Изпитани сайтове за парфюми - октомври 2021

• 94 733
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 990
С аромат на истинска Коледа 🎁

Коледната кампания на Pretty Shop стартира през октомври с до 40% намаление на всички аромати!💥

Създайте своята вълшебна #Коледа с вълшебно намаление на всички аромати от любими световни марки ❤

От 08:00 часа този четвъртък / 28 октомври до 24:00 часа в неделя / 31 октомври, в сайта на Pretty Shop ще откриете изключителен избор на парфюми на страхотни празнични цени 🤩

Зарадвайте себе си или любимите си хора с луксозен парфюм за коледните и новогодишни празници – един подарък, който винаги ще бъде на мода 🎁❤

Коледните намаления продължават чак до края на Ноември!🎁
Последвайте ни в социалните мрежи, за да разберете кои ще бъдат продуктите във вълшебно намаление през следващата седмица💫

За една наистина вълшебна Коледа, само с Pretty Shop 🧡

*Намалението е приложимо единствено при онлайн поръчки на www.prettyshop.bg
и важи до изчерпване на количествата.
Не може да се комбинира с други кампании и отстъпки.

Това видях сега във Фейса. Дано следваща седмица са гримовете.

# 991
  • София
Да. Последните страници само това се коментира.

# 992
Да, но тук е най- пълна информацията, както, че вероятно предстоят грим и бяла козметика намаления.

# 993
Новият Miss Dior Eau de Parfum (2021) на добра цена във flaconi.de с код HEYAUTUMN

+ монче EDP Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 07:22 от Milen™

# 994
Има ли друг актуален код за Скарлет освен този за 10%?

# 995
  • Бургас
Пристигна моята поръчка от Прити шоп, дезинфектанти, мостра не съм снимала, сложени си бяха.Много, много съм очарована, че са ми добавили и спрея и то за поръчка от 35мл, но не на Линтерди едп, а на любимият ми Руж.Благодаря, не очаквах! Да похваля и Нотино, много бързи са станали, моето бебоче Мон едп пристигна още преди дни, любовта ми!

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 10:19 от Bright Crystal

# 996
Положителен отзив и от мен за Прити шоп. Не очаквах да получа пратката с подаръчна опаковка, дезинфектант и т.н. Вчера поръчах, днес сутринта куриера ми достави пратката. И аз от групата, поръчали L'INTERDIT Eau de Parfum Rouge.

# 997
Е аз пък понеже направих поръчка още в 9 часа за ......стотин лева, нямам нищо .....

# 998
Какъв е този спрей, който са ви добавили, и аз поръчах руж, но само 3 мостри имах право да избера.

# 999
# 1 000
И при мен няма спрей в кошницата, сигурно са свършили, макар че когато отворих парфюма и го поръчах, имаше подаръче върху него, сега вече няма..

# 1 001
  • Бургас
Още вчера писахме, че имаше бъг, сложили са хората, колкото са имали.Те тези спрейове не извират, трябва да се радваме на цените в сайта.

# 1 002
Аз имам предвид, че никаква пратка нямам .... Simple Smile))))))

# 1 003
  • Sofia
Спреят е само за 80 мл руж, който пък вече не е наличен.

# 1 004
  • Бургас
Спреят е само за 80 мл руж, който пък вече не е наличен.
И на мен така ми казаха, но хората като мен поръчали 35мл. и им се добави и спрей би трябвало да са си получили пратката с такъв.Постъпиха коректно, не са важни милилитрите, имаха бъг за тяхна сметка си е. И изрично казаха ако имат останали, добавят...

Общи условия

Активация на акаунт