Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 778
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 900
Друг е въпросът, че търговският вид е важен и стока с подобни дефекти, трябва да е преоценена, ако се търси и уважението на клиентите, не само възможността да се продаде. Без значение дали е тестер или продукт, тя просто не може да струва колкото такава с изряден вид.

Именно за тестер с непредставителен търговски вид Старкорп са ми се обаждали, за да ме информират за състоянието му и да ми предложат цена, по-ниска от обявената в сайта.
(Не става дума за Шанела, който споменах по-горе.)
Добро впечатление ми направи, а и продуктът беше трудно откриваем и само за мен. Просто се радвах да го имам, при това на много изгодна цена.

Парфюми, които не са били тестери, от Старкорп винаги съм получавала в идеален търговски вид.

# 901
В Елф са пуснали 3% отстъпка днес и утре на MFK

http://www.elfragrance.bg/vsichki-aromati/maison-francis-kurkdji … n-c-1_45_466.html

# 902
В елинор nasomatto absinth тестер излиза около 124 лв. с код. Не знам добре ли е, зле ли е като цена.
Бързо и нескопосано щрак на Botanicae Matin a Mogador пак от там 
Скрит текст:

Скрит текст:

Хубава тежка кутия от дебел картон и велурено легълце.
Ароматът е доста "Шалимарски", но някак по-мек и въздушен.

# 903
  • София
За пръв път поръчах в понеделник от netmar trade от емаг и още днес преди обяд пратката беше при мен. Пиша не за друго, а защото не получих обаждане от търговеца дали продуктът е наличен или кога да очаквам пратката, а само смс от еконт тази сутрин. Статусът на поръчката все още си стои само като "регистрирана" в профила ми в сайта:
Скрит текст:
Казвам го в случай, че на някой му е от полза, ако се чуди дали да пазарува от точно този търговец. Всичко беше много добре опаковано, продукт на чудесна цена, пристигна бързо. За това нямам забележки. Но поради фактът, че не можеше да се достави до адрес на куриер, щеше да е хубаво поне да знам кога да я очаквам на посочения адрес, за да съм сигурна, че ще съм там по това време.

# 904
  • София
Аз днес по обяд пуснах поръчка от Скарлет, имам СМС утре да си я очакам .
Един кестен и една Тубероза чакам.

# 905
Аз така и не си получих поръчката от Скарлет от 15.10. Звънях един път - увериха ме, че всичко е наред и поръчката ми се обработва. След няколко дни звъннах отново. Нямало наличност, щели да се свържат с мен до няколко дни, за да видим какво се случва. И дотам. Повече не възнамерявам нито да звъня, нито да се занимавам с тях. Супер несериозно отношение към клиента е това....
За сметка на това избухнах в Делириум. Една поръчка с кода имах, получих я. Докато се чудих какво още да поръчам, днес след тестване, почнах да се чудя кое от две възможни да поръчам 😁 Избрах едното и поръчах. След 1 час реших, че искам и другото, и отново поръчах. Луда работа 😂
Утре ще им звъня да ми обединят двете поръчки, ако имат такава опция. Те не са виновни, че не ме слуша главата 😀

# 906
Няколко поръчки имам от Скарлет и всичко идва много бързо. Може би отделни артикули, които са по - популярни сред потребителите водят до объркване. Последно получих мини свещ Orange Bitters от Джо Малоун. Чудех се дали да не поръчам свещта в нормален размер от немския сайт с новата коледна опаковка, но не съм впечатлена от интензивността на аромата.

# 907
Получих от Нотино парфюм с 1/4 изтекло съдържание и залепнала капачка. Изобщо на кутията не и личеше, че е с проблем, но още с отварянето на кашончето, ме лъхна аромат, по силен отколкото би бил, ако всичко е наред. Свързах се по телефона, помолиха за снимки. Изпратих. Върнаха ми отговор с формуляр за рекламация, който трябва да попълня и да изпратя за тяхна сметка заедно с парфюма. Предлагат ми да ми изпратят същия продукт, друг продукт по мой избор или ваучер. Избрах ваучер, защото често пазарувам от там, но не мисля, че е редно да нямам опция връщане на сумата, след като нямам вина, че парфюмът е в този вид. Също така, трябва да ходя или в Офис1 да ми разпечатат формуляра за рекламация, или да си подновя касетата с мастило за домашния принтер, който ползвам твърде рядко, за да го поддържам с мастило. Би следвало формулярът да може да се изпрати онлайн. Иначе са бързи, любезни и отговорни към проблем с продукт.

# 908
  • Пловдив
Получих поръчката от Скарлет от петък. Поръчах лак на Том Форд.

# 909
Връщах продукт към Нотино преди 2-3 месеца. Всичко се случи онлайн. Включително ми върнаха парите по сметка. Но при мен не беше рекламация, а връщане на неразпечатан продукт (мисля, че пак формулярът беше за рекламация обаче).
Да не би да имат промяна в условията?

# 910
Как е? Те са стари май, имат ли някакъв проблем? Кога е произведен твоят по код? Искам и аз да поръчам лакове.

# 911
Нямам представа, получих това:
Скрит текст:
Здравейте г-жо Азалия, 

регистрирахме Вашата молба за предявяване на рекламация, поръчка № 123456789.   

Продукт: ............................... парфюмна вода 50 мл.

Описание на дефекта: липсва част от количеството, лош външен вид.

Предпочитан начин за удовлетворяване на рекламацията: моля, посочете Вашето желание във формуляра, който прилагам към настоящето писмо.   

Моля, изпратете ни стоката за наша сметка с фирма СПИДИ, на адрес: Notino, Sofia – Paradise Center, бул. Черни връх № 100, ниво -1, 1407  София, ведно с попълнения формуляр, който ще намерите в прикачения файл. Веднага щом получим върнатата от Вас стока, ще се свържем с Вас.   

Благодарим Ви!

С пожелание за приятен ден,
Теодора Якова

+359 24 928311, info@notino.bg
notino.bg

И формуляра

# 912
Азалия, а във формуляра нямаше ли опция връщане на платената сума по сметка и да напишеш Iban? Такъв спомен имам аз. Попълних формуляра онлайн; уточних, че искам връщане на заплатената сума и посочих по коя сметка. След като получиха продукта обратно, ми възстановиха сумата по посочената сметка.

# 913
Снимала съм формуляра! Няма такава опция.

# 914
  • Пловдив
Как е? Те са стари май, имат ли някакъв проблем? Кога е произведен твоят по код? Искам и аз да поръчам лакове.
Densi, от одеве го търся тоя код, едва го видях Simple Smile . Пише, че е произведен Март 2020.

Общи условия

Активация на акаунт