Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 754
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 095
В Милка има телефон като моя, но смс нямам и не смея да се зарадвам. Като няма имена, или поне инициали да сложат... Всички ли, които си виждат телефона в списъка, получиха смс?

# 1 096
LaughingLaughingПредвид поскъпващото олио, няма ли да има игра с награди - стек олио Laughing

# 1 097
Aко искаш и стек захар и ориз и кафе 😂😂😂да раздават безплатен обяд няма..

# 1 098
  • Сливен
LaughingLaughingПредвид поскъпващото олио, няма ли да има игра с награди - стек олио Laughing

Още като се похвалих със стек от София мел,пожелах да има и за олио игра. Grinning
В Сливен има олио 1л за 2,79,марката е "Слънчо"   и съм доволна от качеството.

# 1 099
# 1 100
  • София
Имаше игра на Fairy и фантастико. Дали е активна или не е започнала? Може ли линк?

# 1 101
Еееее моля Станимир да се яви в групата.Така е неориентирано някак и непълно 🙁

# 1 102
😆 Друго си е като всичко е наготово. Научете се сами да се оправяте. Мирчо няма да се занимава вечно с темата.

# 1 103
  • Плевен
Имаше игра на Fairy и фантастико. Дали е активна или не е започнала? Може ли линк?
Кампанията стартира на 7 октомври 2021 г. и продължава до 3 ноември 2021 г. или до изчерпване на
количествата награди, посочени в чл. 8 от настоящите Официални правила.

https://assets.ctfassets.net/u36zb5g6hv8z/2jz6NGcbLw1GUp8GZdFgfc … _____________.pdf

# 1 104
Еееее моля Станимир да се яви в групата.Така е неориентирано някак и непълно 🙁
Аз също. Винаги ми е бил полезен, в темата и на лични.

# 1 105
  • София
С награда телевизор съм от Милка с 10 участия
имам смс от 18:50 часа
играх за тв и еърфрайър.
На Нескуик с 4 бележки нямам награда
сега чакам Маги за 6 оптигрила с 3 бележки
Включих се във Фереро Рошер, Марети и Мура.

# 1 106
И мен ме няма в Милка. То напоследък никъде ме няма де. От Милка последните години не съм печелила абсолютно нищо, но още си ползвам термос спечелен преди 10г сигурно. Много хубав излезе.
Сега май не играя никъде вече. А и като няма списък с игри наистина е по- трудно да ги следиш.

# 1 107
Никак не е трудно следенето. Години как ги следихте?
Игрите, които ме интересуват, си ги запазвам в отметки. Нищо сложно. Като свърши играта я трия. Чак пък толкова всичко наготово...
От години поглеждам в "Конкурси и игри", ако случайно съм пропуснала нещо. Имаше още една страница. Сега и забравих името.

# 1 108
И мен никъде ме няма. В Милка не участвам, но и мама като мацката по- горе беше изкупила магазините регистрирах я,но не печели. И да мрънкаме и да не мрънкаме каквото е писано ще дойде.

# 1 109
Има различни сайтове, който предоставят списък с актуални игри, но не е в това въпроса. Всеки, писал/пишещ в тази тема е ценен малко или много.

Линкът за Феъри е за Ф, а Не за К.

Общи условия

Активация на акаунт