Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 765
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 915
Никога не избирам опция "плащане с карта", никога!
Първо, нямам доверие на банкирането, второ - ей заради такива ситуации. Наложен платеж, преглед при куриера - чиста работа.
И без това винаги си вземам поръчките от офис на Спиди.
Нищо от промоциите не ме блазни, в последните седмици съм в апатия. Искам да разкарам поне 10 парфюма, преди изобщо да реша трябват ли ми нови.

# 916
Страхотно, благодаря, Лили!❤
Кой цвят поръча?

# 917
Снимала съм формуляра! Няма такава опция.
Най-вероятно са си променили условията. Влязох сега в профила си, за да видя какво що, ама няма никаква диря. Вижда се, че имам върната поръчка и толкова. Как не става ясно.

# 918
  • Пловдив
Densi, опитах се да сложа линк на лака, обаче сайта нещо не работи.
Поръчах Smoke red. Разкошен червен цвят!

# 919
От бг сайтовете Fragrances и notino.За вдъхновение и идеи fragrantica.com.

# 920

https://prettyshop.bg/categories/aromati

Има и -10% при първа поръчка.

# 921
Kой е кода за първа поръчка

# 922
Здравейте, имам нужда от помощ. От два дена ровя, но не намирам каквото ми трябва. Къде е тай-добрата цена на Chloé nomade EDP. Трябва ми за подарък, да е евентуално 50ml. В момента сет в нотино излиза най-изгодно, но ми се ще да намеря само 50мл.

# 923
Kой е кода за първа поръчка

Не знам, това ми излезе:

Може би след регистрация се получава код на пощата.

# 924
Здравейте, имам нужда от помощ. От два дена ровя, но не намирам каквото ми трябва. Къде е тай-добрата цена на Chloé nomade EDP. Трябва ми за подарък, да е евентуално 50ml. В момента сет в нотино излиза най-изгодно, но ми се ще да намеря само 50мл.
50ml с код излизат 79 лв. По-евтин 50 мл само парфюм, не открих.

# 925
  • Бургас
От Прити шоп бих взела само Линтерди Руж или някой от Скандалите.Интересно Шанел и Диор отново не участват в намалението.

# 926
Регистрирах се в Pretty Shop но не получих код за 10% Sad
Ако някой има може ли да сподели 🤗

# 927
Кристалче, звъняла си да питаш ли?

# 928
Сутринта видях, че имало код за първа поръчка, но явно беше блъф, защото вече няма такова нещо, но пък цените са скандално ниски - изгърмях 4 парфюма Simple Smile

# 929
  • Бургас
Кристалче, звъняла си да питаш ли?
Сега звънях, даже не зная защо като бях сигурна, че Шанел и Диор не участват.Не били присъствали в сайта, можело да ги поръчаме, но без намаление.Smile

Общи условия

Активация на акаунт