Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 142 234
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата! Да е късметлийска!
Много смешно ми стана от играта за смарт часовници при ваксинация. До къде я докарахме.
За сега участвам само в играта на Милка. Мисля да се включа в играта на Либрес и Марети (не, че ги ядем много).

# 16
  • у нас
Благодаря за новата и полезна тема на всички, които се грижат за нея!

Отварям играта на Феъри, но няма нищо за нея в линка. Усетих се после, тя била до 29.09.

Успех на всички ни този месец! Дано е по-дашен от към желани награди!

# 17
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Искам тротинетка за щерката и кафемашина за мен Simple Smile Ще взема да се регистрирам в тези осмици.

# 18
Честита тема! Септември беше леко скучен, ама и аз не участвах в много игри. В момента участвам само в Милка.

Марети хапваме често и вероятно ще се включа, макар че заредих миналата седмица два пакета от тези тройните. 😂
Късметлийски месец на всички!

# 19
Ето го раздвижването на игрите https://www.nestle.bg/bg/igri-s-nagradi

# 20
На Мура играта е супер. Ще се включа.

# 21
Успешен месец на всички! И аз чакам Бела да обявят. Дано се похвалим повече хора. Пробвам и тази седмица за скутера на кк с 3-4 билета. 🤞🤞🤞

# 22
Ама нестле колко малко награди са пусналии -5 ваучера,20 гифт карти,6 грила..на фона на хилядите участващите включително фамилии и тн шанса е никакъв.
Не стига,че повишиха сумите на продуктите за участие ами и наградите са в пъти по-малко,за щастие и продукти които не купуваме..ще ми спестят някой лев от неучастие.

# 23
  • Русе
Късмет през новия месец! Навсички и във всичко! Simple Smile
Аз чакам с нетърпение печелившите от играта на ДСК, дневните, че ако ме изтеглят и ми опростят една вноска по заема ,многооо ще ми хареса . Нестле хубаво правят нови игри, ама по по 5-10 печеливши шанса ми е минимален, няма да "изневеря"на Милка и техните награди.

# 24
Моля за помощ. На кой имейл на метро изпращате фактурата и бележката от ПОС за наградите за Уча.се? Благодаря! Хубав месец, изпълнен с много награди! 😊

# 25
Здравейте, да ви занимая малко с едно казусче. Вчера съфорумка каза, че е изтеглена като резерва в узо паралия във фейсбук. Викам си я да видя печелившите и моето име наредено там. Почвам да чета правилата- спечелилите да дадат данни до 5 дни или губят право на награда. Същевременно не били длъжни да информират печелившите. Дотук всичко ок. Гледам 7 от 10 спечелилите са тагнати в коментара и съответно отдолу са благодарили. Останалите 3ма, включително и аз не сме тагнати и ако не влезеш да провериш няма откъде да разбереш, че печелиш, което според мен не е спортменско. Въпреки това информират резервите( нямам нищо против тях разбира се). Писах им в месинджър, прочетоха и не ми върнаха отговор. Тук идва моя въпрос- имам ли право да си изискам наградата, въпреки че са минали 3 седмици от обявяване на печелившите или никой не ми е длъжен да ме информира за спечелена награда.

# 26
Имах бележка на Белла, пак съм забравила да я регистрирам. Предния път забравих Морените. Вече ме хваща яд. Май трябва да спра с игрите с покупки. Специално за играта ги купувам, обаче не ми се регистрира веднага и ги забравям.😕

# 27
  • Сф
Е ми не е честно това с узо паралия. Изчакайте отговор. Дано да ви компенсират!

# 28
  • София
Здравейте, да ви занимая малко с едно казусче. Вчера съфорумка каза, че е изтеглена като резерва в узо паралия във фейсбук. Викам си я да видя печелившите и моето име наредено там. Почвам да чета правилата- спечелилите да дадат данни до 5 дни или губят право на награда. Същевременно не били длъжни да информират печелившите. Дотук всичко ок. Гледам 7 от 10 спечелилите са тагнати в коментара и съответно отдолу са благодарили. Останалите 3ма, включително и аз не сме тагнати и ако не влезеш да провериш няма откъде да разбереш, че печелиш, което според мен не е спортменско. Въпреки това информират резервите( нямам нищо против тях разбира се). Писах им в месинджър, прочетоха и не ми върнаха отговор. Тук идва моя въпрос- имам ли право да си изискам наградата, въпреки че са минали 3 седмици от обявяване на печелившите или никой не ми е длъжен да ме информира за спечелена награда.
Случи ми се същото пак във ФБ.От Вашите настройки зависи дали могат да Ви тагнат(отбележат),аз оправих моите занапред,но не ми дадоха наградата,бяха се свързали с резерва.

# 29
  • София
И аз чакам Бела. Наградите са повече от страхотни! Но предполагам, че ще е другата седмица..

Общи условия

Активация на акаунт