси и харизматична?

# 839
  • София
Въпрос на вкус. За мен едп е най- доброто издание от всички.

Общи условия

Активация на акаунт